Gość: studentka 5 roku IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 28.02.05, 17:33 czy istnieje mozliwosc, że dostane wizę turystyczną jak przełoże obrone pracy na pazdziernik?na ile zazwyczaj otrzymuje sie taka wize? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek07 Re: czy ktoś z was przekładał obronę mgr na paźdz 28.02.05, 17:37 to zalezy od Konsula i jak go przekonasz ...a waznosc promesy dostaje sie od paru miesiecy do 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
vip-1 Re: czy ktoś z was przekładał obronę mgr na paźdz 28.02.05, 17:39 Gość portalu: studentka 5 roku napisał(a): > czy istnieje mozliwosc, że dostane wizę turystyczną jak przełoże obrone pracy > na pazdziernik?na Podobno jeden gosciu z Krakowa obcial sobie glowe zeby dostac wize do USA na 10 lat, czy to prawda ? Little v. with big D. Pozdrawiam i zalaczam serdeczne kopniaki. (Na ogol jestem mily ale potrafie tez byc bardzo agresywna swinia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isztar Re: czy ktoś z was przekładał obronę mgr na paźdz IP: 157.25.152.* 28.02.05, 18:56 jasne,potrzebujesz tylko pisemko z dziekanatu, o przedłużeniu sesji i że się będziesz bronić w październiku. wizę na pewno dostaniesz, jeżeli na work and travel w ten sposób wyjeżdżają, to co dopiero na turystyczną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka 5 roku do isztar IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 28.02.05, 19:02 dzięki, jeszcze sie zastanowię...właśnie w ostatnie wakacje byłam na W&T, ale teraz chciałabym wyjechać samodzielnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isztar Re: do isztar IP: 157.25.152.* 28.02.05, 20:31 może się mylę, ale słyszałam, że po w&t nie można przez 2 lata wjeżdżać do stanów. co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oh Re: do isztar IP: *.4y.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:33 mylisz sie -ja bylam rok temu na w&t a teraz znow dostalam wize -tez j1 i tez jade (ale tak naprawde bronie sie w czerwcu a powinnam w pazdzierniku!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netka do oh... IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 02.03.05, 22:18 jak to mozna zalatwic???napisz prosze na e-mail-agallo@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isztar Re: do isztar IP: 157.25.152.* 03.03.05, 16:52 a jak to załatwisz formalnie? bo ja się wybieram na turystyczną i też się bronię w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś