tuszek32 30.07.06, 06:16 polki w montrealu chyba poszly na wakacje kastrukcyjne jak wiekszosc ludzi w kanadzie.Hehe przez to niema korkow na ulicach , autostradach i na necie. ----- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuszek32 Re: ach te polki w montrealu 30.07.06, 06:31 tuszek32 napisał: --------------pozdrawiam syckie polki w matrealu GORACO-----------sory z montrealu to juz zmeczenie caly tydzien w pracy od 07 do ??????????sam juz niewiem.A jest taki fajny kawal o kanadzie i pracy w niej ale to juz nastepnym razem. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: ach te polki w montrealu 30.07.06, 09:21 witaj tuszek a to ja czekam na ten kawal :) tez Wszystkie Polki w Montrealu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pas47 Re: ach te polki w montrealu 30.07.06, 22:34 Dzięki za pozdrowienia, upał się zmniejszył to trochę szkoda czasu na pisanie :) lepiej pochodzić po miescie - dzieci się szybciej zmeczą i wieczorem spokój. Czy ktoś ma dziecko które chodzi do maternelle, bo chciałam się zorietntować jak to wygląda w jakich godzinach mają zajecia. Teraz wakacje w szkołach i nie moge się nic dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
renata.k5 Re: ach te polki w montrealu 31.07.06, 19:13 To ja pozdrawiam wszystkich z bardzo upalnej Polski, a konkretnie z Pulaw niedaleko Lublina. Niestety wakacje niedlugo sie koncza i trzeba wracac do szarej rzeczywistosci. Co do maternelle tez jestem ciekawa, bo moja corka niedlugo zaczyna. Trzymajcie sie wszyscy cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
tuszek32 Re: ach te polki w montrealu 01.08.06, 05:37 moja djablica img417.imageshack.us/my.php?image=1353530imgeh1.jpg w ym roku idzie juz szkoly ale w zeszlym byla w maternelle.co do godz od 08 do 15 mozna wczesniej przyprowadzic czyli jak sie niemyle to na 07 i zabrac okolo 18 to sie nazywa service de garde i oczywiscie to jest za oplata.Na lunch mozna dziecko zabierac do domu jesli szkola jest blisko.Jesli je w szkole tez sie placi za service de diner,jakies 12 $ za tydzien.wiecej info piszcie pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
tuszek32 Re: ach te polki w montrealu 01.08.06, 04:52 okij w kawale jest jedno brzydkie slowo ale mysle ze przejdzie.okij nawijam----- -------gdzies nad Wisla facet zlowil zlota rybke,a rybka mowi do niego wypusc mnie a spelnie twoje zyczenie,facet na to ze chce jebac do konca zycia,i wypuscil rybke do wody,na drogi dzien rano wstaje i patrzy a tu na sole lezy paszport do KANADYJSKI wystawiony na jego nazwisko. pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
pas47 Re: ach te polki w montrealu 04.08.06, 00:38 kawał taki se :) a za info o szkole dzięki - pozdrawiam, fajne zdjatko Odpowiedz Link Zgłoś