Dodaj do ulubionych

Delfiny - okolice Toskanii

IP: *.szczecin.mm.pl 11.11.09, 13:46
Witam, czy w okolicach Toskanii (bedę na campingu Park Albatros) są jakieś
delfinaria? Chciałabym wybrać się z dziećmi ale nie wiem czy coś jest w
okolicy....
z góry dziękuję za odpowiedz

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: agatulka Re: Delfiny - okolice Toskanii IP: *.2-79-r.retail.telecomitalia.it 11.11.09, 15:11
      Nie slyszalam o zadnym delfinarium w Toskanii, ale jak bedziesz miec odrobine
      szczescia to mozna zobaczyc w morzu, szczegolnie w okolicach wysp archipelagu.
      • linn_linn Re: Delfiny - okolice Toskanii 11.11.09, 16:02
        Jest ich tylko kilka w calych Wloszech, wiec wystarczy odszukac i zobaczyc,
        ktore najblizsze.
        • Gość: agatulka Re: Delfiny - okolice Toskanii IP: *.2-79-r.retail.telecomitalia.it 11.11.09, 17:01
          Pewno w Rimini :))))
          Nie no gdzies kolo Rzymu chyba tez jest,
          • Gość: gm Re: Delfiny - okolice Toskanii IP: *.szczecin.mm.pl 11.11.09, 17:19
            myślałam, że mi podpowiecie ;-) o Rimini wiem...w Gardalandzie też są, bo
            byłam...ale właśnie w zachodniej części Włochg nic nie znalazłam....a bardzo
            moim dzieciom na tym zależy....
            • Gość: agatulka Re: Delfiny - okolice Toskanii IP: *.2-79-r.retail.telecomitalia.it 11.11.09, 17:31
              www.zoomarine.it/
              :)
              • Gość: gm Re: Delfiny - okolice Toskanii IP: *.szczecin.mm.pl 11.11.09, 19:48
                dziękuję za tą stronę, trochę daleko, ale może się wybierzemy.

pozdrawiam
    • kluchucha Re: Delfiny - okolice Toskanii 27.11.09, 19:32
      Ja polecam oceanarium w Genui - można tam siedzieć cały dzień ;) Jest mnóstwo gatunków zwierząt (ryby, gady, płazy, ssaki, ptaki)- bylam tam w te wakacje - można było nawet wejść do pomieszczenia w którym latały kolibry :) Fascynująca jest różnorodność m. in. meduz :) Dla dzieci to naprawdę świetna wyprawa, a i Tobie na pewno się spodoba :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka