maretina 25.10.04, 16:42 dzis mam 5 tydzien i 3 dzien ciazy. widzialam pecherzyk ciazowy, na razie tylko to. czekam na zarodek. mam jeszcze szanse, ze sie pokaze? kiedy widzialyscie swoje zarodki? plis, help mi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izik_99 Re: pecherzyk ciazowy 25.10.04, 17:16 witaj maretina, ciesze sie ze w koncu znalazlas sie na tym forum.Pamietam cie z forum nieplodnosc ktory ja opuscilam w lipcu bo zaszlam w ciaze.Teraz juz 17 tydz. Ja widzialam w 8 tyg.I seruszko tez juz wtedy bilo.Poczekaj cierpliwie z 2 lub 3 tygodnie i pewnie juz bedziesz widziala swija kruszynke. Zycze ci powodzennia Iza Odpowiedz Link
emilkorn Re: pecherzyk ciazowy 25.10.04, 17:25 Ja w 8 od OM. Zarodek miał wtedy 6t i 5d. Serduszko już biło. E-Milka Odpowiedz Link
maretina Re: pecherzyk ciazowy 25.10.04, 17:29 czyli na razie jest dziewczyny? jejku, ale sie boje Odpowiedz Link
bei mojej koleżance 25.10.04, 21:19 dopiero w 8tc POKAZAL się zarodek z serduszkiem! Dziewczyna ganiała na rózne usg...i co juz przeżywała- chociaż jej ginowie mówili- że by wa i tak I teraz Gosia ma roczną córcię..... Odpowiedz Link
patunia79 Re: mojej koleżance 25.10.04, 21:58 Hej, mnie mój Patryś się pokazał dopiero w 9 tc i miał już 2,5 cm i piękną akcję serca. Wcześniej dwa USG wykazywały tylko rosnący pęcherzyk (4tc i 7 tc) bez zarysów zarodka. Patryś teraz waży ok. 1300 g i do wielkich nie należy ale kopie wierci się i ma czkawkę co mnie najbardziej rozbawia, nie przejmuj się tylko odczekaj trochę, i nie rób za często teraz USG bo po co się stresować, dzidziuś musi podrosnąć abyś go zobaczyła a stres napewno mu nie sprzyja przy rozwoju, pozdrawiam. )))) Odpowiedz Link