Dodaj do ulubionych

Pytanie do Malej

IP: *.eu.org / *.siemianowice.sdi.tpnet.pl 08.02.05, 00:45
Witam Cie,mam prosbe czy mozesz napisac pare słów jak wygladała Twoja rozmowa
z konsulem,czy otrzymałaś wize,jakie miałaś dokumenty i czy dużo było odmów.Z
góry bardzo dziękuje za info,bardzo mi zależy na odp.Pozdrawiam.Myśle że masz
z czego sie cieszyć i mimo to znajdziesz chwilkę.
Obserwuj wątek
    • Gość: mala Re: Pytanie do Malej IP: *.vc.shawcable.net 08.02.05, 04:03
      czesc pare osob logowalo sie pod haslem mala..he he ale nie jestem pewna czy o
      mnie Tobie chodzi?
      Moge ci opowiedziec 40 min mi ten gosciu zajal..
      przygotuj sie na tysiac pytan do...
      • Gość: iza Re: Pytanie do Malej IP: *.eu.org / *.siemianowice.sdi.tpnet.pl 08.02.05, 09:46
        moje pytanie a raczej prośba skierowana jest do Malej która miała rozmowe
        07.02.wiec ponawiam prośbe ,napisz pare słów
        • Gość: mała Re: Pytanie do Malej IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.02.05, 20:16
          no jestem to ja miałam rozmowę 7.02 słuchaj dokumentów żadnych nie chciał
          chociaż miałam przygotowane nie wyrywaj się z niczym jak nie poprosi o jakieś
          dokumenty nie dawaj daj tylko wniosek i opłatę oraz\paszport.
          pytanie 1 było gdzie pracuje i jak długo
          pyatnie 2 gdzie gracuje mój mąż
          pytanie 3 do kogo chcę jechać i czy wogóle byłam gdzieś w Europie.
          pytanie 4 ile mam dzieci i to wszystko i spytał pocztą wize czy osobiście chcę
          odebrać wiem że trudno jest opanować zdenerwowanie ale musisz byc zupełnie na
          luzie i uśmiechnięta chociaż serce bije jak dzwon.trochę wiz z tego co wiem
          wydali w tym dniu ale dokładnie nie wiem bo miałam spotkanie między 8-10
          przyszłam już po dziwiątej dużo osób już przeszło ale widziałam uśmiechy na
          twarzy ludzi i komentarze że dzisiaj jest dobry dzień.to tyle jak masz jeszcze
          jakieś pytania pytaj.życze powodzenia
          • Gość: iza Re: Pytanie do Malej IP: *.eu.org / *.siemianowice.sdi.tpnet.pl 08.02.05, 21:48
            dzieki wielkie że się odezwałaś i moje gratulacje,mam jeszcze jedno pytanko
            pisałaś wcześniej że twój mąż jest w Stanach rozumiem że nie przyznawalas sie
            do tego,czy tak?
            • Gość: mała Re: Pytanie do Malej IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.02.05, 08:30
              na wniosku wizowym pisałam że mój mąż jest w stanach bo jest legalnie na
              turystycznej przebywający z wizytą i wiesz w Konsul pytał mie do kogo jadę
              wymieniłam do rodziny i oczywiście do męża zdziswił się bardzo może dlatego że
              powiedziałam to otwarcie bez żadnego kręcienia i to mi właśnie chyba pomogło bo
              spytał czy ma również wizę odpowiedziałam że ma 10 -letnią uśmiechnął się i
              resztę znasz, myślę że nie można ich oszukiwać przecież oni to i tak wszystko
              wiedzą.
              • Gość: iza Re: Pytanie do Malej IP: *.eu.org / *.siemianowice.sdi.tpnet.pl 09.02.05, 11:04
                hmm,odwazna jesteś,dzieki za wyczerpujace info,exstra się masz,chetnie bym cie
                jeszcz zapytała o pare drobiazgów,moze mogłabys napisać na GG 5203994,
                pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka