marcysiaw1 09.07.06, 04:29 j.w. W odstepach 9 dni jeden od drugiego - pierwszy 29 lipca, dzien po tym jak moj Filipcio skonczyl 5 miesiecy! Zdolny chlop. Moze na nogi tez juz niedlugo pojdzie silna bestia? Pozdrawiam MArta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdula330 Re: Mamy juz 2 zeby!!! 12.07.06, 05:24 A my dalej szczerbaci(prawie 8 miesiecy),ale za to jezdzimy na brzuszku do tylu,stabilnie siedzimy,operujemy pilotem do telewizora i stajemy na nogi.Pozdrawiamy z dusznego Chicago. Odpowiedz Link Zgłoś
zanetaub Re: Mamy juz 2 zeby!!! 13.07.06, 03:11 Moja Kasia tez bezzebna-ale sie tym nie przejmuje bo nadal karmie piersia, wiec mi to na reke :) tez prawie 8 miesiecy ale ona urodzila sie o caly miesiac wczesniej i jej sie nie spieszy z wyczynami. Zasuwa na czworaka-poslizgowo po calym pokoju albo sie turla - bardzo to smiesznie wyglada. Z siedzeniem tez nie najgorzej. Ale najsmieszniejsze jest jak sie rwie do jedzenia i picia tego co my jemy- oczywiscie jej jeszcze nie daje, probowala mojej zielonej herbaty (nieslodzona i slaba) pociagnela lyczek, prawie sie zaksztusila, odkaszlnela i usmiechnela sie od ucha do ucha. To jest najwspanialszy okres, poki nie zacznie wszedzie biegac i trzeba bedzie za nia chodzic krok w krok ... pozdrawiam goracego Charleston :) magdula330 masz chlopca czy dziewczynke? i tez z listopada? Odpowiedz Link Zgłoś
agies2000 Re: Mamy juz 2 zeby!!! 13.07.06, 14:50 A u nas sa juz 4 zabki na dole,na gorze nic sie nie pojawia:)Martynka ma 7 miesiecy ,siedzi bez podparcia i turla sie po podlodze.A jesli chodzi o jedzenie to dodaje juz kurczczka do zupek.Pozdrawiamy serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdula330 Re: Mamy juz 2 zeby!!! 13.07.06, 22:10 Mam dziewczynke.Martynka urodzona 22 listopada 2005r. Odpowiedz Link Zgłoś
agies2000 Re: Mamy juz 2 zeby!!! 14.07.06, 00:49 Moja Martynka urodzila sie 6 grudnia 2005.Pozdrawiamy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zanetaub Re: Mamy juz 2 zeby!!! 14.07.06, 04:02 agies2000 napisała: > Moja Martynka urodzila sie 6 grudnia 2005.Pozdrawiamy:))))) to mamy dwie malutkie Martynki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zanetaub Re: Mamy juz 2 zeby!!! 14.07.06, 04:00 magdula330 napisała: > Mam dziewczynke.Martynka urodzona 22 listopada 2005r. ale fajnie moja Kasia jest z 20 listopada 2005 - jak widac ponizej :)))LOL miala byc Christmas baby a jest Thanksgiving baby - tez dobrze, nie bedzie dostawala wszystkich prezentow na raz :) dzisiaj pierwszy raz wsadzilam ja do chodzika - niezbyt jej sie podobalo, chyba za malo swobody ruchu, no i Kasia jest malutka wazy tylko okolo 16-17 lb. wiec ledwo dotyka nogami podlogi i nie moze "chodzic", ale zawsze to cos nowego i jakies urozmaicenie. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś