rotonboca 24.04.09, 12:22 New York w cztery dni jest to mozliwe ???? Co mozna i warto zobaczyc ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_miec www.visitnewyork.com 24.04.09, 15:12 Zupelnie mozliwe. Mozna i warto odwiedzic www.visitnewyork.com Good morning and thank you ulatwia pytanie i zwieksza ilosc odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: www.visitnewyork.com 25.04.09, 02:13 nie wiem dlaczego zawsze na pytania zwiazane z nowym jorkiem pojakiw sie jakis zarozumialy asshat, ktory wszystko co potrafi to wyprodukowac jakis debilny link. mysle ze ttradycyjny google bylby juz lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_miec Re: www.visitnewyork.com 25.04.09, 04:20 jot-23 napisał: > nie wiem dlaczego < Po chooya sie wiec odzywasz penis-shaped asshole. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: www.visitnewyork.com 25.04.09, 05:14 hehe "penis-shaped asshole"? na grynpojncie pewnie uchodzisz za omnibusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek z USA Re: www.visitnewyork.com IP: *.ny325.east.verizon.net 04.05.09, 20:14 Prosze sie do Grynpointu z szacunem. Kto nie byl ostatnio ten nie wie, ze stara kontraktorka wymarla juz prawie, zadreptana przez amerykanska gownazenie. Swoja droga kazdy co pluje na NY a i tak potem przyjezdza i spac nie moze po nocy z zazdrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: www.visitnewyork.com IP: *.chello.pl 04.05.09, 23:01 po polsku to się nazywa Nowy Jork. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: www.visitnewyork.com IP: *.97-97.tampabay.res.rr.com 05.05.09, 02:20 ..."po polsku sie nazywa Nowy Jork"..... i lezy kolo Sochaczewa...drugi podobno kolo Gdyni........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: www.visitnewyork.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 14:22 Czy ktoś może mógłby coś powiedzieć o Bronx'ie i okolicach Freeman st ? Czy to jest taka kiepska, najbiedniejsza część Bronx'u ? Czy mieszkają tam tylko osoby czarnoskóre, emigranci etc ? Czy jest niebezpiecznie? Bo, jak widzę z neta, najpiękniej to raczej ta część NY nie wygląda? Koleżanka córki mieszka w tej części NY, chodzi do jakiejś prywatnej szkoły ale, może źle i stereotypowo myślę, bałabym się córkę do niej wysłać. Z drugiej strony tak wprost zapytać rodziców jest mi niezręcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi Re: www.visitnewyork.com 06.05.09, 21:22 nie martw siem,wszystko bedzie ok a ciebie,jako swiadka zatrzymamy na 3 miesiace.hehe Odpowiedz Link Zgłoś