Dodaj do ulubionych

ach te polki w montrealu

30.07.06, 06:16
polki w montrealu chyba poszly na wakacje kastrukcyjne jak wiekszosc ludzi w
kanadzie.Hehe przez to niema korkow na ulicach , autostradach i na necie.
-----
Obserwuj wątek
    • tuszek32 Re: ach te polki w montrealu 30.07.06, 06:31
      tuszek32 napisał:

--------------pozdrawiam syckie polki w matrealu GORACO-----------sory z
      montrealu to juz zmeczenie caly tydzien w pracy od 07 do ??????????sam juz
      niewiem.A jest taki fajny kawal o kanadzie i pracy w niej ale to juz nastepnym
      razem. Pozdrowionka.

• sylwek07 Re: ach te polki w montrealu 30.07.06, 09:21
        witaj tuszek
        a to ja czekam na ten kawal :)
        tez Wszystkie Polki w Montrealu pozdrawiam
        • pas47 Re: ach te polki w montrealu 30.07.06, 22:34
          Dzięki za pozdrowienia, upał się zmniejszył to trochę szkoda czasu na
          pisanie :) lepiej pochodzić po miescie - dzieci się szybciej zmeczą i wieczorem
          spokój. Czy ktoś ma dziecko które chodzi do maternelle, bo chciałam się
          zorietntować jak to wygląda w jakich godzinach mają zajecia. Teraz wakacje w
          szkołach i nie moge się nic dowiedzieć.
          • renata.k5 Re: ach te polki w montrealu 31.07.06, 19:13
            To ja pozdrawiam wszystkich z bardzo upalnej Polski, a konkretnie z Pulaw
            niedaleko Lublina. Niestety wakacje niedlugo sie koncza i trzeba wracac do
            szarej rzeczywistosci. Co do maternelle tez jestem ciekawa, bo moja corka
            niedlugo zaczyna. Trzymajcie sie wszyscy cieplutko
          • tuszek32 Re: ach te polki w montrealu 01.08.06, 05:37
            moja djablica img417.imageshack.us/my.php?image=1353530imgeh1.jpg w
            ym roku idzie juz szkoly ale w zeszlym byla w maternelle.co do godz od 08 do 15
            mozna wczesniej przyprowadzic czyli jak sie niemyle to na 07 i zabrac okolo 18
            to sie nazywa service de garde i oczywiscie to jest za oplata.Na lunch mozna
            dziecko zabierac do domu jesli szkola jest blisko.Jesli je w szkole tez sie
            placi za service de diner,jakies 12 $ za tydzien.wiecej info piszcie
            pozdrowionka
        • tuszek32 Re: ach te polki w montrealu 01.08.06, 04:52
          okij w kawale jest jedno brzydkie slowo ale mysle ze przejdzie.okij nawijam-----
          -------gdzies nad Wisla facet zlowil zlota rybke,a rybka mowi do niego wypusc
          mnie a spelnie twoje zyczenie,facet na to ze chce jebac do konca zycia,i
          wypuscil rybke do wody,na drogi dzien rano wstaje i patrzy a tu na sole lezy
          paszport do KANADYJSKI wystawiony na jego nazwisko. pozdrowionka.
          • pas47 Re: ach te polki w montrealu 04.08.06, 00:38
            kawał taki se :) a za info o szkole dzięki - pozdrawiam, fajne zdjatko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka