Dodaj do ulubionych

jezioro Garda?

IP: *.silesiamultimedia.com.pl 23.02.11, 11:14
Chce sie wybrać z końcem sierpnia nad Gardę z dzieckiem 6 lat, dojazd własny. Czy macie jakieś doświadczenia?Gdzie warto sie zakotwiczyć, czyna własna rękę szukać jakis kwater.Może jakieś stronki?
Pozdrawiam i dziekuję
Obserwuj wątek
    • Gość: c# Re: jezioro Garda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 12:17
      Może camping - mobile home lub namiot? Peschiera, Salo, Toscolano itd. Na przełomie sierpnia i września zaczyna być trochę taniej. W połowie września już całkiem tanio. A i dla sześciolatka jakiś plac zabaw się zawsze znajdzie na campingu. Że już o Gardalandzie nie wspomnę.

Wszystko do załatwienia w kraju przez biura (cośtam)camp.

Mieszkania w interhome (z reguły droższe) lub homelidays
      • ennka Re: jezioro Garda? 23.02.11, 12:40
        Popracuj troszkę .
        Tu masz link do wątków na interesujący Cię temat.
        szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=garda&s.sm.forumXx=206&sf=tresc&s.sm.author=&s.sm.title=
        Powodzenia ,pozdrawiam
      • lafenda Re: jezioro Garda? 30.03.11, 23:02
        W tych biurach 'coś tam camp" w tej chwili już cięzko wolne namioty/mobil home'y pod koniec sierpnia znaleźć ;)

Pozdrawiam
        Joanna.
    • karolamwwa Re: jezioro Garda? 30.03.11, 16:37
      My byliśmy w Desenzano del Garda, miasteczku turystycznym nad Jeziorem Garda. Polecam, bardzo fajne miasteczko. Spędziliśmy tam kilka godzin, nie nocowaliśmy, dlatego niestety nie mogę polecić żadnych noclegów.

Zdjęcia znajdziesz na www.giramondo.pl/pg/photos/album/30888/lago_di_garda_25_lipca_2010
    • zupelnie-bezsensu Re: jezioro Garda? 30.03.11, 21:41
      fajnie jest w Peschiera del Garda na samym dole jeziora. miasteczko naprawdę bardzo ładne, można popłynąć stateczkiem do zamku w Sirmione, pojechać do Werony pociągiem, w miasteczku jest jakiś park rozrywki z karuzelami (nie wiem czy fajny, bo nie byliśmy). ogólnie jezioro można objechać samochodem dookoła z każdej miejscowości jednak wydaje mi się że południowy brzeg jest dobrym miejscem wypadowym do Werony a nawet Wenecji
      • Gość: c# Re: jezioro Garda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 21:50
        Ten "jakiś park rozrywki" to jeden z największych we Włoszech, a i pewnie w Europie, Gardaland. A Peschiera ładna, owszem.
    • orka.poznan Re: jezioro Garda? 31.03.11, 08:58
      Tu możesz zobaczyć, jak jest wokół Gardy:
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,118924705,119280367.html
    • marghe_72 Re: jezioro Garda? 31.03.11, 11:46
      Riva del GArda www.residencefilanda.com/it/residence.asp z dala od miasta, cicho i spokojnie. Czysto, skromnie i przyjemnie :)
      Bez wyżywienia

Ośrodek z animacją.
      Apartamenty, camping itp
      Można wykupić jedzenie
      www.gardavillage.it/
      w basenie niezbędne czepki. Przynajmniej kilka lat temu były :)

Bardzo przyjemny hotel
      www.luganaparcoallago.com/
      Nie mogę sobie przypomniec jak nazywał się ośrodek, w którym byliśmy 2 lata temu. Poszperam.
      • ihanelma Re: jezioro Garda? 31.03.11, 11:49
        Ostatni hotel fajny, ale translator wyprawia cuda :D
        • ihanelma Re: jezioro Garda? 31.03.11, 11:51
          Mały przykład:

Serwis starannie zaprojektowane, aby "łup" naszych gości. :D
        • marghe_72 Re: jezioro Garda? 31.03.11, 12:38
          Hehe, nie czytałam :D
    • Gość: anka19722 Re: jezioro Garda? IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.11, 18:18
      witaj w tym roku jadę tam po raz trzeci =dojazd własny -rodzina 2+2-za kazdym razem korzystamy z oferty eurocampu
      w razie pytań proszę pisać anna.hinca@vp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka