Gość: Hanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 14:25 witam! Czy ktoś wie jak dojechac z lotniska Bergamo do AS Hotel środkami komunikacji miejskiej??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: AS Hotel Bergamo 17.06.10, 15:02 To jest chyba ten: www.ashotelbergamo.it/come-arrivare.php Maja autobus wlasny: "navetta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: AS Hotel Bergamo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.10, 15:33 wiem że to linia nr 1, ale zupełnie nie wiadomo na którym przystanku wysiąść:) Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: AS Hotel Bergamo 17.06.10, 16:14 Nie moge znalezc linku, ale widzialam przedtem, ze z Bergamo to jest linia n.1 pozamiejska / extraurbana /, pierwszy przystanek w Grassobio. Ty bedziesz jednak jechac nie z Bergamo, ale z lotniska. Nie wysla po pasazerow autobusu? To jest blisko: tak przynajmniej zrozumialam. Odpowiedz Link Zgłoś
makda Re: AS Hotel Bergamo 17.06.10, 16:44 Tu sobie możesz prześledzić na mapie przystanki Linii 1: www.atb.bergamo.it/ITA/Default.aspx?language=ITA&SEZ=2&PAG=38&MOD=LIN&COD=1 Porównując z mapką z hotelu wynika,że z lotniska powinnaś dojechać tam tym autobusem. Ale ja bym napisała do hotelu, żeby po mnie przyjechali- nie wszystkie autobusy linii 1 jadą najdłuższą trasą do Grassobbio (większość jedzie tylko do lotniska, z tego, co pamiętam)- a jesli już, to tylko w dni robocze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: AS Hotel Bergamo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 09:25 dziekuję za cene informacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: AS Hotel Bergamo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.10, 09:25 dziękuję za cenne informacje, :) Odpowiedz Link Zgłoś