ag.ni 23.09.06, 02:40 gratulacje:)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotorybka Re: Kotorybka..... 23.09.06, 02:51 Dzięki, dzięki... :-)) Może trochę za wcześnie rozgaduję to światu, ale co tam :-) A co u Ciebie słychać? Przepadłaś ostatnio jak kamień w wodę... Stęskniłam się za tobą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ag.ni Re: Kotorybka..... 23.09.06, 03:07 a co tam za wczesnie...ciesz sie!!!... Przepadlam przepadlam....wydawalo mi sie ze po przeprowadzce bede miala wiecej czasu...ale niestety tylko mi sie wydawalo:( .... Jednym slowem totalne zawirowanie: Mlody zaczal francuska szkole (ssssssssssssstres bo wszystkich trzeba uprzedzic o jego alergiach) Pan Maz szuka pracy co oznacza ze nie mam dostepu do kompa (kontrakt na uniwerku konczy mu sie w pazdzierniku) od jutra zaczynamy polska szkole dla dzieci ...zaraz obok Ciebie:D...moze na kawke bede wpadac w miedzyczasie;) no i jeszcze CEPSUM tez dla dzieci (plywanie i jakies tam jeszcze szalenstwa) .. ... .... i jeszce moglabym tak dlugo:D...kurcze naprawde mam nadzieje ze w koncu kiedys uda na sie spotkac:))) ps bawcie sie dobrze na spotkaniu Odpowiedz Link Zgłoś
kotorybka Re: Kotorybka..... 23.09.06, 03:31 Jeśli mi jeszcze raz przepadniesz, to zasztormuję całą Lacombe! A gdzie jest ta polska szkoła? Na Cote St. Luc? No to wpadaj - bo się obrażę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ag.ni Re: Kotorybka..... 23.09.06, 03:44 no nie obrazaj sie, nie stresuj sie....bo Komus Majowemu zaskodzisz:D... wiesz powaznie tak sobie pomyslalam ze skoro szkolka jest na Cote St. Luc to moze faktycznie uda nam sie spotykac w sobotnie poranki....z tym ze pare pierwszych sobot musze z nimi zostac (wiesz alergie) na cle 3h...ale jak chcesz to mozemy sie umawiac gdzies w okolicach szkoly z jakas dobra kawa na wynos ...o a moze na miejscu podaja kawe? a moze Mati nadawalby sie do grupy przedszkolnej?...fakt ze nieco za maly ale kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
kotorybka Re: Kotorybka..... 23.09.06, 04:00 Oddycham już głębiej ;-) Ale na serio, fajnie byłoby wykorzystać ten czas kiedy jesteś o ulicę dalej :-) Daj znać kiedy możesz zostawić dzieci w przedszkolu, to przygotuję dla nas kawkę i ciasteczko :-)) Czy to przedszkole przyjmuje maluchy od 3. roku? Chyba jeszcze na małego za wcześnie, chociaż może tam zadzwonię aby się zorientować jak to wszystko wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
tuszek32 Re: Kotorybka..... 24.09.06, 18:27 No to GRATULACJE a tak po cichu moja druga polowa robila test ciazowy i bedzie wesolo w maju hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kotorybka Tuszek..... 25.09.06, 00:27 Po pierwsze dzięki - Sylwek dla Ciebie też - a po drugie gratulacje i dla Was :-)) Może spotkamy się w maju na porodówce ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
tuszek32 Re: Tuszek..... 25.09.06, 01:14 dzieki hehe moze sie spotkamy a nawet wczesniej jak sie zdecydujecie wszystkie polki z montrealu Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma30 agni 09.11.06, 03:45 To tutaj sie teraz ukrywasz... Co slychac? Stesknilam sie :P Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kotorybka Re: agni 09.11.06, 06:11 Cześć Wiedźmo, pozwól że się tu wtrącę - chciałam tylko się pochwalić że: a) fasolkę zrobiłam i b) była pyszna. Jeszcze raz dzięki :-D Aga, pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek07 Re: agni 09.11.06, 09:59 no wlasnie co sie dzieje z Wami? jak zycie plyanie? zycze Wam milego czwartku :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma30 Re: agni 13.11.06, 06:37 Chyba ze 3 razy czytalam zanim "zaskoczylam" o co chodzi z ta fasolka ;))) (Mialam urwanie glowy na weekend - to zapewne dlatego od razu nie zalapalam ;) ;) - 150 rzeczy do zrobienia na juz.. wlasnie skonczylam pakowac paczki do pl, a teraz siedze nad wypracowaniem na dzis ;) - nie moja wina ze nauczyciel zadaje nam je z piatku na poniedzialek... A jeszcze prezentacje musze przygotowac. buuu...) Pozdrawiam poniedzialkowo! Odpowiedz Link Zgłoś