klaudona Re: alexls - bywasz jeszcze tutaj? 27.07.08, 18:22 wyslalam e-mail na poczte gazetowa Odpowiedz Link Zgłoś
kobraluca Re: alexls - bywasz jeszcze tutaj? 27.07.08, 20:24 Olu fajnie,ze jestes. Zbieram sie od paru dni,zeby napisac do Ciebie, rownie dobrze moge sie zapytac tutaj. Powiedz mi jak Darus usypia, czy nadal przy piersi? Jesli nie, to jak go oduczylas? Musze Kajtusia nauczyc zasypiania beze mnie, bo wracam do szkoly, maz bedzie go musial klasc dwa razy w tygodniu. Nie wiem jak sie za to zabrac,nie chce robic nic drastycznego Odpowiedz Link Zgłoś
alexls Kobraluca:) 28.07.08, 01:13 Hej! Wysylam Ci na gazetowego numer telefonu. Tez mam pare pytan do Ciebie:) Jesli chodzi o usypianie to polecam metode "na wozek" - jak jest taka potrzeba, to Maz usypia Malego wozac go po mieszkaniu wozkiem. A z usypianiem Synka przeze mnie to jest tak, ze staram sie oddzielac zasypianie od ssania i najczesciej tak jest. Poddaje sie jednak, gdy Maly zabkuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
kobraluca Re: Kobraluca:) 28.07.08, 02:04 metoda 'na wozek' u nas nie przejdzie, duzo nosze malego w chuscie, wozka prawie nie uzywam i nie jest to Kajtka ulubione miejsce do siedzenia, co dopiero usypiania :) Zadzwonie jutro, buzka Odpowiedz Link Zgłoś
kobraluca Ola, nie mam Twojego numeru 28.07.08, 04:18 sprawdzilam poczte i nie mam maila od Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś