Gość: b IP: *.sd.sd.cox.net 13.07.02, 19:13 Ktora karte telefoniczna najlepiej kupic w Kalifornii jezeli chce dzwonic do Polski?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneta-k Re: Karty telefoniczne IP: *.dyn.optonline.net 14.07.02, 03:10 Nie wiem nic o kartach. Ostatnio moja kolezanka,stwierdzila,ze jestem glupia,ze rozmawiam bez"karty" A ja place 17 centow za minute,do Polski przez AT&T.I wole tak .Nie wiem moze jestem"glupia"Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Karty telefoniczne IP: *.oc.oc.cox.net 14.07.02, 10:41 Ja uzywam od okolo 6 miesiecy firmy, ktora ma strone w Internecie. 10c za minute. www.youcancall.com Polecam Jankes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Karty telefoniczne IP: *.cust.telepacific.net 14.07.02, 20:16 www.net2phone.com 5 c/min do Warszawy 6 c/min do Krakowa i Wrocka, 15c/min wszedzie indziej, 26c/min na komorke. A najwazniejsze, ze nie musze zapieprzac do sklepu kupowac karty, tylko klikam i przelewam. A dzwonic mozna i z PC i z normalnego telefonu i nie tylko z kalafiornii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Karty telefoniczne IP: *.oc.oc.cox.net 14.07.02, 20:48 Maciek, Jestes pewien z tymi 5c do Warszawy? Brzmi to rzeczywiscie dobrze ale tylko to znalazlem na Net2phone: United States Poland US$ 0.16 United States Cellular US$ 0.28 United States Warsaw US$ 0.099 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Karty telefoniczne IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 15.07.02, 02:41 ja cytowalem cennik za dzwonienie przez PC. Przez telefon na numer dostepowy jest nieco drozej jak widzisz :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Karty telefoniczne IP: *.sympatico.ca 23.07.02, 18:10 Ja mieszkam w Kanadzie od 4 miesiecy i uzywam kart telefonicznych. Kupuje taka za 4$ i do Polski mam 70 minut i tak samo na komorke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Karty telefoniczne IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 25.07.02, 17:14 www.9278.com To jest chyba najlepsza oferta jaka uadolo mi sie znalesc. Od roku kupuje tak karty i jakosc rozmowy jest zawsze w pozadku , nie ma zadnych dodatkowych oplat.Czasami pojawiaja sie karty 328 min. za $20. Odpowiedz Link Zgłoś