camila2 06.03.04, 09:28 Czy ktos wynajmowal kiedys auto we Wloszech i moglby polecic jaks niedroga firme ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polam5 Re: WYNAJECIE SAMOCHODU WE WLOSZECH !!! IP: 64.254.97.* 09.03.04, 18:54 Mam podobny problem. Widze ze ceny wynajmu sa makabryczne w porownaniu z innymi krajami. Zmuszaja do wykupienia ubezpieczenia na kradziez ktore praktycznie podwaja cene. Ceny w renomowanych firmach to ok $70+ za dzien za comapct (ford focus) albo ok $50 za malutkie Punto. Moze ktos zna lepsze miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: WYNAJECIE SAMOCHODU WE WLOSZECH !!! 10.03.04, 08:50 Mam doswiadczenia wprawdzie nie z Wloch, ale z Grecji. Otöz warto pozyczac - bez wzgledu na koszty, tylko w znanych firmach, a nie lecac na cene, korzystac z podejrzanych ofert. Te ostatnio maja czesto auta w nienajlepszym stanie technicznym i zostac w obcym kraju z zepsutym autem na brzegu drogi, to nienajlepsza perspektywa. Taka znana w calej chyba Europie firma jest AVIS. Popytajcie. A z ciekawosci pytam: czy lecicie gdzies na poludnie i tam chcecie auto pozyczyc? Bo w sumie Wlochy niedaleko i az do Rzymu bym jechala wlasnym autem. Ale tez ubezpieczajac sie przeciw kradziezy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: WYNAJECIE SAMOCHODU WE WLOSZECH !!! IP: 217.96.7.* 03.04.04, 18:24 Witajcie, Wynajmowalam dwa lata temu samochod na Sardyni, musze powiedziec, ze nie jest to tania impreza. Co prawda w Sassari byly tylko dwie firmy zatem nie bylo konkurencji; nie wiem jak jest na powyspie, ale znajomi wlosi mowili mi, ze podobnie; wynajecie osobowego samochody sredniej klasy na dobe kosztawalo nas wowcza okolo 200zl (50euro); pozdrawiam i zycze milych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polam5 Re: WYNAJECIE SAMOCHODU WE WLOSZECH !!! IP: 64.254.97.* 11.03.04, 17:59 Wlasnie zarezerwowalem w auto europe. Maja deal ze daja automatycznie upgrade wiec zarezerwowalem auto klasy ekonomy za ok 45 USD /dzien i dostane compact - wszystko juz wliczone. Mozna u nich zrezygnowac kiedykolwiek i wszystko zwoca. Odpowiedz Link Zgłoś