Dodaj do ulubionych

szukajacych przyjaciol zapraszam!

05.10.06, 05:32
Witam wszystkich!Mam 28 lat ,mieszkam od roku na Manhattanie ,wiec jestem tu
dosyc nowa.Maz jest caly czas zajety praca lub nauka do US medical exam(juz
zdal step 2 na 95%-duma mnie rozpiera)a ja cierpie z powodu braku fajnego
towarzystwa ,szczerej i oddanej kumpeli.Chce zebrac grupe ciekawych ,fajnych
ludzi i spotykac sie regularnie przy winie ,na dyskusjach i plotkach(moze byc
i o facetach:)).W kazdym razie jesli macie ochote poznac mnie i stworzyc ze
mna cos fajnego to zapraszam.Poznajmy sie.Znajdzmy siebie ,przyjaciol dla
ktorych przestaniemy byc anonimowi w tym anonimowym miescie.Piszcie maile lub
na gg,Czekam na was i licze:)
Obserwuj wątek
    • ru4d2 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 06.10.06, 19:06
      ale dlaczego na zasadzie tajemnicy emailowej lub GGowej? jesli ciekawi cie nowy
      jork, to powinnas znalezc przyjaciol na tym forum. <rs>
      • mika_1 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 06.10.06, 22:41
        Tu chyba każdy jest zajęty swoimi sprawami. Kiedy ja byłam nowa w NY, też
        chciałam kogoś poznać. Ale na forum sie nie udało. Raczej trzeba próbować gdzie
        indziej.
        • pilszka26 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 11.10.06, 04:57
    • kasiaszynkowska Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 09.10.06, 05:02
      Droga Pliszko :)
      Mam na imie Kasia i mam prawie 27 lat. W NY mieszkam od ponad dwoch lat i
      ciagle nie moge uwierzyc, jak anonimowe moze byc to miasto po tylu miesiacach
      hehe. Ja tez jestem mezatka, maz wlasnie polecial na tydzien do Polski, a ja
      umieram z nudow i uswiadamiam sobie z cala jaskrawoscia, ze przejawiam wszelkie
      objawy socjopatii. Zapadlam na nia wyjezdzajac z Polski i zostawiajac moich
      przyjaciol, ktorych po dzis dzien nie potrafie nikim zastapic. Z jednej strony
      bardzo chce, a z drugiej - przyzwyczailam sie juz troche do tej swojej zakupowo-
      lunchowej samotnosci.
      Ale dzisiaj cos mnie tknelo i trafilam na to forum i na Twoj list. Moze
      naprawde okaze sie, ze mamy duzo wspolnego? Poza tym zawsze warto miec wsrod
      znajomych faceta, ktory bylby w stanie pokroic mi jelita na kawalki i przy tym
      nie zemdlec :) Moj maz projektuje i robi bizuterie - a jak wiadomo, diamenty
      przydadza sie kazdej kobiecie.
      Czekam na list.
      PS. Nie wiem, czy tak wolno, ale pisz do mnie na kasiula926@o2.pl. Konto na tym
      portalu zalozylam tylko po to, zeby odpisac na Twoj list :)
      • pilszka26 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 11.10.06, 02:15
        Czesc Kasiu!Strasznie przyjemnie mi sie czytalo Twoj post.Widac nawet 1
        pozytywna wiadomosc potrafi dodac czlowiekowi otuchy i wiary ze jest duzo
        fajnych ludzi wokol ,tylko ze trzeba troche pomoc losowi by ich poznac.Jestem w
        ostatnich dniach dosc zabiegana ,ale postaram sie napisac maila
        niedlugo.Pozdrawiam wszystkich fajnych ludzi z NYC
        • pilszka26 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 11.10.06, 04:53
          ahaKasiu!oczywiscie ze tak mozna,mozemy prowadzic jakies ogolne konwersacje na
          otwartym foruma ,ale tez jestem zdania ze jak chcesz sie blizej z kims
          zaprzyjaznic to lepiej to juz robic poza forum,np,inny mail ,czy gg a w efekcie
          telefon:)Ja mam malo czasu ostatnio ,przebywam w polsce zalatwiam sobie green
          card a ,tu jeszcze rodzinne imprezy i czasem nie mam kiedy nic wymysliic,wiec
          jak mozesz to napisz ty 1 wsza jakis dlugi,dluuuugi list o sobie ,o was ,a ja
          poznjie zrewaznzuje sie tym samym ,wkrotce:) dzieki.Ala
          • jot-23 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 11.10.06, 15:38
            >Ja mam malo czasu ostatnio, wiec jak mozesz to napisz ty 1 wsza jakis
            >dlugi,dluuuugi list o sobie

lol...zenujace...ty ponoc szukasz przyjaciol (znaczy siem jestes z jakis tam
            powodow samotna)...a z twojej odpowiedzi wyglada tak jakby ci potencjalni nowi
            znajomi chwycili samego pana boga za nogi, tylko dlatego ze laskawie
            odpowiedzialas im ze jestes zajeta, i jak oni chca dostapic twej laski to
            powinni to uzasadnic 4-stronowym wypracowaniem.

hehe, powodzenia
            • ru4d2 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 11.10.06, 17:56
              mnie natomiast zaciekawilo uzycie slowa "przyjaciel/la", ze niby ma byc oddany/a
              i sluzyc do pogadania przy winie o np. facetach. co za dewaluacja! chociaz moze
              tak to teraz, w dobie GG i emaila juz wyglada.

ale zeby nie bylo juz zupelnie OT i NTG(F), jak panny szukaja prawdziwych
              przyjaciol, to niech sie sie zajma jakas praca w organizacji charytatywnej.
              poznaja tam ludzi, ktorym warto poswiecic nawet jedna czy dwie wyprawy na
              zakupy. jest tego rodzaju placowek w NYC do wyboru, do koloru. <rs>
          • pilszka26 Do Kasi! 12.10.06, 05:47
            Kasia!Napisz do mnie 1wsza jesli mozesz bo u mnie teraz cienko z czasem ale z
            zyjemnoscia poczytam dluuugi list od ciebie:moj mail to: pilszka26@gazeta.pl

Caluski
            • ru4d2 Re: Do Kasi! 12.10.06, 17:07
              droga kasiu,
              napisz do pliszki ten dluuuugi list. niech juz ona nie robi z tego forum agencji
              towarzyskiej.
              bardzo prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby. <rs>
              • mika_1 Re: Do Kasi! 12.10.06, 20:13
                O - i to jest chyba jedyny ciekawy post w tym wątku:)
              • pilszka26 do ru4d2 14.10.06, 02:57
                Stary,ale ty swietne pomysly podsuwasz ludziom,to jest to! agencja towarzyska(
                skoro masz takie skojarzenie),pewnie byla by spelnieniem Twoich marzen bo jak
                wiadomo "glodnemu chleb na mysli"i co by Frud powiedzial,hehehe
                • ru4d2 Re: do ru4d2 16.10.06, 18:28
                  policzylas moze ile postow tutaj napisalas, bez zadnego zwiazku z tematem tego
                  forum? nie? policz, zawstydz sie i nie grzesz wiecej.
                  a zupelnie prywatnie. w psychoanalityka to ty sie lepiej nie baw, bo od razu
                  widac, ze to nie twoja domena i tylko niepotrzebnie freud'a w grobie
                  przewracasz. <rs>
      • pilszka26 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 26.10.06, 04:30
        Kasiaszynkowska!No moze cos miedzy nami zaiskrzy i okaze sie ze to moze byc
        przyjazn ,ale nawet jesli ma zostac tylko na etapie ciekawej znajomosci to tez
        warto.Prosze napisz ty do mnie 1wsz list ,bo ja z miom ,z przyczyn niezaleznych
        bede musiala zwlekac:(.Wiec kolezanko do dziela.Chce Cie poznac .cos poczytac
        o Tobie ,ja sie tym samym odwdziecze.Mam tu teraz urwanie glowy bo pomagam
        bratu w kampani wyporczej i jest zawrot glowy ,ale fajnie i excytujaco:)
        ok,czekam na list.KISS&HUGS dla Kasi i calego pozytywnie nastrojonego forum
        • pilszka26 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 26.10.06, 04:32

-A moze ktos kto tylko czytuje sobie posty z ukrycia ,a sie nie udziela dolaczy
          do naszego pozytywnego forum,zapraszamy-
          pilszka26@gazeta.pl,gg:1853336
          • ru4d2 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 26.10.06, 16:47
            a nie przyszlo ci do glowy, ze po tym co juz zdazylas tutaj napisalas, jakos
            nikt nie ma ochoty sie "do ciebie" przylaczac? <rs>
            • pilszka26 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 27.10.06, 02:53
              Jakos kotku nie masz racji ,przylaczaja sie ,tylko pisza na mail,nie dziwie sie
              bo RZADKO KTO LUBI Wysluchiwac chamskich tekstow w TWOIM STYLU,SKAD W tOBIE
              TYLE JADU??? ,NIE POTRAFISZ SOBIE CZASEM ODPUSCIC? SPROBUJ...TO FORUM WEDLE
              JEGO ZALOZEN MA BYC DLA WSZYSTKICH I TRAKTOWAC O WSZYSTKIM ,I NIE POWINNO SIE
              NAPADAC BEZPODSTAWNIE NA NIKOGO(TYLKO DLATEGO ZE tOBIE COS NIE ODPOWIADA)
              DOPOKI NIKOGO NIE OBRAZAM ,PRAWDA??? ,WIEC PROSZE O TROCHE TOLERANCJI,BLAGAM
              NIE POTWIERDZAJ WSZECHOBECNEJ OPINI O ZLOSLIWYM POLACZKU,PLEASE DAJ SOBIE NA
              LUZ,POZDRAWIAM:)
              • mika_1 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 27.10.06, 14:44
                Zasadą forum jest to, że sprawy prywatne załatwia się przez maila.
                Dałaś ogłoszenie - OK. Ale resztę pisz na maila.
                I z tego, co mnie się wydaje - napastliwa i wybuchowa to Ty jesteś. A nie inni.
              • ru4d2 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 27.10.06, 16:43
                1. "kotku" mow jedynie do swojego psa, ew. meza jak czegos potrzebujesz.
                2. naucz sie uzywac maila do szukania przyjazni.
                3. nie napraszaj sie publicznie, gdy jest oczywiste, ze nikt nie chce byc twoim
                "oddanym przyjacielem"
                4. naucz sie poprawnie uzywac klawisza CAPS LOCK
                5. zapoznaj sie z tematyka tego forum, bo nie jest taka jak sobie wyobrazasz.
                6. nie wymagaj tolerancji dla swojej ignorancji.
                7. nie potwierdzaj stereotypu blondynki, ktorej sie nalezy.
                8. idz i nie grzesz tutaj wiecej.

czy sadzisz, ze jestes w stanie zastosowac sie do powyzszych? <rs>
        • bigapple1 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 26.10.06, 16:32
          niunia, czy ty slyszalas kiedys o takim wynalazku jak email? albo telefon?
          skoro masz cos do powiedzenia swojej nowej psiapsiolce - kontaktuj sie z nia
          prywatnie, a nie zasmiecaj forum swoim pleplaniem. z gory dziekuje za pozytywne
          rozpatrzenie mojej prosby.
          • ru4d2 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 26.10.06, 18:28
            > niunia, czy ty slyszalas kiedys o takim wynalazku jak email?

slyszala, slyszala, tyle ze pewnie jeszcze nie wie, ze email moze dzialac w dwie
            strony. <rs>
            • ziemiowziety no bez przesady 31.10.06, 21:20
              moze i pilszka jest troche natarczywa w szukaniu kontaktow, ale mimo, ze to
              forum prywatne, to sadze, ze troche wyluzowania trzeba,czym to Was to tak
              wnerwia? to jest po prostu roznorodnosc i ja sobie lubie poczytac o szukaniu
              przyjaciol,
              • ru4d2 Re: no bez przesady 31.10.06, 23:22
                to idz sobie na forum o szukaniu przyjaciol i z pewnoscia naczytasz sie tam do
                woli. 90% blogow powstalo wlasnie w tym celu, zycie ci nie starczy zeby
                przeczyatc o tym jak ludzie staraja sie znalezc przyjaciol.

to czym zajmuje sie to forum jest napisane czarno na bialym na gorze poprzednie
                strony. to nie jest tablica ogloszen. panna dala jedno ogloszenie, podala swoj
                adres mailowy i bylo ok, ale to, ze jest taka namolna w szukaniu "przyjaciol" to
                jest mocno irytujace. zeby napisala chociaz jedno zdanie w temacie NY, ale nic,
                tylko: "jestem w polsce, nie mam czasu, ale piszcie dluuugie listy do mnie, badz
                moim oddanym przyjacielem".

widzisz, nie po to wprowadza sie reguly, ktore dana spolecznosc akceptuje, zeby
                jakis nowy user wpadal i sie szarogesil. to tak nie dziala i nie powinno. jesli
                admini tego forum dojda do wniosku, ze dawaj "niech sie dzieje wola nieba" i w
                ogole wszystko dozwolone to OK, ale z tego co widzialem jeszcze to nie
                nastapilo. <rs>
                • ziemiowziety czlowieku nie irtytuj sie 01.11.06, 00:12
                  nie zadna panna, tylko mezatka zdaje sie, chyba zes seksista, a to w NYC nie uchodzi
                  jak duza jest ta spolecznosc o ktorej wspominasz, i czy jest juz zamknieta na amen?
                  no badzze chlpoie, ludzki, wyrozumialy, nie zaciskaj szczeny, gdy nie potrzeba
                  • ru4d2 Re: czlowieku nie irtytuj sie 01.11.06, 06:09
                    po pierwsze zanim uzyjesz slowa, sprawdz co oznacza. w tym wypadku sexista. po
                    drugie ja na swoja matke, mezatke od 300 lat mowie panna i na zony moich kumpli
                    rowniez, wiec nie dopatruj sie sensacji tam gdzie jej nie ma.
                    trzecie chcesz znac dokladna liczbe osob nalezacych do tej spolecznosci?
                    przeprowadz forumowy spis powszechny. szoste, to ze tobie sie wydaje, ze
                    "zaciskam szczeny" bo np. nie stawiam 40stu emotikonow po co drugim slowie, to
                    jest juz twoj prywatny problem, a przy okazji sprawdzania w slowniku, kto to
                    jest sexista sprawdz jeszcze zrodloslow czasownika "wyluzowac" i moze ty sie
                    usmiechniesz, na wspomnienie tego co mi proponowales w poprzednim poscie.

i po ostatnie, powiedz mi dlaczego niby mialbym lub ktokolwiek inny,
                    gdziekolwiek mialby byc wyrozumialy dla ignorancji, namolnosci i lamaniu
                    przepisow, nawet tak z pozoru malo istotnych jak te panujace tutaj na forum?
                    masz jakies sesnowne argumenty w tej kwestii? <rs>
                    • ziemiowziety przeciez pilszka nie lamie zadnych przepisow 01.11.06, 17:26
                      to raczej Ty lamiesz, swoim wytykaniem, obnoszeniem sie typu "jestem lepszy", a
                      tamta to ignorantka, troche to wstydliwe, to Twoje zachowanie na tym forum
                      a seksista jestes, to jak mowisz do czlonkow swojej rodziny, znajomych, to ich i
                      Twoja sprawa, troche przykro, ze Twoj seksizm i ego dominuja zdaje sie w
                      relacjach z Twoim otoczeniem, ale to juz nie moja broszka
                      w kazdym razie Twoj sposob obloszenia do pilszki, nowej osoby na forum byl
                      wiecej niz nie taktowny
                      • ru4d2 Re: przeciez pilszka nie lamie zadnych przepisow 01.11.06, 17:45
                        widac, nic nie skumales z tego co napisalem, nawet do slownika tez ciezko ci
                        bylo siegnac, wiec nie mnie juz dalej ciebie edukowac.

zapewniam cie, ze nikogo tutaj nie interesuja twoje proby prymitywnej
                        psychoanalizy mojej osoby, wiec jak bedziesz mial cos do powiedzenia o NOWYM
                        JORKU to pisz, ale w innym wypadku, staraj sie powstrzymac. zycze powodzenia. <rs>
                        • ziemiowziety troche pokory 01.11.06, 17:55
                          jakos nie mozesz przelknac, ze nie kazdy lapie sie na Twoja "wrodzona madrosc",
                          na szczescie nie Ty piszesz slowniki i nie ustalasz ich tresci
                          w polskim slowniku niwe ma wyrazu "sexista", moze byc seksista, a Ty jak
                          najbardziej podpadasz pod charakterystyke tego terminu
                          • bigapple1 Re: troche pokory 01.11.06, 18:12
                            mialam sie nie wtracac, ale nie wytrzymalam.

przysylane przez pliszke bzdury, ktoee powinny znalezc sie w prywatnej
                            korespondencji, a nie na publicznym forum, irytowaly nie tylko ru4d2'a
                            • ziemiowziety nie nie, to jakes nieporozumienie 01.11.06, 18:44
                              bigapple, porownujesz chamskie, wulgarne, czy wrecz przestwepcze zachowania z
                              wpisem osoby ktora szukala przyjaciol, znajomych, towarzystwa?
                              to jakies nieporozumienie, czym jej wpis tak Cie oburzyl, w ten sposob
                              relatywizujesz plucie na buty, oslabiasz wymowe teogo rodzaju chamskich zachowan
                              dla mnie jako osoby postronnej, Wasze zachowanie wobec pilszki jest nie do
                              przyjecia, niech sobie pisze, czy az tak to Wam przezkadza, nie zaczynala od
                              pomowien, wyzwisk itp. pisala co czula ze jest dla niej wazne
                              tyle a Wy ja policzkujecie ... przykre, smutne
                              • ru4d2 Re: nie nie, to jakes nieporozumienie 01.11.06, 18:58
                                smutne jest, ze nie zadasz sobie pytania, dlaczego nikt ani slowem nie
                                przyczepil sie do towarzystwa z wroclawia, ktore bardzo zgrabnie zalatwilo
                                dokladnie taka sama sprawe jak chciala zapatwic tutaj pliszka?

lamanie przepisow jest lamaniem przepisow, tym baridziej, ze pliszka miala
                                zwrocona uwage, przez administratorke tego forum juz dwukrotnie, ale widac bylo
                                to jak dla niej zbyt subtelne.

walka z tego rodzaju, pozornie blachymi przekroczeniami bylo jednym z narzedzi,
                                ktore po okresie kryzysu lat 70tych pozwolily zmienic NYC w jako jedno z
                                najbezpieczniejszych miast w stanach i o tym wlasnie chciala ci powiedziec
                                bigapple, ale jak widac tez zbyt subtelnie, wiec zawsze ja mozesz od sexistek
                                wyzwac. <rs>
                                • ziemiowziety ha ha cha cha nie rozsmieszaj mnie 01.11.06, 19:46
                                  nie porownuj przestepstw czy zachowan chuliganskich z zapytaniem o towarzystwo,
                                  przeciez to forum i tak jest prawie martwe, o co wiec chodzi o ten skrawek
                                  wladzy ktory dzierzycie
                                  seksistak, seksista to jest forma ktora nalezy stosowac
                                  tak sie juz z nowojorczyles? hi hi
                                  • ru4d2 Re: ha ha cha cha nie rozsmieszaj mnie 01.11.06, 20:02
                                    ok. szkoda mi juz na ciebie czasu "seksistaku". EOD <rs>
                              • bigapple1 Re: nie nie, to jakes nieporozumienie 01.11.06, 20:15
                                nic sie tak nie przydaje w dyskusjach na internetowych forach jak umiejetnosc
                                czytania ze zrozumieniem. nikt nie mial do kobiety pretensji, ze szuka
                                znajomych. co nam przeszkadzalo,to ze jak juz znalazla kandydatke na swoja
                                najlepsza przyjaciolke na swiecie, to zamiast prowadzic z nia rozmowe przez
                                wymiane prywatnych maili, dalej prowadzila ja tutaj. to nie jest ani grzeczne,
                                ani racjonalnie uzasadnione.

