malin7 23.05.08, 13:43 Witam Czy orientuje się może ktoś w której cześci campingu La Baume umieszczone są namioty Eurocampu? Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miszasty Re: La Baume - Eurocamp IP: 79.139.2.* 23.05.08, 23:04 Nie wiem jak Ci to wytłumaczyć bez mapy, ale po wjeździe na camping jedziesz kawałek "prosto", a koło najbliższych toalet/pryszniców z lewej strony skręcasz w "prawą" część campingu - i tam są namiotu Eurocampu. Bliżej i dalej, ale w kierunku muru i autostrady (słychać z niej odgłosy). Pomogłem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
malin7 Re: La Baume - Eurocamp 24.05.08, 16:40 Trochę pomogłeś- dzieki. Mam mape, dostałam reklamówki z kampingu. Chodziło mi głownie o to , czy sa blizej wiekszego kompleksu basenów i jak daleko od autostrady. Z tego co piszesz,sa niedaleko tego wiekszego kompleksu( czyli ok.), ale niestety blizej autostrady. Jesli masz mapę, to wyszło mi , ze jest to sektor C lub D ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszasty Re: La Baume - Eurocamp IP: 79.139.2.* 25.05.08, 10:28 Mapy przed sobą niestety nie mam - a namioty są mniej więcej pośrodku obydwu kompleksów basenowych. Z tym że częściowo są bliżej jednego kompleku, a częściowo drugiego; jedne są bliżej autostrady i murku, a drugie dalej - ale zawsze "w okolicach" autostrady. Da się przyzwyczaić;) W każdym razie na tym drugim kompleksie basenów (dalej od wejścia) jest zwykle luźniej. Za to przy tym pierwszym jest parę sklepów, basen kryty (jakby coś nie tak z pogodą było) itp. A jadąc w kierunku Frejus jest dużo centrów handlowych jak ktoś potrzebuje - ogólnie tzw. "zaplecze" jest bez zarzutu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malin7 Re: La Baume - Eurocamp 25.05.08, 10:53 Jeszcze raz dziekuje bardzo za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś