Dodaj do ulubionych

Toskania z Interhome

20.11.10, 15:04
Czy ktoś był z Nimi w Toskanii ? Gdzie najlepiej ? Prosze o wrażenia i uwagi.
Obserwuj wątek
    • anja30 Re: Toskania z Interhome 22.11.10, 12:27
      Ja byłam:) i nie tylko w Toskanii. Bez zarzutu. Dokładnie zgodnie z opisem, a nawet lepiej. Byłam w Castiglion Fiorentino.
    • aseretka Re: Toskania z Interhome 23.11.10, 09:01
      Przez Interhome wynajmowałam apartamenty kilkakrotnie i nigdy nie miałam powodów do narzekań. W Toskanii byliśmy w Marina di Grosseto. Apartament był klimatyzowany i wyposażony we wszystko, co potrzebne. Wyjście z dużego pokoju było wprost na szeroką piaszczystą plażę. Samo miasteczko dość przyjemne choć niewielkie.
      • Gość: ewa Re: Toskania z Interhome IP: *.gimnazjum.twardogora.pl 23.11.10, 10:20
        Jeżeli można zapytać ile płaciłaś za apartament?
        • emberro Re: Toskania z Interhome 23.11.10, 11:01
          Ja bym polecał sprawdzić na topodpoczynek.eu albo na alfatravel.eu Nie są to specjalnie duże biura przez co mają taniej, a poziom obsługi dalej bardzo wysoki
          • ennka Re: Toskania z Interhome 24.11.10, 15:37
            Emberro,przestań spamować po różnych wątkach.
            Z Interhomu też korzystałam i wszystko było OK.
            Korzystałam też z www.atraveo.de/allgemein/home.php.
            Mają więcej ofert ,chyba ciut tańsze i większą elastyczność w terminach przyjazdu i odjazdu.
            Wpłaca się 25 % przed wyjazdem, reszta na miejscu.
            Mają strony w kilku językach./prawy ,górny róg./
        • aseretka Re: Toskania z Interhome 25.11.10, 09:26
          Niestety nie pamiętam, bo to było ponad 10 lat temu. Nie wiem nawet, czy te apartamenty są nadal wv ofercie.
          • paskudaruda Re: Toskania z Interhome 07.05.11, 00:46
            Obsługa w Interhome jest ok, ale... Z tego co widziałam ostatnio w ich biurze to jakaś redukcja zatrudnienia - połowa dawnego personelu. Może się planują zlikwidować ?
    • paskudaruda Re: Toskania z Interhome 07.05.11, 00:58
      Uważaj na szerszenie i mrówki, no i jaszczurki. Jak próbowałam to zgłaszać to biuro we Florencji mnie zbyło, że to normalne we Włoszech i że jak się jedzie za granicę to trzeba się nastawić na "odmienność kulturową". Radzę zabrać jakiś spray na robale. I czajnik elektryczny, bo we Włoszech nie ma co liczyć.
      • marghe_72 Re: Toskania z Interhome 07.05.11, 01:22
        paskudaruda napisała:

> Uważaj na szerszenie i mrówki, no i jaszczurki. Jak próbowałam to zgłaszać to b
        > iuro we Florencji mnie zbyło, że to normalne we Włoszech i że jak się jedzie za
        > granicę to trzeba się nastawić na "odmienność kulturową". Radzę zabrać jakiś s
        > pray na robale. I czajnik elektryczny, bo we Włoszech nie ma co liczyć.

?
        szerszenie i mrówki są też w PL.
        Jaszczurki raczej niegroźne..
        Co do czajnika.. wodę można z powodzeniem zagotować w garnku.

A żeby było na temat. Jeździmy z Interhome od lat. Tylko raz trafił nam się niewypał, w Ligurii (Villa Giada - zdecydowanie odradzam)
        • linn_linn Re: Toskania z Interhome 07.05.11, 07:15
          Jaszczurki sa tak szybkie, ze trudno o blizsze spotkanie z nimi.
          • iontichy Re: Toskania z Interhome 09.05.11, 15:42
            Poza tym, jak się nie lubi jaszczurek, to trzeba pokochać pozostałe owady. Drzewiej moja żona też krzywo patrzyła na gekony. Ale kiedyś w Grecji wpadła nam do pokoju cykada (swojsko zwana piewikiem). Po koncercie przez pół nocy (w nocy nie mogliśmy jej znaleźć) i po podziwianiu jej "urody" z bliska rano (jest to gatunek pluskwiaka) gekony to wyczekiwani przyjaciele.
            • linn_linn Re: Toskania z Interhome 09.05.11, 16:12
              Gekony sa sliczne z uwagi na piekne lapki :) Jaszczurke sfotografowalam ostatnio: wylegiwala sie na sloncu na drzewie. Pozowala spokojnie jak prawdziwa gwiazda. Nie znosze natomiast szaranczy: szczegolnie po tym, jak pewnego roku bylo ich mnostwo nawet poza terenami rolniczymi. Wchodzac domu najpierw rozgladalam sie dookola, a potem myk do srodka. Lataja jak helikoptery niestety.
              • linn_linn Re: szarancza w autobusie na gape 09.05.11, 16:29
                fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/44059,1,0,91,Szarancza.html
                Na szczescie siedziala nie nad moim fotelem, a o jeden rzad wczesniej. Gdyby siedziala nade mna, byc moze nie mialabym tyle zimnej krwi, aby zrobic zdjecie :)
              • linn_linn Re: gekon 09.05.11, 16:31
                fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/656061,1,0,861,Gekon.html
                • iontichy Re: gekon 10.05.11, 11:13
                  Dla równowagi cykada:
                  t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRvZGavvgnUypBAATlmCy7O4wj7Hgs5Cs3ICoLZq_h6hQV37YDj
                  • linn_linn Re: konczy cykl jaszczurka :) 10.05.11, 19:56
                    Ta przynajmniej pozowala spokojnie:
                    fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,93141282,125072029.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka