30.03.06, 01:04
nie wiem czy byl juz taki watek czy nie ale zapytam. Moj synek zaczal
interesowac sie zabawkami, narazie ma 4 miesiace, czy mozecie mi polecic jakie
zabawki mu kupic? Jakie waszym dzieciom sie podobaly? Dzieki!
Obserwuj wątek
    • zapomnialamnicka Re: zabawki 30.03.06, 02:08
      mojemu podobaly sie wszystkie grzechotki kup mu kilka kazda z innym dzwiekiem
      podobaly mu sie wszyskie typu key chain
      karuzelka nad lozeczkiem, w foteliku toybar
      klocki baby einstein
      szmaciane ksiazeczki
      gym - u nas strata pieniedzy
      • bea_mama Re: zabawki 30.03.06, 03:58
        O zabawkach troche juz bylo. Zobacz tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22057&w=22393705&v=2&s=0
        :)
      • 60czekolada Re: zabawki 04.02.14, 23:30
        Polecam gorąco! sklep z zabawkami www.memoland.pl mają super rabaty i nowoczesne zabawki szybka wysyłka
    • edytais Re: zabawki 30.03.06, 05:54
      Moj synek tez ma 4 miesiace i uwielbia tiny love (gym) jego ulubiona zabawka to
      papuga szeleszczaca. Moja corka lubila chimes (do kompletu, oddzielnie sie
      kupuje) bo nogami kopala a dzwieki byly bardzo przyjemne.

Grzechotki przerozne

Ksiazeczki twarde kartonowe z bardzo wyrazistymi obrazkami
      U nas hitem sa obrazki lub zdjecia dzieci. Maly zawsze wpada w zachwyt jak
      widzi niemowleta.

Juz za pare miesiecy jak bedzie siadal to saucer czy entertainment center (to
      takie cos w co sie dziecko wsadza, siedzonko sie obraca i ma wokol przerozne
      zabawki). Moja najstarsza corka to bardzo lubila, mlodsza nie cierpiala, ale
      potem lubila sie tym bawic jak juz sama umiala wstawac i mogla z boku stanac i
      sie tymi zabawkami bawic (krzeselka chyba nie lubila). Synek, okaze sie...

Klocki z grzechotkami lub melodyjkami (baby einstein)

W ogole filmy baby einstein sa fajne dla takich maluchow jesli chcesz, zeby cos
      ogladal (ok 20 minut). Moja najstarsza corka lubila.
      • gram.w.zielone Re: zabawki 18.02.14, 19:31
        Nam fizykoterapeutka absolutnie zabronila saucera czy jumparoo kupowac. Bardzo niedobre na rozwoj motoryczny.

U nas to bylo najwiekszym hitem od 4 miesiaca www.amazon.com/VTech-80-077000-Sit-to-Stand-Learning-Walker/dp/B000NZQ010 - (na poczatku sie sam panel uzywa). Muzyczka wkurzajaca, ale moje dziecko to uwielbia.

To tez jest niesmiertelna zabawka www.amazon.com/Baby-Einstein-Take-Along-Tunes/dp/B000YDDF6O/ref=sr_1_1?s=toys-and-games&ie=UTF8&qid=1392748108&sr=1-1&keywords=baby+einstein

Kup dziecku balonik wypelniony helem - taki z folii. Moje dziecko absolutnie uwielbialo baloniki, szczegolnie jesli jakas buzia na nim byla wymalowana.

Ksiazka o ogonach - tak od 7 miesiaca - www.amazon.com/Tails-Matthew-Van-Fleet/dp/0152167730/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1392748257&sr=1-1&keywords=tails+book
    • 60czekolada Re: zabawki 04.02.14, 23:30
      ja drogie mamy polecić sklep z zabawkami www.memoland.pl mają super rabaty i nowoczesne zabawki szybka wysyłka dziecko zadowolone
    • eliza799 Re: zabawki 13.08.14, 16:54
      ja polecam zabawki drewniane ze sklepu zabawkilola.pl/ kupiłam tam dla swoich dzieci łóżeczko z baldachimem, kołyskę z baldachimem oraz klocki z drewna. Jakość zabawek jest bardzo wysoka i przede wszystkim zabawki są bezpieczne dla dzieci, ceny nie są wysoki więc zachęcam do odwiedzenia sklepu.
    • jakzesnu.pl Re: zabawki 04.10.14, 20:22
      Polecamy nasz sklep internetowy www.jakzesnu.pl
      Duży wybór zabawek drewnianych, szybka i tania wysyłka, zabawki inne niż wszędzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka