kisiulak 09.10.08, 18:21 Czy macie jakies pomysly na birthday party dla dzieci w roznym wieku? Oprocz wlasnego domu, i parku z pociagiem, nie wiem co wymyslic. Dzieki za podpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjermak Re: Mamy z okolic DC... pytanko 09.10.08, 20:04 w parkach typu National park and Planning Commision w MD organizuja w nature Centers przyjecia, byla iedys w takim w Calvert County chyba, dla lesnych wrzek to bylo, fajne, w moim w Clinton tez robia z live animal show. Ja chyba moja mala przekonam do tego, bo oni wszystko przygotowuja a blisko mamy. No, na razie ona che golf b- party albo Supergirl (cokolwiek to oznacza) ale mysle ze do marca zmieknie. www.associatedcontent.com/article/548581/childrens_birthday_party_venues_in.html tutaj masz caly artykul Odpowiedz Link Zgłoś
kisiulak Re: Mamy z okolic DC... pytanko 09.10.08, 21:42 Dzieki! Chyba sie zdecydowalam zrobic w domu, ale "zabookowalam" artyste od karykatur :) Odpowiedz Link Zgłoś
mjermak Re: Mamy z okolic DC... pytanko 15.10.08, 16:08 A jaka robisz "theme"? Moja na swoje 4 uparla sie na bal ksiezniczek, to jej zrobilam, ale kurcze narobilam sei okropnie, chociaz dzieci i mamusie byly zachwycone. Teraz az tak sie juz nie bede przejmowac, tyle zarcia robic itd bo nikt tego nawet nie oczekuje. Ale mnie sie tematyczne urodziny podbaja, tylko,z e w przyszlym roku zrobie malej cos zwiazanego z natura, zwierzetami itd. Cookie magazine ma fajne zawsze pomysly na urodziny www.cookiemag.com/food/birthday_party . Odpowiedz Link Zgłoś
kisiulak Re: Mamy z okolic DC... pytanko 15.10.08, 20:35 Temat? Urodziny :) :) :) Zapraszam samych przyjaciol, wiec na pokaz nie musze niczego na sile robic ;) Dzieciaki lataja po domu a my siedzimy przy piwku i gadamy. Jak za dawnych dobrych czasow w Polsce. Z jedzenia to zrobie jakies salatki, kupie kielbasy/szynki i oczywiscie tort z Whole Foods. Jak bedzie cieplo to w ogrodku powiesze piñate :) Dalej czekam na odpowiedz od tych ludzi od karykatur. Odpowiedz Link Zgłoś
yatzekalexander Re: Mamy z okolic DC... pytanko 10.10.08, 00:28 a moze national zoo? Odpowiedz Link Zgłoś
kroke96 Re: Mamy z okolic DC... pytanko 10.10.08, 17:31 Teatrzyk Kukielkowy! Artysci przychodza do domu i dzieci maja frajde. Zadnych party favors! - prezent ma i jubilat i jego goscie w postaci kukielek. Tutaj jedna z firm ktora sie w naszych okolicach zajmuje czyms takim. POdejrzewam ze jest ich sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
kroke96 Re: Mamy z okolic DC... pytanko 10.10.08, 17:31 no i oczywiscie zapomnialam dodac link www.kaydeepuppets.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kroke96 Re: Mamy z okolic DC... pytanko 10.10.08, 17:39 I mi sie jeszcze przypomnialo, ze w okolicach jest teraz Trend :) na pampering and make-up parties dla malych dziewczynek. Znaczy sie zwozi sie dziewczynki na taka impreze urodzinowa do salonu, ktory organzuje takie urodziny z malwoaniem dziewczynek, malowaniem paznokci, czesaniem tak by wygladaly jak wybranie przez nie postacie (hanna montana, krolewny, itp). Tam chodza sobie w szlafrokach, mocza stopy, pozniej jzu wymalowane, "odmlodzone" zajadaja sie tortem. :) Wiem ze jakis zaklad SPA w Tysons Corner to organizuje, bo w pracy o tym slyszalam. A, w pracy :) tez mi mowili ze swoim 8-9cio letnim dziewczynkom na urodziny wynajmuje sie pokoje w hotelu (znajomy wynajal trzy pokoje), zaprasza sie corki kolezanki i dwie mamy zwykle zostaja z tymi dziewczynakami na noc. W hotelu oczywiscie maja basen, tort, dania i jakiegos magika. :) NO i ogladanie Hanna MOntana, High SChool Musical do polnocy. :) Ha! Ja zwariuje jak moje dziewczyny beda chcialy urzadzac sobie takie imprezy urodzinowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
jolkapolka1 Re: Mamy z okolic DC... pytanko 22.10.08, 05:08 Moje party wygladaja podobnie do twoich Kisulak, sami swoi i dobrze sie bawia i dorosli i dzieci. Nie wymyslam za duzo, bo i tak dzieci sie bawia ze soba, biegaja. Zawsze mam jakas atrakcje, raz zatrudnilismy Barney, przyszedl, potanczyl, pospiewal itd innym razem przyszla pani z kucykiem i powozila dzieci, jest tort, chocolate fountain (super atrakcja). Raz zrobilimy birthday w My Gym dla corki, a raz w Pump-it-up dla synka. Jest to fajne, jak nie ma sie ochoty na balagan w domu:-) W tym roku bedzie pewnie magik, albo komik, bo dzieci starsze. Odpowiedz Link Zgłoś
jummymami Re: Mamy z okolic DC... pytanko 22.10.08, 16:49 i jak imprezka sie udala? ja za pol roku imprezka dla blizniakow na Roczek Odpowiedz Link Zgłoś
kroke96 Re: Mamy z okolic DC... pytanko 31.10.08, 19:10 Czesc Jummymami: No to widze ze jest kolejna polska mama blizniakow w okolicach Waszyngtonu. :) NO i jak? :) Niezla jazda z blizniakami, co? U mnie po prostu jest w domu huragan. :) Smieszne sa dziewczyny i coraz bardziej mobilne. Pyskuja juz teraz.:) Ale mamy wytlumaczenie, bo ich nie rozumiemy, wiec nie reagujemy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jummymami Re: Mamy z okolic DC... pytanko 01.11.08, 14:31 hej, tak jest niezle Mike walczy nadal z raczkowaniem, czolga sie i turla wychodzi mu to bardzo zwinnie i szybko WoW musze wiecej na nie zerkac, bo na macie poleza z 5 min. potem trzeba je szukac ....;))) Olivia podglada brata i papuguje, kupa smiechu przy tym... kroke a ile maja twoje? wybacz ale nie pamietam bo cos ostatnio nie mam czasu na zerkanie tu... Odpowiedz Link Zgłoś
jummymami kroke 01.11.08, 14:39 one sa piekne !!!!!!!!!!!! nasz helloween byl tez udany, ale moje byly w domku i rozdawaly slodycze, nastepny helloween beda zbierac hehe twoje zdjecia sa super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś