Gość: michael IP: 83.238.161.* 16.09.06, 19:39 Ludziska, czy ktoś był może w Ibisie Avenue d'Italia oczywiście w Paryżu? -13 dzielnica;-))) Jakie wrażenia z samego hotelu i okolicy? Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: filut (bez loginu) Re: Ibis-jeszcze raz :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 14:51 a nie mozesz doklepac tego pytania pod swoim watkiem o paryskich ibisach tylko generowac osobny, niepotrzebny watek? Odpowiedz Link Zgłoś
michaelm3 Re: Ibis-jeszcze raz :-))))))))) 17.09.06, 16:31 Gość portalu: fiut (bez loginu) napisał(a): > a nie mozesz doklepac tego pytania pod swoim watkiem o paryskich ibisach tylko > generowac osobny, niepotrzebny watek? nie mogę, Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: Ibis-jeszcze raz;-) 17.09.06, 15:39 Gość portalu: michael napisał(a): > Ludziska, czy ktoś był może w Ibisie Avenue d'Italia oczywiście w Paryżu? -13 > dzielnica;-))) Jakie wrażenia z samego hotelu i okolicy? Ja z Paryza, wiec w hotelach nie mieszkam. To prawie sam Place d'Italie, merostwo, dzielnica super (na polnoc pieszo w 10 minut przez Boulevard Gobelins dochodzimy do Gobelins i Mouffetard; a dalej tez nadal pieszo idziemy po pieknych starych miejscach, Panteon, Ogrod Luksemburski i cale stare centrum Paryza przed nami; na wschod Boulevard de l'Hopital dochodzimy do Jardins des Plantes, Sekwana przed nami, kilka minut w lewo jest katedra Notre Dame. Jesli chodzi o strone praktyczna (gdzie kupic chleb i szampon) to obok jest centrum handlowe Italie 2, ze wszystkim lacznie z supermarketem z wyzywieniem, kinami, restauracjami. Oczywiscie to co najfajniejsze to nie zadne centrum handlowe, ale na przyklad targ na Mouffetard, gdzie pachnie, pelno knajpek, kwiatow i wogole. Jeden z najlepszych adresow Ibisa w Paryzu. Czyli nawet jesli ta sama bezowa sciana, i ta sama zielona umywalka niz w kazdym innym Ibisie, to sie nie zastanawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelm3 Re: Ibis-jeszcze raz;-) 17.09.06, 16:25 Ela, dzięki za info - rezerwacja zrobiona, Pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael Re: Ibis-jeszcze raz;-) IP: 83.238.161.* 08.10.06, 02:02 Do ela.tu-i-tam: DZIĘKI!!! Właśnie wróciłem z Paryża - lokalizacja hotelu rewelacyjna a przez "targ na Mouffetard, gdzie pachnie, pelno knajpek, kwiatow i wogole" jak napisałaś wcześniej" jak napisałaś wcześniej moja dziewczyna nie chciała słyszeć słowa o metrze ;-) Przez 8 dni zrobiliśmy chyba z 200km na piechotę po mieście... Jeszcze raz dzięki za doradzenie! Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: Ibis-jeszcze raz;-) 08.10.06, 10:37 To teraz juz jestescie zarazeni Paryzem na cale zycie ... Mocno pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Ibis-jeszcze raz;-) IP: *.eranet.pl 04.03.07, 10:47 Hello, mam krótkie pytanie dotyczace tegoz hotelu - czy jest tam parking ? Planujemy przyjechac do Paryza autem. Jesli jest parking to jaka jest jego cena? Pozdrawiamy E & J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: Ibis-jeszcze raz;-) IP: *.echostar.pl 07.03.07, 22:33 Proszę Was bardzo jeżeli macie info odnośnie hotelu Ibis Avenue d'Italia proszę napiszcie. CZy przy tym hotelu jest parking, jezeli tak to czy platny i ile wynosi opłata? Czy macie moze jakies sprawdzone hotele z pakingiem ? dziekuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ibis-jeszcze raz;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 11:48 Witam serdecznie Czy mogłabym poprosić bywalców Ibisa w Paryżu o informację odnosnie ceny noclegu? Odpowiedz Link Zgłoś
makare1 Re: Ibis-jeszcze raz;-) 02.04.07, 22:21 Wszystkie ceny są na stronie Ibisa Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka5 do: ela 14.03.07, 15:28 napisałam cos do Ciebie na prv, zeby tu nie smiecic.... Odpowiedz Link Zgłoś