bea_mama 22.03.06, 03:26 Czy znacie jakies tanie linie lotnicze oferujace przeloty po Stanach? Znalazlam jedynie www.jetblue.com/ ale oni lataja z Denver tylko na wschodnie wybrzeze, a to mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kashunda Re: tanie przeloty po US 22.03.06, 16:34 Zobacz tutaj www.flyted.com/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
happiest1 Re: tanie przeloty po US 22.03.06, 20:01 Ja najczesciej sprawdzam na travelocity.com, priceline.com, expedia.com i inne tego typu Odpowiedz Link Zgłoś
bea_mama Re: tanie przeloty po US 23.03.06, 01:48 happiest1 napisała: > Ja najczesciej sprawdzam na travelocity.com, priceline.com, expedia.com Dziekuje bardzo! > i inne tego typu Prosze podaj jeszcze te "i inne tego typu". Odpowiedz Link Zgłoś
happiest1 Re: tanie przeloty po US 29.03.06, 22:32 hehe chyba podalam wszystkie, no jeszcze orbitz ale to juz ktos inny podal :) Jak cos mi sie jeszcze przypomni to napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
bea_mama Re: tanie przeloty po US 30.03.06, 03:57 Dzieki za wszystkie linki. Myslalam ze bedzie duza roznica w cenie, a one maja bardzo zblizony cennik niestety... Bilety juz kupilam (w orbitz), niestety nie na lato jak planowalam, ale juz teraz na Wielkanoc, bo taniej. Z Denver do Warszawy, jesli ktos bylby zainteresowany, zaplacilam $750 od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś