Dodaj do ulubionych

mamy z Ridgewood

28.08.06, 02:24
hej hej, czy sa tutej mamuski z Ridgewood!!!
Obserwuj wątek
    • marcysiaw1 Re: mamy z Ridgewood 28.08.06, 17:57
      Hej ja jestem z Ridgewood! Gdzie dokladniej mieszkasz? Moze jakies wspolne
      spacerki?
      Pozdrawiam
      Marta
      • netmarta Re: mamy z Ridgewood 29.08.06, 01:04
        je tez jeszcze z Ridgewood, bo juz za 9 dni, z Krakowa :))))
        ale najlepszy sposob na poznanie innych mam to wyjscie do parku, mamy grupuja
        sie wiekowo - tzn. dobieraja sie w grupy w zaleznosci od wieku dzieci, i to
        jest chyba dosc fajne. od kiedy wychodze z malym do parku (polecam ten na
        stanhope i grandview), poznalam tak duzo ludzi, jak nigdy (oczywiscie
        przewazaja mamy wsrod tych ludzi). i teraz juz zawsze mam sie z kim spotkac,
        umowic na lazenie po sklepach, czy tylko na pogadanie na lawce w parku. super!!!
    • lobuzica1 Re: mamy z Ridgewood 29.08.06, 22:03
      ja tez chodze do tego parku!moze sie tam spotkamy!
      • marcysiaw1 Re: mamy z Ridgewood 29.08.06, 23:41
        chetnie probowalam sie spotkac tam z martanet ale jakos nam nie wyszlo chyba
        nie mam odwagi podejsc i sie spytac czy to ona
        Pozdro
        Marta
        • bananq Re: mamy z Ridgewood 17.01.07, 18:30
          moja mamuska mieszka na Ridgewood, tylko core ma juz 18-letnia wiec na spacer z wozkami po parku pewnie sie nie przejdziemy :)
    • katy_m Re: mamy z Ridgewood 17.01.07, 21:45
      Hej ja dopiero miesiac temu przeprowadzilam sie na Ridgewood, mam prawie 5
      miesieczna coreczke, Moze ktos chetny na spotkania ?

Zapraszam na naszego bloga keiramakkar.blogspot.com/
      • lobuzica1 Re: mamy z Ridgewood 18.01.07, 01:10
        hej hej, ja jestem mama rocznej lobuziczki, mieszkam na Woodward.
        • katy_m Re: mamy z Ridgewood 18.01.07, 16:04
          ja mieszkam na linnden pomiedzy onderdonk i woodward :) w ktorym miejscu na
          woodward mieszkasz?
        • marcysiaw1 Re: mamy z Ridgewood 18.01.07, 16:57
          hej !ja mieszkam na onderdonk pomiedzy hart i suydam (blizej malego parku),
          widze ze sporo nas jest chetnych do spotkania i daje glowe ze juz na pewno nie
          raz sie widzialysmy w parku przy stanhope. Moze umowmy sie ktoregos dnia i sie
          spotkajmy??? Mam rocznego Filipka!
          pozdrawiam
          MArta
          • katy_m Re: mamy z Ridgewood 18.01.07, 17:30
            ja jestem jak najbardziej za :) do tego parku na stanhope mam maly kawalek ale
            wole isc tam niz do parku przy woodbine i woodward :) szkoda tylko ze teraz tak
            zimno :( o ktorej godzinie zwykle wychodzicie z maluchami?
            Kaska
            • marcysiaw1 Re: mamy z Ridgewood 18.01.07, 18:25
              teraz to jakos pochrzanily sie te godziny ale zazwyczaj jest to okolo 1:30-2.
              jak cos to mozemy sie umowic "sieciowo'
              POZDRAWIAM
              MARTA
              • katy_m Re: mamy z Ridgewood 18.01.07, 20:45
                ja tez mniej wiecej ok 1-2 jakby co moj gg 151916 lub yahoo messenger
                kmartynyk :)
                • lobuzica1 Re: mamy z Ridgewood 19.01.07, 03:02
                  hej wam dziewczyny, ja mieszkam na woodward pomiedzy greene i bliecker, ciesze
                  sie ze ten watek odzyl po prawie pol roku i nie spodziewalam sie ze ktos sie
                  jeszcze odezwie. mysle ze na pewno znamy sie z widzenia z parku przy Stanhope.
                  • lobuzica1 Re: mamy z Ridgewood 19.01.07, 03:06
                    dziewczyny co powiecie na poniedzialek?moze bysmy sie spotkaly???
                    • katy_m Re: mamy z Ridgewood 19.01.07, 03:41
                      Ja jestem za o ktorej i gdzie i jaki znak rozpoznawczy? :)
                      • katy_m Re: mamy z Ridgewood 19.01.07, 03:43
                        Poza tym w dniu w ktorym ten watek powstal ja rodzilam :) dokladnie o 11:46 :D
                        • katy_m Re: mamy z Ridgewood 19.01.07, 03:45
                          A i jeszcze jedno ja po drodze moge wpasc po lobuzice, bo to w po drodze :)
                          • lobuzica1 Re: mamy z Ridgewood 19.01.07, 15:11
                            marcysiaw1-podaj swoje gg-to sie umowimy.
                            • marcysiaw1 Re: mamy z Ridgewood 21.01.07, 20:25
                              gg nie mam ale mam skype a zreszta napisze zaraz na priva
                              • lobuzica1 Re: mamy z Ridgewood 23.01.07, 23:23
                                no i spotkalysmy sie dzisiaj wszystkie trzy, bylo bardzo sympatycznie tylko
                                zimnica wygonila nas szybko z parku. moze sa jeszcze inne mamuski z Ridgewood
                                ktore chca przystapic do naszej bandy(hihi).
                                • marcysiaw1 Re: mamy z Ridgewood 24.01.07, 18:06
                                  Iza! Oz Ty to jestes pamietliwa z ta banda!!!Hehehheh
                                  pozdrawiam
                                  MArta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka