Gość: Anik IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 19:15 Jesli tak, to tych ktorzy byli prosilabym o jakis opis tej miejscowosci warunkow pracy, ja samow wybieram sie tam z chlopakiem na poczatku czarwca i interesuja mnie wasze doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Wildwood IP: *.157.181.192.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 11.04.03, 05:06 Witaj, Wildwood to male miasteczko nad oceanem. sklada sie z trzech polaczonych administracji North Wildwood, Wildwood i Wildwood Crest. Ludnosc ok. 5,500. Ozywia sie w sezonie letnim. Ma dluga piaszczysta plaze - 8 km i biegnace wzdluz wybrzeza molo - ok. 5 km. Byl kiedys(czasy Presley`a i Frankie Avalone) bardzo popularnym miejscem. Obecnie szczyt popularnosci ma za soba. Pracowac najprawdopodobniej bedziecie w jednym z licznych hoteli, moteli lub pensjonatow. Letni sezon praktycznie konczy sie po Labor Day( w tym roku - 1.09). Dodatkowe informacje mozecie znalezc na stronach: www.wildwoods.com, www.gwcoc.com lub www.wildwoodsnj.com Pozdrowienia, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wildwood IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 21:07 dzikuej za informacje..:) zmartwilo mnie troche ,ze sezon trwa tak krotko , bo palnowalam tam prace do koncowki wrzesnia..ale zobaczymy, moze sie uda jeszcze cos znalezc..:)nie znasz tam moze kogos, kto tam mieszka na stale???Albo bedzie w sezonie letnim?? Tak jakos od poczatku czerwca?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Wildwood IP: *.cust.telepacific.net 14.04.03, 23:19 Upewnijcie sie moze czy o Wildwood, NJ oboje mowicie. Bo Wildwood to jest i w TX i na FL i w KY, MO i CA tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wildwood IP: *.24.217.51.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 15.04.03, 01:27 Witaj Aniu, Sezon konczy sie na poczatku wrzesnia ale nie powinniscie miec zadnych trudnosci z zatrudnieniem do konca miesiaca. W okresie Indian summer(babie lato) czesc hoteli, moteli i pensjonatow prowadzi jeszcze dzialalnosc. Nie mam znajomych w Wildwood. Pozdrowienia, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anik Re: Wildwood IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 19:50 :) Dzikuje wam obu..:0 i tak na wszelki wypadek dla upewnieina sie chodzio mi o wildwood w nj..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Wildwood - NJ IP: *.26.120.121.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 16.04.03, 07:12 Witaj, Tak tez odebralem. Umiescilem NJ w podanych wyzej www stronach. Pozdrowienia, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś