woytek261 10.02.05, 17:29 w samolocie wypelnia sie deklaracje celna (tak to sie chyba nazywa) czy moze ktos z was ma wzor takiej deklaracji ?? wiem ze na okeciu jest wzor jak to wypelnic ale chcial bym miec taki wzor wczesniej z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek07 Re: deklaracja celna 10.02.05, 22:38 jak mozesz to idz do Biura Lot-u i tam maja gazete kajedoskop.Na ostatnich stronach masz jak wyglada taka deklaracja i jak ja wypelnic ... Odpowiedz Link Zgłoś
revy Re: deklaracja celna 11.02.05, 14:50 woytek261 napisał: > w samolocie wypelnia sie deklaracje celna (tak to sie chyba nazywa) czy moze > ktos z was ma wzor takiej deklaracji ?? > wiem ze na okeciu jest wzor jak to wypelnic ale chcial bym miec taki wzor > wczesniej > z gory dziekuje www.customs.gov/xp/cgov/travel/vacation/sample_declaration_form.xml wszsytkie inne 'forms' www.customs.gov/xp/cgov/toolbox/forms/ pytania dotyczace customs www.customs.gov/xp/cgov/toolbox/questions/ etc Odpowiedz Link Zgłoś