Dodaj do ulubionych

noclegi w Paryżu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 19:14
Witam,
Wybieramy się z żoną za miesiąc samolotem na 3 dni do Paryża. Czy ktoś z
bywalcow forum pomóglby mi w wyborze niedrogiego i czystego hotelu (pokoj
dwuoosobowy z WC i prysznicem)w północno-zachodniej części Paryża ( w
okolicach Pałacu Kongresowego).
Z góry dziękuje za wszelkie podpowiedzi

Jarek

Obserwuj wątek
    • Gość: filut (bez loginu) Re: noclegi w Paryżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 23:57
      a zadałeś sobie choc odrobine wysiłku przed założeniem tego wątku i przejrzałeś
      dziesiątki wątków na tym forum traktujacych o hotelach w Paryżu? Wydaje mi sie
      że wcale.
      • Gość: michael Re: noclegi w Paryżu IP: *.aster.pl 18.09.06, 01:12
        Gość portalu: fiut (bez loginu) napisał(a):

> a zadałeś sobie choc odrobine wysiłku przed założeniem tego wątku i przejrzałeś
        >
        > dziesiątki wątków na tym forum traktujacych o hotelach w Paryżu? Wydaje mi sie
        > że wcale.

Cieciu, masz fazę? Skoro cie drażni to po kiego grzyba dokładasz komentarz od siebie utrzymując wątek na górze?
        Na Auto-Moto (forum jakieś 1000 razy bardziej aktywne niż te) codziennie pojawia się kilka próśb typu: jaki wybrać samochód do 5tys, jaki do 5200, jaki do 120tys? I wszyscy jakoś z tym żyją a zainteresowani dostają odpowiedź na swoje pytania. Jak masz coś do powiedzenia na temat to piszesz, jak nie to olewasz wątek i czytasz co innego.
        Temat zamknięty.
        • Gość: elusia Re: noclegi w Paryżu IP: *.w86-211.abo.wanadoo.fr 18.09.06, 07:43
          Ten typ tak ma.Jesli tak lubi wyszukiwarke niech sobie w nia wrzuci w nia "jacus
          k." i "filut(bez loginu)".Wszystkie wpisy duzo mowia o autorze,niewiele wnosza
          na forum.No chyba ze wyszukiwarka sie zepsula...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka