Dodaj do ulubionych

prezent dla meza

23.10.06, 04:55
Dziewczyny, zaczynam myslec o swietach i co sie z tym wiaze upominkach...Z
dziecmi zazwyczaj nie ma problemu, bo mniej wiecej wiemy co chca/lubia, ale
chcialabym zrobic jakis fajny prezent mezowi, cos innego niz koszula, DVD,
szalik - nudnawe i oklepane. Proponuje abysmy wpisywaly jakies oryginalne
pomysly na prezenty, linki gdzie mozna kupic itd Moze pomogloby to nie tylko
mnie:-)
Ja w zeszlym roku zamowilam kalendarz na sciane i na kazdy miesiac bylo inne
zdjecie (dzieci, nasze rodzinne)Wybieralam aby zdjecia pasowaly do pory
roku. Maz byl zachwycony, takze chcialabym cos fajnego takze w tym roku.
Pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • magdula330 Re: prezent dla meza 23.10.06, 16:49
      A moglabys napisac gdzie ten kalendarz zamawialas i czy byl naprawde dobrze
      wykonany?Chcialabym w tym roku zrobic takie prezenty rodzinie bo odkad na
      swiecie pojawila sie Martyna budzet sie zmniejszyl a nas jest 16 osob na
      swieta.Moja kuzynka podtrzymuje tradycje kupowania drobnostek na swieta ale to
      i tak po obdarowaniu wszystkich wychodzi jakies 500-600 dolarow a taki
      kalendarz to dobry pomysl na prezent.Pytam sie o wykonanie bo kolezanka
      zamowila gdzies pare sztuk chyba w tamtym roku i to byla totalna porazka.A moze
      ktoras z was zna strone internetowa gdzie mozna taki kalendarz samemu
      zaprojektowac i wydrukowac.To moze byc dobra zabawa dla calej rodziny.
      • bozena73 Re: prezent dla meza 23.10.06, 17:50
        Taki kalendarz to jest wspanialy pomysl..w tamtym roku na swieta odbarowalam nim dziadkow i nam
        tez go zamowilam...uwielbiam go!!!
        Kupilam go w shutterfly.com ..wybierasz zdjecia..wpisujesz swoje uroczystosci...wybierasz tytul, zdjecie
        na cover i masz kalendarz...
        Naprawde CUDNA pamiatka i nie droga..placilam chyba za jeden kalendarz $25..
        Mozna tez na www.snapfish.com..ale w shutterly maja lepszy jakosciowo papier...
    • kisiulak Re: prezent dla meza 23.10.06, 23:28
      Ja na jedne urodziny kupilam Malzowi gift certificate na godzine masazu w
      Elizabeth Arden Red Door. Baaaaardzo mu sie podobalo :)
      • edytkus Re: prezent dla meza 27.10.06, 07:25
        Prawde mowiac kalendarza z cudzymi zdjeciami dostac bym nie chciala (z wasnymi tymbradziej ;)), dla
        dziadkow to jeszcze ale dla meza czyli do domu mozna sobie zamowic calkiem bezokazyjnie wiec nic
        wyjatkowego w tym nie widze. No ale ja jak zwykle inaczej niz wszyscy ;) Z prezentow ogolnie polecam
        jakies ladne ozdoby choinkowe, np. pozlacane Danbury Mint (po latach moga miec wartosc
        kolekcjonerska), albo inne, ja zazwyczaj graweruje jakis tekst i date albo wybieram takie gdzie mozna
        wlozyc zdjecie (sobie robie takie co roku ze zdjeciem corki i numerem roku). Jak ktos ma talent moze
        zrobic sam - ja zrobilam kiedys sobie z modeliny zlote serce z zawijasem i powiesilam na stojaku do
        bombek - bardzo elegancka ozdoba swiateczna. Mam tez wlasnorecznie wykonane ramki na zdjecia na
        choinke z balsa wood (bardzo lekkie listewki).
        Wracajac do tematu, w miniony weekend dopeiro obchodzilismy urodizny meza wiec o Gwiazdce
        jeszcze nie mysle. Ale sie zbytnio nie martwie bo moj maz ma hobby wiec sprawa jasna;)
    • bea_mama Re: prezent dla meza 27.10.06, 06:18
      Tez jestem ciekawa waszych propozycji na prezent.
      Super pomysl z kalendarzem, wykorzystam na prezent dla dziadkow:)
    • majenkir Moze jakis gadzet 27.10.06, 14:42
      zwiazany z ulubionym sportem? W zeszlym roku kupilam mojemu na eBay kurtke
      Arsenal (malzonek uwielbia soccer :P). W zyciu sie tak nie cieszyl z zadnego
      ciucha!
      • edytkus Re: Moze jakis gadzet 27.10.06, 23:11
        majenkir napisała:

> zwiazany z ulubionym sportem? W zeszlym roku kupilam mojemu na eBay kurtke
        > Arsenal (malzonek uwielbia soccer :P).

o wlasnie mojego meza hobby to jego ulubiona druzyna footballo'wa wiec jerseys, die casts, jakies
        helmy z autografami i takie tam glupoty. Najbardziej chyba sie dotad ucieszyl z koszuli z autografem
        Wayn'a Gretzky'ego w odpowiedniej ramie a takze z dnia w SPA. Dobrym prezentem sa tez bilety na
        mecz/koncert etc. pod warunkiem ze kupione od serca a nie z mysla ze razem skorzystamy.
        • onlymama Re: Moze jakis gadzet 28.10.06, 02:45
          Ja od kilku lat kupuje bilety na koncert albo teatr taki zeby On lubil i ja. On
          sie lubi pochwalicz ze Go zona zabrala out :) Tez kupilam 2 razy wyjazd na
          weekend we dwoje w romantic miejsce. Raz moi rodzice byli z wnukiem i drugi raz
          rodzice meza. Teraz jak dzieci jest 2 to juz bedzie trudniej :)
          Moj maz lubi paski do spodni i noze mysliwskie. To zawsze mi zostaje kiedy jest
          malo pomyslu i czasu :)
          Pozdrawiam.
    • cyborgus Re: prezent dla meza 28.10.06, 22:09
      rok temu kupilam mezowi sluchawki bezprzewodowe do telewizji, bo mi maz
      gluchnie i coraz glosniej to puszcza. z prezentu oboje jestesmy bardzo
      zadowoleni, zwlaszcza w nocy, gdy on chce dluzej posiedziec i pogapic sie w to
      pudelko, a ja ide spac:):):)
      • aniutek Re: prezent dla meza 28.10.06, 22:27
        moj wielbi wszelkie wiertarki, pily, kilo gwozdzi ;) miarki, srubokrety ale i rzeczy do snowboardu- jest
        w tym mistrzem - jezdzi w koszuli Wayne Gretzky hehehe ! oraz koszulki orginalne pilkarskie
        liverpool.
        moze tez byc cos do windsurfingu a najchetniej to chcialby zestaw do kitesurfingu tylko juz w domu nie
        ma gdzie tego schowac....
        noze- takie recznie robione, za tysiace sa na jego liscie od dawna, tez jakis pistolet chcialby ale ja
        jestem przeciwna jakiejkolwiek broni w domu i zagrodzie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka