Dodaj do ulubionych

Kotorybka.....

23.09.06, 02:40
gratulacje:))))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • kotorybka Re: Kotorybka..... 23.09.06, 02:51
      Dzięki, dzięki... :-))
      Może trochę za wcześnie rozgaduję to światu, ale co tam :-)
      A co u Ciebie słychać? Przepadłaś ostatnio jak kamień w wodę... Stęskniłam się za tobą :-)
      • ag.ni Re: Kotorybka..... 23.09.06, 03:07
        a co tam za wczesnie...ciesz sie!!!...

Przepadlam przepadlam....wydawalo mi sie ze po przeprowadzce bede miala wiecej
        czasu...ale niestety tylko mi sie wydawalo:( ....
        Jednym slowem totalne zawirowanie:
        Mlody zaczal francuska szkole (ssssssssssssstres bo wszystkich trzeba uprzedzic
        o jego alergiach)
        Pan Maz szuka pracy co oznacza ze nie mam dostepu do kompa (kontrakt na uniwerku
        konczy mu sie w pazdzierniku)
        od jutra zaczynamy polska szkole dla dzieci ...zaraz obok Ciebie:D...moze na
        kawke bede wpadac w miedzyczasie;)
        no i jeszcze CEPSUM tez dla dzieci (plywanie i jakies tam jeszcze szalenstwa)
        ..
        ...
        ....
        i jeszce moglabym tak dlugo:D...kurcze naprawde mam nadzieje ze w koncu kiedys
        uda na sie spotkac:)))

ps bawcie sie dobrze na spotkaniu

• kotorybka Re: Kotorybka..... 23.09.06, 03:31
          Jeśli mi jeszcze raz przepadniesz, to zasztormuję całą Lacombe!
          A gdzie jest ta polska szkoła? Na Cote St. Luc? No to wpadaj - bo się obrażę!!!!!!
          • ag.ni Re: Kotorybka..... 23.09.06, 03:44
            no nie obrazaj sie, nie stresuj sie....bo Komus Majowemu zaskodzisz:D...
            wiesz powaznie tak sobie pomyslalam ze skoro szkolka jest na Cote St. Luc to
            moze faktycznie uda nam sie spotykac w sobotnie poranki....z tym ze pare
            pierwszych sobot musze z nimi zostac (wiesz alergie) na cle 3h...ale jak chcesz
            to mozemy sie umawiac gdzies w okolicach szkoly z jakas dobra kawa na wynos ...o
            a moze na miejscu podaja kawe?
            a moze Mati nadawalby sie do grupy przedszkolnej?...fakt ze nieco za maly ale
            kto wie?
            • kotorybka Re: Kotorybka..... 23.09.06, 04:00
              Oddycham już głębiej ;-)
              Ale na serio, fajnie byłoby wykorzystać ten czas kiedy jesteś o ulicę dalej :-) Daj znać kiedy możesz
              zostawić dzieci w przedszkolu, to przygotuję dla nas kawkę i ciasteczko :-))
              Czy to przedszkole przyjmuje maluchy od 3. roku? Chyba jeszcze na małego za wcześnie, chociaż może
              tam zadzwonię aby się zorientować jak to wszystko wygląda...
              • pas47 Re: Kotorybka..... 24.09.06, 15:24
                gratuluję a jak samopoczucie
    • sylwek07 Re: Kotorybka..... 24.09.06, 10:34
      tez gratuluje :)
      • tuszek32 Re: Kotorybka..... 24.09.06, 18:27
        No to GRATULACJE a tak po cichu moja druga polowa robila test ciazowy i bedzie
        wesolo w maju hehe
        • sylwek07 Re: Kotorybka..... 24.09.06, 20:42
          to gratuluje tuszek :-)
        • kotorybka Tuszek..... 25.09.06, 00:27
          Po pierwsze dzięki - Sylwek dla Ciebie też - a po drugie gratulacje i dla Was :-))
          Może spotkamy się w maju na porodówce ;-D
          • tuszek32 Re: Tuszek..... 25.09.06, 01:14
            dzieki hehe moze sie spotkamy a nawet wczesniej jak sie zdecydujecie wszystkie
            polki z montrealu
    • wiedzma30 agni 09.11.06, 03:45
      To tutaj sie teraz ukrywasz...
      Co slychac? Stesknilam sie :P

Pozdrawiam!
      • kotorybka Re: agni 09.11.06, 06:11
        Cześć Wiedźmo, pozwól że się tu wtrącę - chciałam tylko się pochwalić że: a) fasolkę zrobiłam i b) była
        pyszna. Jeszcze raz dzięki
        :-D
        Aga, pozdrawiam :-)
        • sylwek07 Re: agni 09.11.06, 09:59
          no wlasnie co sie dzieje z Wami?
          jak zycie plyanie?

zycze Wam milego czwartku :)
        • wiedzma30 Re: agni 13.11.06, 06:37
          Chyba ze 3 razy czytalam zanim "zaskoczylam" o co chodzi z ta fasolka ;)))
          (Mialam urwanie glowy na weekend - to zapewne dlatego od razu nie zalapalam ;)
          ;) - 150 rzeczy do zrobienia na juz.. wlasnie skonczylam pakowac paczki do pl, a
          teraz siedze nad wypracowaniem na dzis ;) - nie moja wina ze nauczyciel zadaje
          nam je z piatku na poniedzialek... A jeszcze prezentacje musze przygotowac. buuu...)

Pozdrawiam poniedzialkowo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka