Gość: krecia IP: *.228.95.24.cfl.rr.com 10.07.02, 03:56 Moze jest tu ktos kto w tej chwili przebywa na Florydzie? Okolice Orlando? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pluto Re: Floryda IP: *.att.com 10.07.02, 15:17 ano jest, dokladnie okolice Orlando. Czem chata bogata. Czym moge sluzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazy222 Re: Floryda IP: *.pl 17.07.02, 15:33 O jak superrrrr! Moze mi powiecie jaka jest pogoda wciagu calego roku na Florydzie? Jade na rok, i zastanawiam sie czy warto brac duzo dluugich spodni, ble ble ble.. Wogole jak tam jest w swieta ? Mikołaj na desce serfingowej przypływa? Boje sie- głupio tak świeta bez sniegu, chlip. Prosze uratujcie mnie i powiedzcie ze mam szanse choc na jeden płatek bialutkiego sniegu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: Floryda IP: 192.128.134.* 18.07.02, 16:58 Zadnych szans nawet na jeden platek sniegu. Duzo szortow i koszulek. Koniecznie okulary sloneczne. DLugie spodnie i ciepla bluza czasami sie przydadza, w zimie (jesli to mozna nazwac zima) robi sie czasami chlodno (szczegolnie w nocy)a w dzien znowu szorty. Na swieta Mikolaj zjawia sie tylko tam gdzie jest klima. Ale mozne kupic swieze choinki. Wtedy tez jest sezon pomaranczowy i truskawkowy. W pierwszy dzien Swiat na plaze a drugi - do pracy. pozdrufka z orlandowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Floryda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.02, 13:10 Pluto napisz prosze czy na Florydzie egzystencja bez samochodu jest mozliwa, jezdza jakies autobusy? Jak jest z praca? z gory dziękuję, ps masz jakiegoś maila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: Floryda IP: *.att.com 25.07.02, 16:10 Hej Sandra, Wedlug mnie, egzystencja bez samochodu tutaj (ORLANDO) jest raczej upierdliwa. Wprawdzie komunikacja autobusowa istnieje, ale nie jest zbyt dobrze rozwiazana. A jesli juz chcesz sie wypuscic poza miasto, to bez autka ani rusz. Buc moze w innych miastach jest lepiej. Z praca tutaj tak sobie. Zadnych cudow. Nie wiem co chcesz robic. Najbardziej popularna praca tutaj to sporzatanie hoteli. kontakt: brunertyswinio@yahoo.com pozdrufka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Floryda IP: 156.17.52.* 26.07.02, 21:09 Hej! W tamtym roku przesiedzialem 6 m-cy na Fl i slyszalem, ze zimno jest tylko w lutym, ale tylko przez najwyzej 5 nocy (jezeli to mozna nazwac zimnem) I dodatkowo tylko na północy. Południowa Fl jest zawsze ciepla. We wrzesniu tez tam jade i nie zamierzam brać żadnych zimowych rzeczy! Cały rok LATO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FYT A lodow czekoladowych... IP: *.mtlrel01.nj.comcast.net 27.07.02, 03:45 ...wciaz brak... Kiss, FYT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto hej dziewczyny IP: *.att.com 27.07.02, 14:33 w gore biusty bo nadchodzi czas rozpusty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FYT Re: hej dziewczyny IP: *.mtlrel01.nj.comcast.net 27.07.02, 22:26 Pluto!!! Skad Ty zes sie tu wzial stary zboju? Juz Cie wypuscili z tego pierdla w Orlando? Nie wiedzialam, ze za produkcje lodow czekoladowych daja zwolnienie warunkowe! Kto by pomyslal... Ledwo co wyszedles i juz znowu mieszasz w internecie? Kogo tym razem sobie upatrzyles, jak jej na imie? Odezwij sie do mnie koniecznie, bo sie stesknilam. FYT Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-k Re: Floryda 28.07.02, 04:08 hej!!!ja tam nie mieszkam ,ale mieszkam w NY.i wydaje w Orlando(dokladnie mieszkam w CT.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GJD Re: Floryda IP: *.asm.bellsouth.net 09.08.02, 00:36 aneta-k napisała: > na Florydzie jest "bida" Gdzie ..moze w West Palm Beach czy Fort Lauderdale?? Takie "bidne" lodki za 10 milionow$$+, takie "bidne" domy-palace na Intercostal..Pojedz tam..zobacz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgrabowy@estart.co Re: Floryda IP: *.tnt7.tpa2.da.uu.net 28.07.02, 15:21 Gość portalu: krecia napisał(a): > Moze jest tu ktos kto w tej chwili przebywa na Florydzie? Okolice Orlando? Odpowec Ja nie przbywam tylko meszkam w St. Petersburg FL.Nie wiem co iteresoje. Kazimier Odpowiedz Link Zgłoś