Gość: jacoboss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.04, 21:12 szukamy niedrogiego apartamentu w Toskanii na tydzień, czy zna ktoś może jakiś kontakt(strone,tel. etc.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orchidea27 Re: Toskania - apartament 06.04.04, 08:11 To zależy w jakim okresie chcesz jechać. W sezonie ( lipiec, a zwłaszcza sierpień ) ceny apartamentów są dość wysokie. Zajrzyj na stronę www.interhome.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: Toskania - apartament IP: *.zwnet.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 06.04.04, 15:56 Tańszy jest Neckermann Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: Toskania - apartament 06.04.04, 19:19 ja jade w maju do Toscany i znalazlam hotelik przez internet. podalam tylko "toscana" a potem to juz tylko wybierac, przebierac. Ze zdjeciami itd. tu na forum znalazlam to ogloszenie: www.winoispiew.com//new/p_dom_i_apartamenty.htm zobacz, moze Ci bedzie odpowiadac. ja sie zdecydowalam na inne miejsce. to powyzsze moze miec dla Ciebie zalete (nie wiem?), ze to prowadzone przez Polaköw. Powodzenia i milego pobytu w Toscanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghe_72 Re: Toskania - apartament IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.04, 10:32 Polecam Interhome, ale katalog angielski . Warto zatrzymac sie w typowo toskańskim domu.. Ech te klimaty:) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacoboss Re: Toskania - apartament IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 01:00 Dzięki wszystkim za rady.znalazłem przez interhome, last minute za 1000 żł aqpartament koło Pizy w chianini, ciekawe jak będzie wyglądał... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś