Dodaj do ulubionych

Sardynia zatoka Orosei

IP: 89.202.213.* 16.03.11, 11:27
Witam.. może ktoś mi doardzi jak dostać się nad Zatoke Orosei. Podróżuje pociągiem i nie bardzo wiem jak dostac sie nad samą zatokę.
Może ktoś cos wie..??
Dziekuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: Sardynia zatoka Orosei 16.03.11, 12:31
      Zalezy skad. Siec kolejowa na Sardynii jest niezbyt rozwinieta. Samym pociagiem moze byc ciezko: czasem jest komunikacj laczona pociag-autobus.
      Tu masz wykaz stacji kolejowych:
      www.trenitalia.com/cms/v/index.jsp?vgnextoid=042213be2f8da110VgnVCM1000003f16f90aRCRD
      Obok kazdej z nich sa miejscowosci, do ktorych mozna sie dostac autobusem juz ze stacji kolejowej. W pozostalych przypadkach pozostaje komunikacja tylko autobusowa.
      • Gość: meg-an44 Re: Sardynia zatoka Orosei IP: 89.202.213.* 16.03.11, 15:10
        linn_linn dziekuje bardzo jesteś niezastąpiona!
      • meg-an44 Re: Sardynia - autobus 29.03.11, 11:04
        Witaj,
        tym razem poszukuje linii autobusowej na Sardynii. Konkretnie jak dostać sie z Arbatax do Cagliari autobusem w godz. popołudniowych, zalezy mi na stronie intrnetowej autobusowej. Może ktos wie..?
        pozdrawiam serdecznie
        • linn_linn Re: Sardynia - autobus 29.03.11, 11:13
          Zgodnie z ta strona www.hotelicolori.it/come-raggiungere-sardegna-hotel.html inforamcje powinny byc tu:
          www.arst.sardegna.it/index.html
          Ja niestety nie widze. Przejrzyj dokladnie.
        • bah77 Re: Sardynia - autobus 29.03.11, 12:25
          Z Arbatax najpierw do pobliskiego Tortoli, a potem autobusem linii Baunei - Cagliari, który tam ma przystanek:
          arst.sardegna.it/orari_e_autolinee.html

Pozdrawiam

bah77
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka