Gość: gm IP: *.szczecin.mm.pl 11.11.09, 13:46 Witam, czy w okolicach Toskanii (bedę na campingu Park Albatros) są jakieś delfinaria? Chciałabym wybrać się z dziećmi ale nie wiem czy coś jest w okolicy.... z góry dziękuję za odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agatulka Re: Delfiny - okolice Toskanii IP: *.2-79-r.retail.telecomitalia.it 11.11.09, 15:11 Nie slyszalam o zadnym delfinarium w Toskanii, ale jak bedziesz miec odrobine szczescia to mozna zobaczyc w morzu, szczegolnie w okolicach wysp archipelagu. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Delfiny - okolice Toskanii 11.11.09, 16:02 Jest ich tylko kilka w calych Wloszech, wiec wystarczy odszukac i zobaczyc, ktore najblizsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatulka Re: Delfiny - okolice Toskanii IP: *.2-79-r.retail.telecomitalia.it 11.11.09, 17:01 Pewno w Rimini :)))) Nie no gdzies kolo Rzymu chyba tez jest, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: Delfiny - okolice Toskanii IP: *.szczecin.mm.pl 11.11.09, 17:19 myślałam, że mi podpowiecie ;-) o Rimini wiem...w Gardalandzie też są, bo byłam...ale właśnie w zachodniej części Włochg nic nie znalazłam....a bardzo moim dzieciom na tym zależy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatulka Re: Delfiny - okolice Toskanii IP: *.2-79-r.retail.telecomitalia.it 11.11.09, 17:31 www.zoomarine.it/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: Delfiny - okolice Toskanii IP: *.szczecin.mm.pl 11.11.09, 19:48 dziękuję za tą stronę, trochę daleko, ale może się wybierzemy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: Delfiny - okolice Toskanii 27.11.09, 19:32 Ja polecam oceanarium w Genui - można tam siedzieć cały dzień ;) Jest mnóstwo gatunków zwierząt (ryby, gady, płazy, ssaki, ptaki)- bylam tam w te wakacje - można było nawet wejść do pomieszczenia w którym latały kolibry :) Fascynująca jest różnorodność m. in. meduz :) Dla dzieci to naprawdę świetna wyprawa, a i Tobie na pewno się spodoba :) Odpowiedz Link Zgłoś