eres666 27.08.08, 17:40 zna moze ktos namiar na sprawdzonego specjaliste, ktory zajaby sie sprawa mienia przesiedlenczego USA-Polska? ow fachowiec potrzebny na wczoraj albo i szybciej. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engee1 Re: mienie przesiedlencze 01.09.08, 05:11 tez mnie to interesuje,wyslano mnie do agencji forum,ale jeszcze tam nie dzwonilam. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: mienie przesiedlencze 22.11.08, 03:19 engee1 napisała: > tez mnie to interesuje,wyslano mnie do agencji forum,ale jeszcze tam nie dzwoni > lam. Daj sobie spokoj z agecjami polonijnymi,a szczegolnie przestrzegam Cie przed agencja wysylkowa Polonez Parcel Service,INC.- jest bardzo niesolidna.Przekonalem sie o tym dwukrotnie,trzeci raz juz z ich uslug nie skorzystam.- Uslugi,wyjatkowo wyludzajace pieniadze. Proponuja usluge extra szybka,placisz za extra szybka,realizacja w terminie zwyklym. Odpowiedz Link Zgłoś
eres666 Re: mienie przesiedlencze 24.11.08, 02:43 141288bs napisał: > Daj sobie spokoj z agecjami polonijnymi, ... ja tam mam wyjatkowe dobre doswiadczenia z polamerem na greenpoincie. uzywam ich servisu od ponad 10-ciu lat i zawsze wszystko bylo jak nalezy, tak w jedna jak i w druga strone. ale BTW my tu o mieniu przesiedlenczym (choc u mnie sprawa juz nie jest aktualna), a nie o wysylaniu zwyklych paczek. <rs> >a szczegolnie przestrzegam > Cie przed agencja wysylkowa Polonez Parcel Service,INC.- jest bardzo > niesolidna.Przekonalem sie o tym dwukrotnie,trzeci raz juz z ich > uslug nie skorzystam.- Uslugi,wyjatkowo wyludzajace pieniadze. > Proponuja usluge extra szybka,placisz za extra szybka,realizacja > w terminie zwyklym. Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka2002 Re: mienie przesiedlencze 05.12.08, 13:08 A ja wlasnie mam wylacznie zle doswiadczenia z Polamerem. Naciagaja ludzi na kase. Kaza sobie zaplacic 142 zlote za zgloszenie do urzedu celnego! Poczta bierze za to 5 zl... Tez mowie o paczkach. Nigdy wiecej z nich nie skorzystam, a osoba, ktora wyslala paczke bedzie ich skarzyc o odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
eres666 Re: mienie przesiedlencze 12.12.08, 02:34 margaretka2002 napisała: > A ja wlasnie mam wylacznie zle doswiadczenia z Polamerem. co ci jeszcze zrobili? >Naciagaja ludzi na kase. Kaza sobie zaplacic 142 zlote za zgloszenie do urzedu celnego! jak to jest, ze mnie nigdy nie naciagneli, a ty jestes pierwsza osoba, od ktorej slysze taka historie, bo wszyscy moi znajomi sa rownie, jak ja, zadowoleni z ich uslug. <rs> Odpowiedz Link Zgłoś