Gość: Jaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 19:10 www.louvre.fr/ wchodze na ta strone, ale nie znam francuskiego.Czy ktos mi pomoże jak odiwdzić sale gdzie jest M.Lisa? Na co najpier "naklikać" itp.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janou Re: Wirtualne zwiedzanie LUWRU-pomocy 21.01.07, 20:24 klikasz tak 1) na dole "plan du site",i jeszcze jeden raz "plan du site" Musées-------------Oeuvres---------------Expositions pod "Oeuvres" klik na "Peintures" na stronie "Peintures" klik "Oeuvres choisies" na stronie "oeuvres choisies"klik "peintures italiennes76" otworzy sie pierwsza strona z 9 ma "obrazkami",na dole jest napisane"pages- (strony)1/9 Mona Lisa jest na 5 stronie ,klik w obraz zeby powiekszyc. przyjemnego ogladania:) jak cos nie zrozumialas to pytaj ,moj polski jest kiepski:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaaa ogromne d z i ę k u j e !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 21:10 MATKO!Nie wierze!dziekuje ogromnie!!!!!!!!!Myślałam, że mój post zostanie pominięty,i przemilczany.A tu taka pomoc..Doszłam do tego czego szukałam jak dziecko we mgle prowadzone za ręke! Dziekuje ci ogromnie-miłego dnia życze!Ania Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: ogromne d z i ę k u j e !!! 22.01.07, 10:35 tez milego dnia zycze:) Janou Odpowiedz Link Zgłoś
kaathaarina27 Re: ogromne d z i ę k u j e !!! 22.01.07, 13:16 Jesteście fantastyczni!Po pierwsze podsuneliście mi pomysł,żeby przed zwiedzaniem Luwru ( a po raz pierwszy w życiu do Francji wybieram się w maju) obejrzeć Luwr i ustalić sobie plan zwiedzania(z doświadczenia wiem,ze to się przydaje:/) a ponadto na Mona Lisę sama w życiu bym nie natrafiła,bo tez nie znam francuskiego.Dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deren plan zwiedzania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 18:35 W recepcji Luwru otrzymasz bezpłatny plan muzeum z zaznaczonymi najwiekszymi atrakcjami. Generalnie zacznij od podziemi i fundamentów pierwotnego zamku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: plan zwiedzania IP: *.skorosze.net 06.02.07, 23:53 www.louvre.fr/llv/commun/home_flash.jsp?bmLocale=en wersja inglisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaathaarina27 Re: plan zwiedzania IP: 80.54.99.* 07.02.07, 22:01 Dzięki wielkie za wskazówki,na Paryż mam jedynie 4 dni,więctakie wskazówki się przydadzą.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anthy Wirtualne zwiedzanie LUWRU-pomocy IP: *.euro-net.pl 15.09.13, 12:35 Nie moge tego znaleść -> plan du site... Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: Wirtualne zwiedzanie LUWRU -wersja 2013 15.09.13, 20:08 www.louvre.fr/ Potem click "Œuvres & Palais" (Czwarty na prawo w glownych rubrykach, linia zaczynajaca sie piramida) Potem click "Les incontournables" i ogladamy 29 wybranych dziel Luwru www.louvre.fr/selections Odpowiedz Link Zgłoś