natkos1 14.05.09, 22:35 I jeszcze mialam zapytac o odpowiednik BABY EINSTEIN po polsku .czy znacie jakas serie podobna do tego? Moj syn oglada w kolko te kasety i z nich wlasnie najszybciej lapie slowka, niestety angielskie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olensia Re: baby einstein po polsku? 15.05.09, 03:40 My mamy serie "madry maluch" to jest bardzo podobne do BABY EINSTEIN... Odpowiedz Link Zgłoś
marcysiaw1 Re: baby einstein po polsku? 15.05.09, 04:48 odpowiednikiem Baby Einstain jest seria "First Impression", bardzo fajna zreszta choc nie wszystko jest tam super bo na przyklad pozauja motylka i mowia "O" jak owad a moje dziecko w tym samym czasie mowi "motylek" a jednak trudno 3-latkowi wytlumaczyc, ze motylek to owad, dla niego motylek to motylek i juz. Ale ogolnie moje dziecko lubi te filmy tak wiec chyba to jest najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
natkos1 Re: baby einstein po polsku? 15.05.09, 22:10 tego ,,madrego malucha'' znalazlam, ale ,,first impression tylko na ebay i po angielsku... marcysia, gdzie to kupic w jezyku polskim?????? Odpowiedz Link Zgłoś
marcysiaw1 Re: baby einstein po polsku? 15.05.09, 23:21 szczerze mowiac ja kupilam pare plytek wraz z magazynem "Dziecko" ale popatrz na merlinie albo moze ktos z POlski moglby Ci podeslac? Wiem, ze moja kolezanka wlasnie z POlski przywiozla! Jesli nie musza byc oryginalne to moze jakos moglabym Ci przegrac... Odpowiedz Link Zgłoś
olensia Re: baby einstein po polsku? 16.05.09, 02:47 first impression to jest to samo co madry maluch. Kiedys kupilam kilka plyt first impression z gazeta w Polsce. Madrego malucha podeslal mi brat i niczym sie miedzy saba nie roznia... Odpowiedz Link Zgłoś
marcysiaw1 Re: baby einstein po polsku? 16.05.09, 03:21 skoro to jest to samo co madry maluch wiec moze lepiej to kupic (latwiej odstepne), na Allegro znalazlam pare fajnych ofert wlasnie madrego malucha i chyba sie zaopatrze! Odpowiedz Link Zgłoś
a_dassuj Re: baby einstein po polsku? 16.05.09, 06:11 znalazlam te strone,filmy dla dzieci i bajki po polsku .Duzy wybor , filmy niestety w kawalkach ,ale za to duzy wybor. www.baje.pl/category-486-1-1.html Odpowiedz Link Zgłoś
natkos1 Re: baby einstein po polsku? 16.05.09, 18:26 kurcze, nawet Krecik jest :) Ja ,,madrego malucha'' znalazlam wlasnie na allegro , nigdzie wiecej go nie ma, bo to pewnie ,,wyszlo '' tyko z gazeta na vcd. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysiaw1 Re: baby einstein po polsku? 16.05.09, 23:50 wlasnie ogromnej uprzejmosci mojej przeserdecznej kolezanki bede posiadaczka 12 plytek "Madrego malucha", dzieki olensi, ktora w ogole podpowiedziala o tych plytkach. Alez sie ciesz a mlody chyba oszaleje! Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.11 Re: baby einstein po polsku? 04.07.09, 05:06 Ja do marcysiaw1 jak bys mogla mi jakos przegrac te plytki to bylabym bardzo wdzieczna bo ostatnio szukalam ale tak jak mowisz tylko na alllegro mozna je dostac a ja za bardzob bnie mam jak z allegro skorzystac, wiec moze jakos bysmy sie dogadaly . Pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
marcysiaw1 Re: baby einstein po polsku? 07.07.09, 05:09 nie ma sprawy, daj mi tylko troche czasu (zajme sie tym po weekendzie jesli Ci pasuje), tych plytek jest 12 czy chcesz wszystkie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marta2777 Re: baby einstein po polsku? 07.07.09, 22:30 czy ja moglabym poprosic o kopie tez? pokryje wszelkie koszta pzresylki i plytek oczywiscie tez, jesli nie bylyby dla ciebie problemem te cale operacje. z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.11 Re: baby einstein po polsku? 11.07.09, 03:49 Jezeli nie sprawi Ci to trudznosci to prosilabym o wszystkie oczywiscie pokryje wszytskie koszta Jak bedzie Ci lepiej pasowalo mozemy pisac do siebie przez meila marlena.11@gazeta.pl takze jak bedziesz miala chwilke to pisz Z gory dziekuje Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
marcysiaw1 Re: baby einstein po polsku? 11.07.09, 05:10 dziewczyny, skad w ogole jestescie? Ja mieszkam w NY na Ridgewood. Moglabym oczywiscie zrobic i 1000 kopii tylko musze miec plytki. Moze sie umowimy i po prostu mi je podrzucicie? Jednak potrzebuje 12 plyt DVD na 1 serie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.11 Re: baby einstein po polsku? 11.07.09, 05:29 No witam Marcysia Ja jestem z NH w Nashua tak godzinke od Bostonu wiec troszke mi nie podrodze ale moze jak wyslala bym Ci te plytki to moze by bylo lepiej. Napisz do mnie na meila to sie umowimy co i jak . Pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.11 Re: baby einstein po polsku? 13.07.09, 20:35 Czesc Marcysia jeszcze raz Wiem ze zawracam Ci glowe , ale nie dostalam od ciebie meila z zdresem zeby wyslac Ci te plytki , Nie wiem jakie duze jest Twoje dzieciatko ale ja mam pare fajnych polkich bajek takze jak chesz mozemy sie czyms wymienic, jak bedziesz miala ochote tez moge Ci cos przegrac. Czekam na wiadomosc od Ciebie moj adress na poczte to marlena.11@gazeta.pl Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
jestesmyglodni Re: baby einstein po polsku? 22.07.09, 13:36 marcysia, wyslalam ci mejla na twoj email gazetowy. ja takze w sprawie plytek ;) hjuston Odpowiedz Link Zgłoś
marta2777 Re: baby einstein po polsku? 18.07.09, 00:18 hej, ja mieszkam na alasce. Podrzucenie wiec odpada. pokryje koszta plytek i przesylki. nie spieszy mi sie. poczekam. ale jesli to klopot dla Ciebie, to nie ma sprawy. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysiaw1 Re: baby einstein po polsku? 24.07.09, 03:32 napisalam adres na priv, mozesz podeslac plytki, tez przegram Odpowiedz Link Zgłoś
marcysiaw1 Marlena 23.07.09, 00:08 plytki dostalam dzisiaj, obiecuje po weekendzie odrazu wyslac nagrane! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś