Gość: bastek52 IP: *.onlinesc.net 10.12.07, 19:33 Witam. Mam kilka pytań odnośnie St-Raphael . 1.Jakie plaże polecacie (mają być płytkie i w miarę mozliwości ładne:) ) 2.Co warto zwiedzić w okolicy?? 3.Jakie ceny ? Pozdrawiam i prosze o odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mair Re: Francja- St-Raphael 11.12.07, 09:50 odpowiem ci ze swiatecznym sarkazmem > 1.Jakie plaże polecacie (mają być płytkie i w miarę mozliwości ładne:) ) nie ma takich, znaczy plytkich ale trafiaja sie w miare mozliwosci ladne > 2.Co warto zwiedzić w okolicy?? wszystko, od zabytkow do natury a raczej w odwrotnej kolejnosci > 3.Jakie ceny ? jak we Francji, innymi slowy, relacja zalezy od zasobnosci portfela, to zupelnie jak w Polsce mysle, ze przyjmiesz to z odpowiednim humorem wesolych i zdrowych swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastek52 Re: Francja- St-Raphael IP: *.onlinesc.net 11.12.07, 09:52 hehe dzięki chodziło mi nie o płytkie plaże tylko morze :) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Francja- St-Raphael 14.12.07, 08:49 tu masz kilka fotek,w tym plaze. www.provenceweb.fr/f/var/straph/straph.htm Odpowiedz Link Zgłoś
renebenay Re: Francja- St-Raphael 15.12.07, 18:56 Juz od 1976 jezdze 2 razy w roku w okolice miedzy Cannes i Hyeres,okolice i plaze sa super i wystarczy aby samemu znalezc takie miejsca aby dobrze sie czuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Francja- St-Raphael IP: *.acn.waw.pl 14.04.08, 03:20 Czy St Raphael jest spokojnym, tj. bezpiecznym miastem? Na niektórych stronach poradników internetowych piszą, żeby uważać na samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
mair Re: Francja- St-Raphael 14.04.08, 07:59 jak wszedzie, zalezy od stopnia pecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Francja- St-Raphael IP: *.acn.waw.pl 15.04.08, 02:35 Rozumiem. Pytam, bo przez ostatnie 2 lata jeździłem do Skandynawii, a tam, w małych miejscowościach, można nawet bez obaw zostawić dom i samochód otwarty. Dla osoby mieszkającej w Polsce, w W-wie, to prawie szok :). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mair Re: Francja- St-Raphael 15.04.08, 07:33 mawia sie, ze w drewnianym kosciele na glowe moga spasc cegly Odpowiedz Link Zgłoś