Gość: dlugi IP: 4.2.* / *.gdynia.mm.pl 13.01.03, 18:38 Witam moze ktos z was juz tam pracowal i moze powiedziec cos na temat tego miejsca. A moze wybieracie sie tam w te wakacje ? Pozdrawiam Dlugi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartas Re: Szukam info natemat Cedar Point IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 21:50 ja jade w te wakacje do cedarpoint. daj znac na maila yobartas@wp.pl! Jestem z trojmiasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Szukam info natemat Cedar Point IP: *.ok.ae.wroc.pl 28.03.03, 16:34 ja byłem w Cedar Point 2 lata temu. Jest to centrum dla pedalstwa z okolic Ohio, Michigan itd.Jeżeli możesz to wiej z kumplami po tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: Szukam info natemat Cedar Point IP: *.gdynia.mm.pl 28.03.03, 18:20 a dokladniej gdzie mAM WIAC MASZ JAKS ALTERNATYWE GODNA POLECENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: Szukam info natemat Cedar Point IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 00:44 OLO a kojarzysz Darka Kopra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Szukam info natemat Cedar Point IP: *.crawfordb1.denison.edu 16.04.03, 00:30 czesc bylem tam 3 latka temu i bylo cool wielkie wesole miasteczko pracy do bolu, fakt ze platna kolo 7$/h pracujesz zazwyczaj w swoim departamencie kolo 7-8 godzin a potem jak chcesz mozesz extra hours brac do bolu i gdzie chcesz na terenie miasteczka wesolego (polecam sklepy z pamiatkami) Da sie wytrzymac, zarcie w kantynie neistety kiepskie, ja tam pedalstwa bezposrednio nie spotkalem, dla calego staffu co jakis czas organizowane sa imprezy na terenie CP (gratis wszystkie przyjemnosci (polecam basen) +plus grille, itd No fajnie jest tylko jestem malym elemencikiem systemu i niewiele znaczysz pozdrowka jas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martysia Re: Szukam info natemat Cedar Point IP: *.peaknet.net 17.04.03, 05:58 a w jakim stanie, jesli moge spytac? Bo widzicie kochasie, prawie kazdy stan ma swoj Cedar Point. Ja lowilam ryby w Eagle Lake w Kanadzie a Chalet by nie gdzie indzie tylko w .... Cedar Point. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter Re: Szukam info natemat Cedar Point IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.04.03, 06:41 Ja myślę, że to chodzi o Cedar Point park w Sandusky, OH (www.cedarpoint.com). Świetne miejsce dla miłośników rollercoaster'ów. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Szukam info natemat Cedar Point IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 10:06 wiesz w tamtym roku pracowalam przez 3 miesiace w C.P. i powiem ci ze bylo super. jesli chodzi o pedalów to tak mozna ich spotkac, ale zalezy jak do tego podchodzisz. to tez sa ludzie i zazwiczaj sa spoko. pozdrawiam. i zycze dobrej zabawy w OH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cisek Re: Szukam info natemat Cedar Point IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.03, 07:24 Bartek nie moge do ciebie nic wyslac masz jakis inny adres?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Re: Szukam info natemat Cedar Point IP: *.csk.pl 27.05.03, 02:25 Siemka, generalnie to jest toto na zadupiu, z dala od jakiegoś większego miasta - do Cleveland jest ponad godzinę drogi, byłem tam 2 lata temu i w zeszłym roku, oprócz tego CP to nic tam praktycznie nie ma (nie no w sumie - jakiś swojski Murzyn oświecił mnie że z atrakcji jest jeszcze The Mall (czyli po prostu supermarket ... ech....no comments... :)Generalnie to roboty jest sporo zwłaszcza w environmental services (sweeps, restrooms, traffic, takie tam... brudy :)) można brać też nocki (night trash) - z tych robótek ludzie wyciągają nawet 100 godz..., przy średniej ok 60-70 (w tym departamencie), maxymalnie to chyba było 133 godz.(oczywiście ze ściemnianiem ...kto tyle przeżyje..), w sumie wychodziły mi średnie paychecki po 350$ na czysto (1$ bonusu za godz wypłacali po zakończeniu kontraktu), warunki mieszkaniowe: 3 opcje - apartamenty (24$), pokoje z klimą (31.2$), nędzne speluniarskie syfiaste rudery (15$) - gorąco, zaduch, tragedia, nic więcej o nich już nie wspomnę, można od razu se darować. (Lepiej poprosić kogoś znajomego, coby wcześniej zarezerwował łozka w tych drozszych - potem moga byc problemy...) Żarcie - jest kafeteria dla pracownikow, ceny znosne, zupy nawet niezle :). Co tam jeszcze....superzajebiste atrakcje w postaci rollercoasterów - za friko dla pracowników :) Z obserwacji: NA poczatku po przyjezdzie wszyscy Polacy oczywiscie zarzekają sie, ze "kupujemy samochod i spierdalamy stad, nie bedziemy sie tu ponizac" - czy cos w tym stylu, potem jednak emocje opadają, temperamenty słabną, 95% zostaje i kisi sie (dowoz do pracy jest, żarcie prawie pod nos, nocleg zapewniają, jak u mamusi...:) ). Pedalstwo....ooo...mnostwo...jest taki(a) Valerie - blondasek z okrągłą buśką, raz go widzisz w dresiku, raz w sukience na szpilach...mnostwo podobnych fajfusów..., zakupy sprzetu - w okolicy sa i bestbuy i circuit city, wszystkie tam walmarty i takie tam, ale i tak polecam przez internet (jest mozliwosc podlaczenia na miejscu), stoja tez kompy, mozna za friko korzystac z netu - nie ma problemu. 2 razy byłem w CP, ale pierdole to - 3-ci raz nie pojade - no chyba ze popatrzec se na Polakow - jak stękają i ochoczo zapowiadają odwrót .... :)) pozory hihihi :) Tym razem Chicago i już nie W&T - to dobre na 1-2 razy. Pozdrowka (sru@fri.pl) Odpowiedz Link Zgłoś