Dodaj do ulubionych

Aplikacja o wize za granica

IP: *.blueyonder.co.uk 24.06.03, 11:05
Czy ktos kiedys staral sie o wize USA za granica. Ja jestem aktualnie w
Londynie (jestem studentem). Wiem ze moge aplikowac o wize, ale pytam o
szanse jej otrzymania. Juz raz bylem w Stanach i wrocilem na czas (prosilem
jednak o przedluzenie wizy)

Za odpowiedz dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzegorz Re: Aplikacja o wize za granica IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.03, 12:29
      W zeszlym roku robilem wize w Niemczech,wszystko droga pocztowa nie ma zadnych
      interview,trwa ok 10 dni i dali od razu multi na dzesiec lat.
      • Gość: iwona Re: Aplikacja o wize za granica IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 16:40
        czy trzeba spelnic jakies warunki starajac sie o wize w niemczech? np trzeba
        miec obywatelstwo czy jakis inne rzeczy, czy mozna po prostu zlozyc w niemczech
        zamiast w polsce?
        • Gość: ela Re: Aplikacja o wize za granica IP: 132.198.74.* 25.06.03, 19:26
          ja aplikowalam w Kanadzie i w Vancouver byl cyrk (numerki, losowanie miejsca
          itp) w toronto malo mnie ciastewm nie czestowali, jeszcze sie wyklocilam o
          oplate ( w tym czasie nie bylo oplat za wize tylko za zlozenie podania)
          Rano zlozylam - o 14.00 mialam wydana no problems
      • zlosliwe_bydle Nie graj z nia w durnia, 26.06.03, 04:51
      • zlosliwe_bydle Nie graj w durnia, Ildefons... 26.06.03, 04:53
        ... zapomniales dodac, ze to bylo do dobrego niemieckiego paszportu, hehehe
        • Gość: Grzegorz Re: Nie graj w durnia, Ildefons... IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 11:50
          Nie do poliskiego,mam oczywiscie wbity niemiecki pobyt.
    • Gość: adik Re: Aplikacja o wize za granica IP: *.icpnet.pl 27.06.03, 22:12
      to wal sie na ryj niemiecka gnido
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka