linn_linn 08.07.10, 07:57 Nie Plus Camping Roma / troche dalszy /, ale wlasnie Roma, blisko Watykanu / 3 km /. Byl ktos ostatnio? Jest na forum troche opinii, ale sprzed kilku lat. Mysle, ze ze wzgledu na polozenie warto byloby go "przeswietlic". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Rzym Camping Village Roma link 08.07.10, 08:01 www.ecvacanze.it/it/proprieta.php?idp=42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinakier Re: Rzym Camping Village Roma IP: 81.190.82.* 10.07.10, 08:18 Możesz jechać w ciamno byłem tam w ubiegłym roku, to chyba jeden z ładniejszych Kemp na których byłem czysty i idealnie położony. Bardzo dobra komunikacja z Rzymem i Watykanem. Obok kempingu Supermarkiet Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Rzym Camping Village Roma 10.07.10, 08:28 Dzieki. Wlasnie wyslalam maila do mojej przyjaciolki z tym linkiem. Mnie ta informacja tez sie przyda. Polozenie jest faktycznie swietne: poza tym niespodzianka, ze tak blisko Watykanu jest takie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinakier Re: Rzym Camping Village Roma IP: 81.190.82.* 10.07.10, 08:58 Byliśmy w tym roku na Kampie I pini pod Rzymem 30 km dobre miejsce wypadowe na Wieczne miasto, ładne miejsce położenie na wzgórzu w lesie piniowym, Z kempingu autobus do centrum miasta 7 euro za osobę w dwie strony przejazd ok 45 min własnym samochodem autostradą 15 - 20 min. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Rzym Camping Village Roma 10.07.10, 11:31 Dla zwiedzajacych Rzym wygodniejszy jest ten Roma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...L... Re: Rzym Camping Village Roma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 15:09 Witam byliśmy w zeszłym roku bardzo fajne miejsce a że nastawieni byliśmy na zwiedzanie to miejsce niemal idealne . Super połączenia z Watykanem (mapki w recepcji)jak i całym Rzymem (przystanek autobusowy przy bramie campingu ) , po drugiej stronie ulicy supermarket.Jeśli zostanie Ci sił to wieczorem trafiliśmy na dyskotekę na terenie campingu. Odpowiedz Link Zgłoś