klaudona 20.07.08, 23:22 www.girlsdressshop.com/html/productlistpage.aspx?catname=Newborn&Cid=136 Chyba namowie M, aby nastepnym razem postaral sie o corke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reninka72 Re: sliczne sukienki 21.07.08, 02:35 dzieki, rzeczywiscie sliczne i niedrogie. na to lato juz mamy ciuszkow zawalenie ale strone dodalam do ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta05 Re: sliczne sukienki 21.07.08, 03:33 dwie ktore mi sie najbardziej podobaly sa out of stock!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka60051 Re: sliczne sukienki 21.07.08, 04:47 Asiunia, to do roboty :) :) Ja tez mam nadzieje ze trzecia bedzie dziewczynka, bo dla starszych dziewczynek w wieku okolo 10 lat to nie ma juz takich ladnych rzeczy. Mali chlopcy tez sa poszkodowani, bo do 2 lat to jeszcze, a pozniej to same ciemne kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: sliczne sukienki 21.07.08, 05:09 ale za to starsi chlopcy hohoho kolo 17 roku zycia te niebieskookie blondziaki wygladaja bosko w niebieskich koszulach, wiszacych portkach.... nie wiem czy wszytskie matki tak maja ;) moj syneczek mnie rozbraja kompletnie. poczekajcie jeszcze troche, mowie Wam syn.... ech tego sie nie da ubrac w slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kobraluca Re: sliczne sukienki 23.07.08, 03:09 niebieskooki blondziak to wlasnie moj maluch, ciekawe jak bedzie za nascie lat wygladal... tak naprawde to mi sie drugi synek marzy, a dopiero potem dziewczynka jesli zdecydujemy sie na trzecie Odpowiedz Link Zgłoś
basienkas Re: sliczne sukienki 23.07.08, 04:54 kobraluca napisała: > niebieskooki blondziak to wlasnie moj maluch, ciekawe jak bedzie za > nascie lat wygladal... > > tak naprawde to mi sie drugi synek marzy, a dopiero potem > dziewczynka jesli zdecydujemy sie na trzecie poczekaj za zacznie chodzic... :-) a okolo wieku 18 mies zaczniesz go porownywac z dziewczynkami w jego wieku.... to moze jednak dziewczynka Ci sie zamarzy :-D Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: sliczne sukienki 23.07.08, 05:00 ooooo moj synek nie da sie porownac z zadna dziewczynka 18 miesieczna czy 18 letnia :) same zobaczcie :) i wybaczcie to steskniona matka przezemnie gada www.me.com/gallery/#100020/DSC_0360 Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: sliczne sukienki 23.07.08, 05:53 tamto chyba nie da sie otworzyc wiec moze tutaj fotoforum.gazeta.pl/3,0,1323559,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
kobraluca Re: sliczne sukienki 23.07.08, 20:28 nie ma co, przystojniak z niego :) Dziewczyne juz ma? Odpowiedz Link Zgłoś