Dodaj do ulubionych

obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto

IP: *.as.kn.pl 29.01.09, 19:45
witam prosze o podpowiedzi jakie te pytania są i do czego sie
odnoszą ,gdy już jestem na granicy Kanady? o co pytaja
oficerowie ,czego mogę sie spodziewać przekraczając kanadyjska
granicę drogą lotniczą w Toronto ,co najlepiej wziąść dodatkowo z
dokumentów poza paszportem i biletem powrotnym?.z góry dziekuję
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiarobrtowiDA Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto IP: *.235.90.138.Dial1.Orlando1.Level3.net 30.01.09, 05:23
      ...how is your mom doing, OK ?...
      • Gość: canadian.dollar Questions. IP: 201.140.187.* 30.01.09, 07:00

What are you doing tonight? Do you like my Canadian furcoat?
        Wanna get laid?
    • Gość: kasiarobertada Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto IP: *.as.kn.pl 30.01.09, 13:41
      czy ktos może nam podpowiedziec jakich pytań możemy się spodziewac
      od oficera w toronto na lotnisku ? naprawde jestem trochę
      zdenerwowany o co mogą mnie tak naprawdę pytać...
      • Gość: jurek Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto IP: 201.140.187.* 30.01.09, 15:05

Moga Ciebie zapytac do kogo przylecialas i na jak dlugo.
        I to moze byc wszystko.
        • kasiarobertada Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto 30.01.09, 16:11
          tak się nastawiam ale rzeczywistosc może byc inna dlatego wole byc
          przygotowany na pytania róznej treści .bilet powrotny mam za 4
          tygodnie -czy wszystkich z samolotu przepytują oficerowie
          immigration? o co jeszcze moga zapytać ?
          • wiedzma30 Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto 30.01.09, 16:13
            Przegladnij sobie forum "Kanada - jej realia" i "Kanada i jej "Polonia" i
            napewno znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.

Powodzenia!
            • kasiarobertada Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto 30.01.09, 16:48
              własnie przeglądaliśmy ale za wielu konkretnych odpowiedzi tam nie
              znaleźliśmy ..powtarzające sie -do kogo , na jak długo , a my
              chcemy dowiedziec sie bardziej szczegółowo - -wolimy chuchać na
              zimne ...pozdr
              • marylap4 Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto 30.01.09, 16:59
                Ale w zasadzie to są tylko takie pytania - do kogo, do jakiej
                miejscowości, na jak długo, proszą o pokazanie biletu powrotnego.
                Poza tym nie wszystkich "odpytują" - tylko wybiórczo. Nie martwcie
                się - będzie dobrze!
              • wiedzma30 Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto 30.01.09, 18:48
                >..powtarzające sie -do kogo , na jak długo , a my
                > chcemy dowiedziec sie bardziej szczegółowo -

Czyli jaki z tego wniosek??? Tylko o takie rzeczy pytaja...
    • kasiarobertada Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto 30.01.09, 16:13
      biorę ze sobą buty i spodnie narciarskie --chcę poszalec trochę przy
      okazji będęc tam na stokach Blue Mountain ,nart jednak nie biorę ze
      sobą bo 2 torby to juz bedzie duzo jak na 4 tygodnie .myślę ze
      widząc moje rzeczy w torbie dadzą sie przekonac że jednak jade
      turystycznie
      • kapitankloss2 Re: biorę ze sobą buty i spodnie narciarskie 25.02.09, 18:59
        Porypalo Cie?
        Jezeli jestes naprawde dobry(a) na tych nartach i buty sa
        rzeczywiscie wyjatkowe, to Blue Moutain nie jest miejscem dla,
        ktorego warto taki sprzet targac przez ocean.
        Jezeli to sa przecietne buty, to po cholere je targac przez ocean
        kiedy wypozyczalnia ma ich bez liku?

Jesli nic nie kombinujesz, to nie musisz udowadniac swoich
        turystycznych zamiarow dzwiganiem kilku dobrych kilogramow sprzetu
        narciarskiego. Kanada to nie Ameryka, nie sa az tacy podejrzliwi. No
        chyba, ze trafisz na Araba albo Hinduske. Wtedy kaszanka. Wiesz jak
        to jest z neofitami, chca byc bardziej katoliccy od papieza.
    • Gość: kasia Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto IP: *.jjs-isp.pl 30.01.09, 17:07
      Czemu sie tak trzesiesz? Odpowiadaj na pytania zgodnie z prawda i
      sie nie przejmuj.Moga sie zapytac gdzie bedziesz przebywla,czy u
      kogos z rodziny czy u przyjaciol, co przewozisz itp.Czym tu sie
      przejmowac?
      • w357 ? 30.01.09, 17:58
        Gość portalu: kasia napisał(a):

> Czym tu sie
        > przejmowac?

Tym co znajdą :-)
    • Gość: Ziutek Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.02.09, 19:11
      A Ty co takiego dooposcisku dostalas? Jedziesz na wakacje? To ciesz
      sie dziewczyno a nie panikuj. Nie pakuj tylko konserw, zeby bylo
      taniej i nie bierz salcesonu Podwawelskiego, kaszanki ze swiniobicia
      u sasiada, ani nadmiaru gorzaly, czy tez innych produktow dla
      stesknionej rodziny, ktora nie wie co ma dwie ulice dalej w lokalnym
      sklepie. Acha i przypilnuj, by stary (maz znaczy sie) do butow
      narciarskich nie wcisna jakiejs kielni, czy innej poziomicy, tak
      niezbednej na czterotygodniowym urlopie. I ciesz sie na Blue
      Mountain- calkiem fajna zabawa. Uszy do gory.
      • Gość: duzykrzys Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto IP: *.chello.pl 02.02.09, 00:02
        Ja byłem w Toronto w pażdzierniku oficer zapytał jak długę będę w
        Kanadzie , przyjechałem w celach bizensowych czy prywatnych
        to wszystko odpowiedziałem zgodnie z prawdą cieszę się że wreszcie
        zaczęli nas traktować jak turystów którzy chcą wydać trochę dolców
        głowa do góry
        powodzenia
        • kasiarobertada Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto 02.02.09, 18:38
          witajcie ponownie.juz nam przeszły obawy jakie mieliśmy dowiadując
          sie o róznych przypadkach cofania z granicy .myślę że pójdzie nam
          zgodnie z zamierzeniami...pozdawiam
          • Gość: Amigo Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto IP: *.merinet.pl 03.02.09, 10:39
            Ja bylem w wakacje t ospytal sie tylko do z kim podrozuje i do kogo
            lece:) Wbil pieczatek i poszedlem dalej.
            • kasiarobertada Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto 03.02.09, 10:53
              a do kogo leciałes? czy to była rodzina czy znajomi?? my lecimy do
              znajomych
              • Gość: Amigo Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto IP: *.merinet.pl 04.02.09, 23:42
                Do rodziny lecialem na 3 tygodnie, ale nie spytal sie na ile lece i
                nie chcial biletu zobaczyc powrotnego - i cale szczescie bo go nie
                mialem:P Nie oddala mi Pani na lotnisku jak odprawe bagazowa mialem:)
                Nie masz sie co martwic jak nie bylas notowana to puszcza Cie:)
                • Gość: kasiaibasiana... co to za mowa IP: *.235.90.161.Dial1.Orlando1.Level3.net 05.02.09, 02:13
                  "amigo" czy ty chodzila do szkoly kanadyjska, czy moze uczyla sie
                  po polskiemu w parafji ...a moze ty tylko "habla espaniol" - jesli
                  tak to "sorki"... ?
                  • Gość: Amigo Re: co to za mowa IP: *.merinet.pl 05.02.09, 13:00
                    ratpol get lost!
                    • Gość: gosc Re: co to za mowa-amigo??? IP: *.235.156.98.Dial1.Orlando1.Level3.net 05.02.09, 21:39
                      ...do kogo ta mowa zasrancu polski zwany "amigo", czyzbys pisal sam
                      do siebie lub bliskiej rodziny ?...ccwd
                      • Gość: Amigo Re: co to za mowa-amigo??? IP: *.merinet.pl 06.02.09, 22:05
                        Ladnie sie nazwales. nic tylko pogratulowac tobie rowniez ccwd i
                        kilo gruzy aby luzy nie bylo :] jackass
                    • Gość: gosc Re: amogoratpol IP: *.235.90.199.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.02.09, 03:19
                      ...wow...?...amazing , you know "amigu" what "ratpol" really
                      means?...guess you mumble only like a farting ass....
                      • Gość: Amigo Re: amogoratpol IP: *.merinet.pl 06.02.09, 22:08
                        Kolejny kozaczek mocny tylko w internecie sie znalazl. ciekawe czy
                        na zywo tez bys taki madry byl?
                    • ratpole Re: co to za mowa 06.02.09, 05:07
                      Gość portalu: Amigo napisał(a):

> ratpol get lost!

And who do you think you are, dickhead?
                      • Gość: Amigo Re: co to za mowa IP: *.merinet.pl 06.02.09, 22:02
                        i heard ratpole likes giving head to other guys.
                        • Gość: gosc Re: amigu ccwd (acronym) IP: *.235.90.168.Dial1.Orlando1.Level3.net 06.02.09, 23:03
                          ...durny "amigu" nie pisz takich zasranych maili do swojej bliskiej
                          rodziny - ucz sie baranie jezykow, zacznij od polskiego i nie
                          szczekaj po "jegielsku"...zygac sie chce jak sie ma doczynienia
                          ztakimi chwastami "polaczkami"....poszukaj sobie co "takie je" ccwd
                          i sie zastosuj...
                          • Gość: Amigo Re: amigu ccwd (acronym) IP: *.merinet.pl 07.02.09, 11:10
                            Odezwal sie amerykanin. jak widac znam kilka jezykow w porownaniu do
                            ciebie, ktory od 10 lat pracuje na budowie i musis wejsc na forum
                            aby podniesc troche swoja samoocene, jeses smieszny i zalosny, a
                            twoja rodzina pewnie juz dawno odwrocila sie do ciebie plecami aby
                            nie miec nic wspolneg z takim pasozytem jak ty.
                • kasiarobertada Re: obecne pytania oficera na lotnisku-do Amigo 05.02.09, 20:08
                  co znaczy nie notowana? w KRK nie figuruję (krajowy rejestr
                  karny),mam nawet zaświadczenie --lecz jakis tam kontakt z Policją
                  był i nie wiem co powiedziec oficerowi jezeli się spyta , bo nie
                  wiem co oni mają w komputerach ...w Polskim rejestrze nie ma mnie
                  choc jakies przesłuchania miałam ....
                  • Gość: Gosia Re: obecne pytania oficera na lotnisku-do Amigo IP: *.chello.pl 06.02.09, 14:01
                    Skazana prawomocnym wyrokiem czy nie Jeśli nie to nie ma się co
                    obawiać. Jesli tak też nie za bardzo - zleży od rodzaju
                    przestępstwa. Bądź dobrej mysli. Będzie ok.
                    • Gość: Gosia Re: obecne pytania oficera na lotnisku-do Amigo IP: *.chello.pl 06.02.09, 14:03
                      Odpowiadaj tylko i wyłącznie na pytania, nic nie komentuj.Oni nie
                      posiadają wszystkich drobnych informacji. Pozdrawiam
                      • Gość: Iza Re: obecne pytania oficera na lotnisku-do Amigo IP: *.171.46.194.static.crowley.pl 08.02.09, 01:13
                        Leciałam na 3 tyg do chłopaka, zapytano mnie: na jak długo lecę, do
                        kogo, jaki jest status tej osoby w CAN, co będę tam robić, ile mam
                        ze soba pieniedzy, czy mam karty kredytowe (musiałam pokazać), czy
                        mam bilet powrotny (tez musiałam pokazać). Chyba tyle. trwało to
                        około 10 minut i dostałam wize na 6 miesiecy.
                        Ze mna była inna kobieta z Polski która nie mowiła w ogole po
                        angielsku i tłumaczyłam jej pytania urzędnika od customs, leciała do
                        znajomej, nie miała biletu powrotnego i tez dostała wize na 6 mies.
                        • kasiarobertada Re: obecne pytania oficera na lotnisku-do Amigo 17.02.09, 03:17
                          witam jestesmy juz w Kanadzie-na granicy było sporo pytań oficera-
                          nawet przyczepili sie że mamy za dużo pieniędzy w gotówce ale
                          dostaliśmy pobyt na 6 miesięcy i jestesmy zadowoleni z pobytu
                          tutaj.pozdrawiam
                        • kapitankloss2 Re: Leciałam na 3 tyg do chłopaka 09.06.10, 02:22
                          I jak twoje krocze znioslo ten 3 tyg. maraton?
                    • Gość: kriss3 Re: obecne pytania oficera na lotnisku-do Amigo IP: *.sieradz.vectranet.pl 23.02.10, 18:54
                      mam pytanko wybieram sie z zoną i córką do bardzo bliskiej rodziny w
                      Toronto bilety mamy powrotne chceny lecieć na 3 tygodnie
                      turystycznie nie iwdziałem sie z nimi koło 20 lat problem polega na
                      tym ze byłem karany i mam wyro 1 rok na 3 w zawieszeniu to było za
                      niumyslne przestępstwo potracenie nietrezzwego pieszego moge mi9eć z
                      tym problemy na lotnisku w toronto??? ile miec pieniedzy przy sobie
                      na 3 os rodzinę na 3 tygodnie?? proszę o pomoc
                      • Gość: Jaculek Re: obecne pytania oficera na lotnisku-do Amigo IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.10, 09:17
                        Mozesz. Jesli jestes karany, to wlasciwym miejscem na zadanie tego
                        pytania bedzie Ambasada Kanady a nie forum - co by nie mowic
                        plotkarskie.
                        • Gość: duzykrzys Re: obecne pytania oficera na lotnisku-do Amigo IP: 78.9.20.* 13.06.10, 20:59
                          Ja byłem w Toronto w zeszłym roku oficer zapytał jak długo będę w Kanadzie
                          ,prywatnie czy w biznesie po czym życzył miłego pobytu
    • Gość: aha Re: obecne pytania oficera na lotnisku w Toronto IP: 84.238.69.* 04.07.10, 17:15
      a nastepny watek piszemy: Co sie pytaja w USA!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka