Gość: janek IP: 80.240.172.* 20.01.10, 13:47 szukam niedrogich noclegow w Wenecji (pokoj z lazienka, 2 osoby, malzenskie lozko). czy ktos moze polecic jakis niedrogi hotel, pensjonat czy cos? pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natka Re: noclegi Wenecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 18:00 Ja polecam www.hotelpiavevenice.com/ Byliśmy tam w 4 osoby w okresie świątecznym. 15 euro od osoby. Warunki bardzo dobre, miła obsługa. Polecam. Ja na pewno jeszcze tam kiedyś pojadę :) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: noclegi Wenecja 20.01.10, 23:23 W samej Wenecji nie znam. Mestre Cię interesuje? Jest tam znacznie taniej niż w Wenecji Odpowiedz Link Zgłoś
geomax Re: noclegi Wenecja 30.01.10, 15:37 Ja jadę w marcu i mam rezerwację w Casa Fornaretto, jest to budynek z pokojami a stanowi część hotelu Palazzo Rosa. Rezerwując przez stronę www.hotelsclick.com zapłaciłem mniej niz bezpośrednio ! Zamiast 300 euro - 200... Zysk jest oczywisty choć mam wersję bez wyżywienia, ale to nie problem :-) Za to blisko Canale Grande i mostu Rialto. Bezpośredni link do hotelu: www.palazzorosa.com/casa_fornaretto.htm Link do strony hotelsclik: www.hotelsclick.com/indexc.php?gclid=CLyN9t-qzJ8CFQu7ZwodfhVZcA&language=en Adam Odpowiedz Link Zgłoś