Dodaj do ulubionych

bilety na TGV z CDG

IP: 80.50.136.* 27.03.11, 12:05
Chcę się dostać z lotniska CDG do Disneylandu TGV. Czy bilety kupię na lotnisku bez problemów? W kasie czy w automatach? A jeśli w automatach to czy jest tam jęz.angielski? A w kasach dogadam się po angielsku? Chcę się jak najszybciej dostać do Disneylandu więc wybrałam TGV. A może odpuścić sobie i pojechać autobusem? Poradźcie coś
Obserwuj wątek
    • Gość: e-tam Re: bilety na TGV z CDG IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.11, 17:02
      ona napisał(a):
      ...Chcę się dostać z lotniska CDG do Disneylandu...
      ...A może odpuścić sobie i pojechać autobusem? Poradźcie coś...

Moja rada...
      Po przylocie idziesz tędy na odpowiedni peron RER.

Pociąg RER < wyszukaj połączenie

wpisz=wklej odpowiednio:
      Aeroport Ch de G RER < start
      Marne la Val Ches. R < meta

Disneyland < obok siebie stacja RER + autobusy
      Więcej, obracaj obrazem.

Pozdrawiam,
      P.S.
      Jeżeli znasz jęz. angielski poradzisz wszędzie.
      • Gość: ona Re: bilety na TGV z CDG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.11, 11:44
        Bardzo dziękuję za pomoc, ale nadal nic nie wiem o biletach. Gdzie je kupię? No i chyba RERem będzie dłużej niż TGV. No i jeszcze na końcu jest wielkie marzenie dziecka przejechanie się szybkim pociągiem... ech...
        • Gość: e-tam Re: bilety na TGV z CDG IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.11, 16:44
          @ona

...ale nadal nic nie wiem o biletach. Gdzie je kupię? < ...a w Polsce gdzie kupujesz bilety?
          ...i jeszcze na końcu jest wielkie marzenie dziecka przejechanie się szybkim pociągiem...

I give you just a fishing rod. You have to catch a fish by herself.

TGV < check out and select

tickets < check out > tickets

tickets prices in Paris < check out

Pozdrawiam,
          Życzę miłych wrażeń i spokojnego zwiedzania.
          Czekamy tu na relację z Waszaj wyprawy.
          TGV na pewno zatrzymuje się w Disneyland.
          Więcej tylko na e-mail.
    • Gość: Ania Re: bilety na TGV z CDG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 16:21
      Ktoś juz pisał ze najłatwiej z CDG do Disneylandu autobusem. Są bezpośrednie połączenia. Z Paryza pozostaje rer. Wątpie czy szybka kolej jest do Disneylandu, ale moze się myle.
    • Gość: pepe Re: bilety na TGV z CDG IP: *.um.warszawa.pl 15.05.15, 08:14
      Mamy problem z kupnem biletów na pociąg TGV na stronie www.voyages-sncf.com/. Chcieliśmy kupić bilety na podróż z Disneyland Paris (Marne-la-Vallée Chessy) do Paris Roissy Charles de Gaulle Airport, 3 osoby (1- dorosła, 1- 17l. i 1- 8l.), data wyjazdu 28.05. br. na godzinę 17.00. Po wprowadzeniu danych wyświetla się komunikat "Nie znaleziono taryf dla wprowadzonych kryteriów wyszukiwania". Są wyświetlane pola z następującą nazwą ale nie wiem o co w nich chodzi (Season ticket)? Co należy zrobić w takiej sytuacji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka