Dodaj do ulubionych

Nicea-noclegi-szukanie przez internet

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.06, 20:19
Witam,
Być może ktoś zna dobrą strone na której są oferty apartamentów (niedrogich)
do wynajęcia w Nicei. Najlepiej żeby było dużo ofert :)
Znam już strone www.abritel.fr i www.homelidays.com ale na pewno są jeszcze
jakies ciekawe ....
Dziekuje z góry
Obserwuj wątek
    • renebenay Re: Nicea-noclegi-szukanie przez internet 18.05.06, 01:09
      Abritel nie jest taki znowu zly-mozesz zobaczyc na www.coteazur.org(wejdz na
      Nice tourisme i z kolei na "se loger a Nice"-tu podasz date przyjazdu,dlugosc
      pobytu itd i maszyna Ci wyrzuci oferty),w dzienniku Nice Matin tez sa
      Oferty-www.nicematin.fr(tu wejdz na annonces i kliknij na immobilier,z kolei u
      gory po lewej stronie kliknij na location saisonniere i bedziesz mial
      oferty).Osobiscie polecam www.explorimmo.com (tam jest poszukiwarka i ceny sa
      raczej najdostepniejsze na wybrzezu).Mam swoja metode poszukiwania i mianowicie
      szukam zawsze na stronach oficjalnych miasta w ktorym chce spedzic urlop,np. w
      Cannes-szukam na google.fr "cannes" i jak znajde strone miasta(ville albo
      merostwa) to szukam tam "tourisme" i z "kolei location saisonniere meuble".Ja
      jezdze na poludnie juz 30 lat i zawsze potrafilem znalezc cos taniego,lipiec i
      sierpien sa miesiacami najdrozszymi i dlatego lepiej cos organizowac w czerwcu a
      ostatecznie we wrzesniu ale tu jest ryzyko deszczow.Z zona jedziemy w piatek na
      wieczor do Cannes na 2 tygodnie i zaplacimy za apartament 200€/tydzien,to samo
      mieszkanie w lipcu i sierpniu bedzie kosztowac 600€/tydzien.Jest wiele
      mozliwosci ale trzeba szukac juz w styczniu,niestety najlepsze okazje sa wtedy.
      • Gość: hannah Re: Nicea-noclegi-szukanie przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:01
        Bardzo dziekuje
        • kayek Re: Nicea-noclegi-szukanie przez internet 18.05.06, 17:15
          mozna w tym okresie w Cannes wynajac za 200 euro na tydzien, jestes pewien ???

• renebenay Re: Nicea-noclegi-szukanie przez internet 18.05.06, 21:13
            Mozna,najpierw mialem z zona zatrzymac sie w Mandelieu-La Napoule od 20.5 do
            3.06 i to bylo F2 za 180€/tydzien(2 osoby dorosle i 2 dzieci),szwagier z zona i
            dziecmi zachcial tez pojechac to mysmy im oddali to miejsce i znalazlem studio w
            Cannes za 200€/tydzien-zobaczymy w sobote rano co to jest,ma to byc w starym
            Cannes niedaleko od portu.Sa takze okazje u ludzi ktorzy chca otrzymac patent na
            przyjmowanie turystow i wtedy tacy poczatkujacy jest tanszy o dobre 20-30%.Jak
            ktos jest samochodem to moze szukac cos do wynajecia 4-5 km od wybrzeza bo
            mozliwosci sa kolosalne.Dla mnie www.explorimmo.com jest naprawde bardzo dobry a
            pozatem na internecie jest strona o bezposredich kontaktach z wlascicielami
            mieszkan-nie pamietam juz adresu i zreszta to bylo za skomplikowane.
            • kayek Re: Nicea-noclegi-szukanie przez internet 18.05.06, 21:37
              """"" Z zona jedziemy w piatek na
              wieczor do Cannes na 2 tygodnie i zaplacimy za apartament 200€/tydzien,to samo
              mieszkanie w lipcu i sierpniu bedzie kosztowac 600€/tydzien.Jest wiele
              mozliwosci ale trzeba szukac juz w styczniu,niestety najlepsze okazje sa
              wtedy. """

o ile mi wiadomo, wlasnie wystartowal festiwal filmowy w Cannes i o ile mi
              wiadomo, ceny w tym okresie osiagaja pulapu niebios
              widocznie bylo mi zle wiadomo, sorry
            • Gość: hannah Re: Nicea-noclegi-szukanie przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:00
              www.explorimmo jest tylko po francusku a ja niestety tylko angielski .. Nie
              moge sie polapać ale dziekuje za link :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka