Gość: andy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.03.09, 22:08 Ile alkoholu można wwieźć do Stanów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turysta Re: ile alkoholu? IP: *.chello.pl 23.03.09, 22:19 oni tam mają alkohol, nie trzeba go wieźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: ile alkoholu? IP: *.arc.nasa.gov 23.03.09, 23:09 Tylko 1 litr na osobe bez placenia cla. Odpowiedz Link Zgłoś
lasvegasman Re: ile alkoholu? 24.03.09, 02:48 Gość portalu: andy napisał(a): > Ile alkoholu można wwieźć do Stanów Alkoholu w USA wiecej niz to sobie mozesz wyobrazic. Jesli juz chcesz handlowac, to raczej mozesz cos wywiesc z USA niz przywiesc. Poza tym, czas przyjezdzac do USA na zwiedzanie, ale nie pracodawcow na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_miec Pytania, pytania, pytania... 24.03.09, 04:46 Andy, nieobyty wielokrotny pytku, nie masz zwyczaju potwierdzac otrzymanych odpowiedzi zwyklym uprzejmym thanks. Bedzie tobie ciezko podrozowalo sie w Stanach. Masz maniery buraka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: custom officer Re: Pytania, pytania, pytania... IP: *.phil.east.verizon.net 24.03.09, 05:39 www.dutyfreeexpress.com/dutyFreeExemptions.cfm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Pytania, pytania, pytania... IP: *.rybnik.vectranet.pl 24.03.09, 14:04 Dziękuję za informacje. Tym wielkim i obytym w świecie znawcom też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Pytania, pytania, pytania... IP: *.rybnik.vectranet.pl 24.03.09, 15:05 Jeżeli ja jestem burakiem to kim ty jesteś. Dałeś pokaz swojej kultury. Skoro nie chcesz pomóc albo czytać tego pytania to nie czytaj a nie obrażaj kulturalnych ludzi. Skąd wiesz czy akurat nie wiozę oryginalnych prezentów dla ludzi w Stanach. Dla ciebie na szczęście nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Pytania, pytania, pytania... 29.03.09, 07:41 une wiedza lepiej od ciebie .co i po co wieziesz Odpowiedz Link Zgłoś
de.fecto Zapach gowna. 30.03.09, 07:18 kupa.kazi napisała: > une wiedza< Spadaj kretynski smierdzielu. Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: Zapach gowna. 30.03.09, 18:13 de.fecto napisał: > kupa.kazi napisała: > > > une wiedza< > > Spadaj kretynski smierdzielu. hehe cieciu niedouczony Odpowiedz Link Zgłoś