dalej chcesz mnie pouczac i wychowywac, czy raczej zadasz sobie trud
                                zglebienia, o co naprawde chodzilo?
        • pilszka26 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam!i wrocilam!!! 16.12.06, 11:16
          Dziewczyny juz jestem back z Polandu!!!Czekam na wasze maile ,telefony a w
          konsekwencji moze i spotkania u mnie w mieszkanku,na Manhattanie.Szukam ludzi
          wciaz czujacych connecion z POlska ,nasza ojczyzna , jezykiem i kultura.szukam
          dziewczyny ktore sa szczere,otwrte,nieagresywne , niechamskie i szanuja
          odmienne przekonania innych.Jestes fajna kobietka troche zagubiona w tym
          wieklim swiecie ,zapraszam do mnie zrobimy sobie regularne spotkania
          pilszka26@gazeta.pl,gg:1853336
        • pilszka26 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 16.12.06, 11:17
          YES<YES<YES<WROCILAM!!!!!!!!!!!CHCE WAS POZNAC
          • pilszka26 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 16.12.06, 11:18
            jesli po prostu jestescie ciekawymi ludzmi .spotkajmy sie ,w grupie zawsze
            razniej
    • leosi A ja tam mam Hobby 04.11.06, 20:56
      • leosi Re: A ja tam mam Hobby 04.11.06, 21:09
        zebv miec przyjaciol
        - to SAMEMU trzeba cos chciec robic
        a nie tylko gadac o przyjazni.

Ja lubie rowery
        wiec pojechalem na wycieczke rowerowa z 7 kobietami ktore tez lubia
        Ja lubie wycieczki piesze
        wiec pojechalem z 15 laskami na wycieczke piesza
        Ja lubie wycieczki jachtem
        wiec zabralem te 4 kobitki na jacht a ze jedna miala cienki kostium wiec sie
        zapatrzylem i na mielizne wyladowalem
        Tak wiec zeby miec przyjaciol trzeba cos ciekawego robic
        Jutro laski chca jechac do parku wiec zadzwonily ze mam byc gotowy ,
        no wezme samochod umyje co nie co - posprzatam balagan --no bo tak to bym
        jezdzil nie umytym.
        jak ktos naprawde chce ???? to moze znalesc czas na wypad w niedziele
        ---mam uprawnienia przewodnika tak wiec z mapa nie ma problemu
        ---mam nowy samochod wiec napewno dojedziemy
        ---zona przygotuje kanapki i goraca herbatke
        ---aparat wezme co by zrobic kilka zdjec w te indianska jesien
        jak juz by ktos naprawde chcial to mieszkam w NJ
        a laski mieszkaja w NYC
        zadzwonie po jaki samochod dodatkowy bo moze sie wszystkie nie zmieszcza
    • pilszka26 Re: powtarzam: tu o nic nie chodzilo 05.11.06, 01:28
      Hej Ziemiowziety !Forum jest prawie martwe bo czekam az niektorzy ludzie troche
      wyluzuja (ale ostatnio takze deficyt czasu).Kilka zdan do osob ktore napisyly
      na skrzynke nie czyni tego jeszcze prywatna korespondencja.Widze ze na innych
      forach tak sie zdarza i nie wywoluje to takiej burzy ani nie jest targedia dla
      nikogo.Wiecej zyczliwosci i swiat bedzie piekny,hehe.Dziekuje za Twoje zdrowe
      spojrzenie na ta sprawe.
      • leosi Bylem widzialem i piwo pilem 19.11.06, 15:29
        Sa na FORUM ludzie ktorzy uwielbiaja gadac i na gadaniu sie konczy.

Zadzwonilem po laski i przyszly na koncert piosenki zeglarskiej
        - tak wiec ja + zonka i 4 moje kolezanki.
        Zabawa zeglarska skonczyla sie o 2 w nocy a moje laski juz chca na nastepna
        sobote potanczyc.
        Zabiore je na wspaniala zabawe - kreacje wieczorowe suknie bez plecow, jak sie
        dowiedza ze wstep tylko po $40 to napewno pojda.

Mysle ze jak im powiem za maja wylozyc po $5000 to ten wymazony jacht wreszcie
        zacumuje przy kei Polskiegoi Yacht klubu w New York.

Tak wiec na Forum spotykaja sie ludzie ktorzy NIC nie chca zrobic
        a ja niestety spotykam ludzi ktorzy nie tylko chca ale i zrobia sciepke na
        zaglowke.
        Pliszka jak ptaszyna swoj ogonek chwali i na cwierkaniu sie konczy .
        Ja lubie kobiety - dbam o ich dobre samopoczucie wiec moj HAREM ma sie dobrze.
        • marxx Re: Bylem widzialem i piwo pilem 20.12.06, 00:00
          To mi sie podoba! Samczyk sam dba o wlasne gniazdko, o to aby bylo mu w nim
          dobrze i wygodnie :)
          Ale z tym zeglarstwem to chyba musu nie ma? Moze niektorzy lubia cos zupelnie
          odmiennego ale nadal interesujacego.
          m
          • ru4d2 Re: Bylem widzialem i piwo pilem 20.12.06, 21:58
            > Ale z tym zeglarstwem to chyba musu nie ma? Moze niektorzy lubia cos zupelnie
            > odmiennego ale nadal interesujacego.

a pewnie, ze moga sobie lubic, ale jakies normy w zdrowym spoleczenstwie musza
            przeciez byc zachowane, nie?
            jesli ludzie interesuja czyms, co nie jest zwiazane z laskami na jachcie w
            garazu, to nie jest to ciekawe, z samej definicji. <rs>
    • jot-23 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 16.12.06, 19:44
      "Czekam na wasze maile ,telefony a w
      konsekwencji moze i spotkania u mnie w mieszkanku,na Manhattanie"

lol...na poczatku myslalem ze jestes zwykla poyebasia..ale teraz zaczynam miec
      obawy ze mozesz byc niebezpieczna haha. wszystkim osobom ktore bylyby tak
      naiwne zeby udac sie do "mieszkania na manhattanie" radzilbym zostawic dokladne
      namiary u kogos bliskiego gdzie sie udaja!
      • ru4d2 Re: szukajacych przyjaciol zapraszam! 18.12.06, 19:18
        >wszystkim osobom ktore bylyby tak
        > naiwne zeby udac sie do "mieszkania na manhattanie" radzilbym zostawic dokladne
        > namiary u kogos bliskiego gdzie sie udaja!

czy sugerujesz, ze powinnismy zrobic przeglad tutejszego inwentarza i sprawdzic,
        kto sie juz nie pojawil od czasu pojawienia sie tego postu pliszki? <rs>
    • kotopodobna2 Witam i mam prosbe! 20.02.07, 12:27
      No to i ja sie przedstawie - Bea, 32 lata. Bede w NYC w koncy miesiaca i na poczatku marca. Chetnie
      nawiaze kontakt z milymi ludzmi w podobnym wieku, poniewaz najprawdopodobniej bede sie
      przenosic do miasta na jakis czas.

Poza tym.... wlasnie..... uhm... szukam noclegu. Niestety nie mam wcale znajomych w NY i nie mam
      bezposrednio kogo o to poprosic, ale chetnie skorzystalabym z gosciny - chodzi tylko o kilka
      noclegow, zero karmienia mnie :-). Przy okazji bylalby to fajna metoda na poznanie nowych przyjaciol
      na obczyznie. Jakby ktos byl sklonny mi pomoc, prosze o maila. I dziekuje!....
      • eres666 Re: Witam i mam prosbe! 20.02.07, 17:30
        jesli chcesz, zeby ja ktos przeczytal, napisz swoja wiadomosc jeszcze raz, jako
        poczatek oddzielnego watku, a nie jako odpowiedz. <rs>

kotopodobna2 napisała:

> No to i ja sie przedstawie - Bea, 32 lata. Bede w NYC w koncy miesiaca i na poc
        > zatku marca. Chetnie
        > nawiaze kontakt z milymi ludzmi w podobnym wieku, poniewaz najprawdopodobniej b
        > ede sie
        > przenosic do miasta na jakis czas.
        >
        > Poza tym.... wlasnie..... uhm... szukam noclegu. Niestety nie mam wcale znajomy
        > ch w NY i nie mam
        > bezposrednio kogo o to poprosic, ale chetnie skorzystalabym z gosciny - chodzi
        > tylko o kilka
        > noclegow, zero karmienia mnie :-). Przy okazji bylalby to fajna metoda na pozna
        > nie nowych przyjaciol
        > na obczyznie. Jakby ktos byl sklonny mi pomoc, prosze o maila. I dziekuje!....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka