Dodaj do ulubionych

Dni Wałbrzycha

IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.12, 16:29
Skoro władzę chcą tak bardzo przywrócić życie w Śródmieściu - to się pytam - dlaczego Dni Wałbrzycha nie odbędą się właśnie w Śródmieściu, tylko w sypialni nr 2 Wałbrzycha na Piaskowej Górze.
Dni miasta powinny się odbywać w centrum tego miasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jestem z miasta Re: Dni Wałbrzycha IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.12, 16:40
      Oczywiście chodziło mi o "władze" a nie o "władzę".
      Poprawiam się szybciutko żeby obrońcy polszczyzny zamiast wypowiadać się merytorycznie nie pisali o błędach w pisowni.
      • Gość: Matylda Re: Dni Wałbrzycha IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 16:58
        No!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Stevie Wonder Re: Dni Wałbrzycha IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 17:04
          Każda dzielnica powinna być wyróżniona przynajmniej jedną imprezą w roku.
          Po "Letniej Serenadzie" w centrum miasta, kolej na Piaskową Górę.
          Zrozumiałe posunięcie logistyczne Magistratu.
          A wy jak zwykle szukacie dziureczki. Oj, opozycjoniści, jak z koziej dup. trąba.
          • Gość: Jestem z miasta Re: Dni Wałbrzycha IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 17:57
            Jeśli chcą ożywić Śródmieście - to na pewno tego nie zrobią organizując dni miasta na Piaskowej Górze. Z logistyką czy też logiką nie ma to nic wspólnego. Oczywiście jeśli chcą ożywić Śródmieście. Czy chcą?
            • Gość: Papcio Re: Dni Wałbrzycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.12, 18:03
              Jestem za! Wara z mojej dzielnicy z tą przaśną imprezą!
          • Gość: Jestem z miasta Re: Dni Wałbrzycha IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 18:10
            A poza tym to nie słyszałem o planie władz wyróżniania poszczególnych dzielnic Wałbrzycha, natomiast słyszałem, że ponoć chcą ożywić Śródmieście. I m.in. można to zrobić organizując w Śródmieściu dni Wałbrzycha.
            • Gość: Stevie Wonder Re: Dni Wałbrzycha IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 18:20
              Powiem Ci szczerze , że zmartwiłeś mnie.
              Jednym słowem chu.owo słyszysz.
              Polecam:
              Mosiniak-Trajnowicz Katarzyna Laryngolog
              Wałbrzych, Bolesława Chrobrego 10 /2,
              tel. 748422414

Przed wizytą sprawdź czy nie należy do PO, bo nie wiem.
              • Gość: Jestem z miasta Re: Dni Wałbrzycha IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 20:37
                A ja Tobie daje skierowanie do:

NZOZ Centrum Pomocy Psychiatryczno-Psychologicznej "PERSONA"
                ul. A. Szmidta 15 
                (1 piętro)
                58-300 Wałbrzych

rejestracja telefoniczna: 500 32 70 70
                • Gość: Podzamcze Re: Dni Wałbrzycha IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.08.12, 20:47
                  a gdzie niby miałyby się odbyć te Dni Wałbrzycha w śródmieściu? bo ja sobie nie wyobrażam jak mogliby to rozwiązać logistycznie, nie zmiesci się tam tyle ludzi i "atrakcji", brak parkingu aby pomieścić chętnych. Pozdrawiam.
                  • Gość: U2 Re: Dni Wałbrzycha IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 20:52
                    >jak mogliby to rozwiązać logistycznie, nie zmiesci się tam tyle ludz
                    > i i "atrakcji", brak parkingu aby pomieścić chętnych.

Przecież to wiadomo.
                    Ale ta menda "jestem z miasta", chce się koniecznie przyje.ać do Magistratu.
                  • Gość: Jestem z miasta Re: Dni Wałbrzycha IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 21:06
                    Rynek, Plac Magistracki, Orlik na Limanowskiego, Plac Kościelny, zapomniałbym - nowy Pasaż Gdański.
                    A parking na Rycerskiej, można sie zatrzymać na Słowackiego, na przeciwko Starostwa, koło nowego ZUS-u.
                    Mało, kutwy.
                    • Gość: pff Re: Dni Wałbrzycha IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.08.12, 21:36
                      smieszne rzeczy piszesz, zapomnij o centrum jeśli chodzi o dni wałbrzycha :)

innym argumentem może być to, że władze muszą zadbać o wyborców z podzamcza i piaskowej góry ;)

nie rozumiem dlaczego dla Was, ze śródmieścia jest to problemem.
                      • Gość: Jestem z miasta Re: Dni Wałbrzycha IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 21:42
                        A ja myślałem, że dni Wałbrzycha to impreza dla mieszkańców, a z Twojego wpisu wynika, że to kampania wyborcza. Trzeba było tak od razu.
                        • Gość: tyle Re: Dni Wałbrzycha IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.08.12, 10:30
                          Cały okres kadencji rządzących i wszsytko co robią jest jakby częścią kampanii wyborczej. Weryfikuje czy nadają się na następną kadencję czy nie.
                • Gość: incognito Re: Dni Wałbrzycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.12, 20:57
                  Swietna riposta,psychiatra nie jednemu by się przydał!
                  • Gość: PO-pierdułka Re: Dni Wałbrzycha IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.12, 22:33
                    Spoko ! Dni Wałbrzycha miały być zorganizowane na Białym Kamieniu (+otwrcie Aqua-Park), ale cóż obsuwa przy basenie.
                    • Gość: Tolek Re: Dni Wałbrzycha IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.12, 09:14
                      ciekawe kto by tam pojechal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka