Gość: gostek IP: *.netpremium.pl 08.03.06, 13:02 Kochani, najblizszym czasie mam rozmowe z konsulem chcialabym zapytac czy wyciag z konta mam miec z ostatniego miesiaca czy moze z jakiegos dluzszego okresu? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gostek Re: pyt. IP: *.netpremium.pl 08.03.06, 13:36 mam pewna watpliwosc czy to ma byc wyciag z konta ze wszystkimi tranzakcjami czy historia rachunku? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: pyt. 08.03.06, 13:42 ma to byc zaswiadczenie z banku,powiedz w banku ze potrzebujesz do Ambasady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: pyt. IP: *.netpremium.pl 08.03.06, 14:09 dzieki, tak powiem :)mam nadzieje ze dostaje sie je tego samego dnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: pyt. IP: *.netpremium.pl 08.03.06, 14:26 mowisz o wize wiem ze tego samego dnia bo juz kiedys dostalam kanadyjska :) a ja pytalam czy wyciag tego samego dnia mozna zaltwic :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: pyt. 08.03.06, 14:28 co do tego zaswiadczenie to kiedys dawali tego samego dnia teraz czeka sie pare dni,spytaj sie w swoim banku ile mozesz czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: pyt. IP: *.netpremium.pl 08.03.06, 14:36 dziekuje :) wszystko pieknie zeby tyko jeszcze dali wize Odpowiedz Link Zgłoś