hmmm11 09.01.07, 16:43 cze w zeszłym roku na prezdenta kandydował liwiusz ilasz !! ktoś go zna lub kożystał z jego usług prawniczych ?? a możę coś słyszał o nim jego kancelarii ?? lub jego działalności w poloni?? dziekuje !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ru4d2 Re: ilasz?? 09.01.07, 19:15 > cze w zeszłym roku na prezdenta kandydował liwiusz ilasz !! z tego co mi pani od historii ameryki poludniowej mowila, to cze "kandydowal" znacznie wczesniej. > ktoś go zna lub > kożystał z jego usług prawniczych ?? a możę coś słyszał o nim jego > kancelarii ?? lub jego działalności w poloni?? > dziekuje !! no jak to? podajesz namiar na te kancelarie w odpowiedzi na prosbe o podanie przyzwoitego prawnika, a teraz sam o niego pytasz? czy mzoe sie dziwisz, ze nikt o nim nic nie wie. jak to jest? btw. na prezydenta czego kandydowal ten pan? <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: ilasz?? 09.01.07, 22:29 hmmm, czyzby? warsiawiak by sie tak nie sprzedal. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm11 Re: ilasz?? 10.01.07, 06:20 na prezydenta polski !! podałęm namiar bo wiem e czymś takim się zajmuje !! Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: ilasz?? 10.01.07, 17:20 > na prezydenta polski !! eee. z tego jak to napisales sadzilem, ze przynajmniej na prezydenta galaktyki. > podałęm namiar bo wiem e czymś takim się zajmuje !! ale bugsior prosil o informacje na temat _przyzwoitego_, a nie wszystko jedno jakiego, ktorymi yellow pages sa wzadrukowane. jak dla mnie to dosc znaczaca roznica. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: ilasz?? 12.01.07, 05:12 hehe ma kancelarie w "moim" budynku...to wszystko co wiem, lol...nawet bym o tym nie wiedzial , gdyby nie powiedzial mi o tym building electrician - rozwniez polak Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm11 Re: ilasz?? 12.01.07, 07:36 jak w twoim budynku ?? bo on ma kancelaie na manhattanie !! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: ilasz?? 12.01.07, 13:22 "moim" - tam pracuje :> , nie jestem wlascicielem haha... juz...lol...rok temu "zyd" kupil za 200m....czego efektem byl pierwszy w historii kompletny brak choinki w lobby, ale za to mielismy gigantyczna chanuje z pazlotka i plastiku. Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: ilasz?? 12.01.07, 17:44 jot-23 napisał: > "moim" - tam pracuje :> , nie jestem wlascicielem haha... juz...lol...rok > temu "zyd" kupil za 200m....czego efektem byl pierwszy w historii kompletny > brak choinki w lobby, ale za to mielismy gigantyczna chanuje z pazlotka i > plastiku. hehehehe. nieustajaca walka na symbole. co na to mieszkancy, jesli w ogole ich to obchodzi. wytlumacz mu po dobroci, ze tak naprawde to wszyscy sa katolikami, tylko nie wszyscy jeszcze sa o tym wiedza. zobaczysz, ze za rok, choine na wlasnych plecach przytarga i jeszcze szopke wystruga. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm11 Re: ilasz?? 12.01.07, 18:39 a możesz mówić poludzku bo nierozumiem ?? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: ilasz?? 12.01.07, 18:59 > a możesz mówić poludzku bo nierozumiem ?? ? ? a po jakiemu pisze? to samo moge ci powiedziec, zebys po ludzku rozumial. ale ok. czego konkretnie nie rozumiesz? pytaj. opowiem jak na spowiedzi. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm11 Re: ilasz?? 12.01.07, 21:38 rok temu "zyd" kupil za 200m....czego efektem byl pierwszy w historii kompletny brak choinki w lobby, ale za to mielismy gigantyczna chanuje z pazlotka i plastiku. ??????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ru4d2 Re: ilasz?? 13.01.07, 01:49 hmmm11 napisał: > rok > temu "zyd" kupil za 200m....czego efektem byl pierwszy w historii kompletny > brak choinki w lobby, ale za to mielismy gigantyczna chanuje z pazlotka i > plastiku. > ??????????????????????????????? rane!!! tyle pytan na raz?! czy ty aby nie za bardzo wscibski jestes? <rs> Odpowiedz Link Zgłoś