Dodaj do ulubionych

disneyland jedzenie

19.05.11, 00:07
Witam!
Chciałam się dowiedzieć jakie są ceny dania obiadowego na terenie Disneylandu?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • olgap1976 Re: disneyland jedzenie 19.05.11, 15:07
      ceny kosmiczne byli znajomi za butelke wody 3 euro, hamburger 20 euro, ale tak jak Ci napisalam w ostatnim Twoim wpisie napisze jak wroce, kiedy jedziesz?
      • Gość: magda Re: disneyland jedzenie IP: *.home.aster.pl 20.05.11, 07:38
        my za sama pizzę małą (taką zwykłą z trzema składnikami + sose) + duży kubek coli (tak ja w mcdonaldzie) zapłaciliśmy prawie 30 euro:) Może zostać kwestia zrobienia sobie kanapek ale tak zawyczaj robią murzaje i siedzą na ławkach i jedzą.
        Jest bardzo drogo a atrakcji jest mnóstwo. Wspomnienia nie zapomniane.
        • olgap1976 Re: disneyland jedzenie 20.05.11, 08:18
          tak z ciekawosci kto to sa murzaje?)
          • Gość: Milka Re: disneyland jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 11:37
            Pewnie chodzi o murzynów. Spokojnie nie tylko murzyni jadają swoje kanapki na ławeczkach w parku. Widziałam ludzi w roznym wieku i róznych narodowości ktorzy mieli swoje przekąski, kanapki i napoje.
    • Gość: she Re: disneyland jedzenie IP: 80.50.136.* 20.05.11, 17:17
      Przeglądałam ceny menu na jakiejś stronce i all you can eat bywało w okolicach 20-25 euro w niektórych knajplach. W Disneyland Village chyba jest McDonald w razie co...
      • basiapat Re: disneyland jedzenie 01.06.11, 23:09
        taa.... tylko zeby złożyć zamówienie w Disneylandzie to trzeba poświęcić dobre 1,5 h :(
    • Gość: kasia Re: disneyland jedzenie IP: *.toya.net.pl 20.05.11, 22:07
      ceny w fastfoodach na terenie parków: osoba dorosł 10,9-12,9 Euro/zestaw (typu pizza z mikrofali, napój i lodowy mars), infant menu 4,9 Euro. W restauracjach samoobsługowych (bufety, z których wybierasz,na co masz ochotę, od 15 Euro.
      nie jest tak źle ;-)
      • Gość: she Re: disneyland jedzenie IP: 80.50.136.* 21.05.11, 14:41
        Też mi się ten hamburger za 30 euro wydał podejrzany
        • Gość: coco Re: disneyland jedzenie IP: *.200.22.93.rev.sfr.net 21.05.11, 22:27
          fakt, ze jest drogo, ale nie 30 euro/osoba w fast foodzie; na dodatek nie jest bardzo smaczne. piknikowanie jest zabronione, mozna jednak zjesc swoj piknik na sali fastfooda. lepsze zarlo jest w parku nr 2
          • Gość: Milka Re: disneyland jedzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 20:28
            Mielismy swoje kanapki. Jedliśmy je w parku. Nikt nam nie zwracał uwagi ze zabronione. Wiele osob podobnie jak my dozywiało sie swoim prowiantem.
    • Gość: Aśka Re: disneyland jedzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.11, 12:51
      Ceny masz już podane powyżej. Byliśmy w kilku parkach rozrywki w Europie i z moich obserwacji wynika, że masa ludzi spożywa swoje produkty. I to nie tylko Polacy, których akurat jest stosunkowo mało. Wszędzie są ławeczki, można spokojnie konsumować., to żaden wstyd :) Jedzenie w barach jest średnio smaczne - typowy fast food, a przy tym drogie. Poza tym są kolejki. Na pewno warto kupić zimne picie i lody.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka