Dodaj do ulubionych

Bonus Sardo Vacanza

19.08.11, 17:47
Informacja dla turystów którzy spędzą urlop na Sardyni i na wyspe promem Region Sardyni daje bonus od 30 do 90 euro. Trzeba spełnić kilka warunków miedzy innymi: bonus należy się grupom 2 i 3 osobowym, minimum 3 noce, przyjazd na wyspę od 3 maja do 4 września.
Trzeba wypełnić druk , dołączyć orginalńą fakture za nocleg i za prom. Należy wysłac wszystko do 20 września lub wypełnić on line.

bonussardovacanza.bicsardegna.it/limesurvey/index.php?sid=89575〈=it

Szczegóły można znaleść na stronie sardengaturismo.it

www.sardegnaturismo.it/index.php?xsl=67&s=14524&v=2&c=39&gg=1&m=&y=&t=1&is=1
Obserwuj wątek
    • Gość: lawendowa Re: Bonus Sardo Vacanza IP: *.108.153.178.wlantech.pl 20.08.11, 20:31
      To super info! Ale czy ten formularz jest tez dostępny po angielsku? Bo ten link po włosku i nie mogę się w tym połapać... HELP!
      • yaranga Re: Bonus Sardo Vacanza 22.08.11, 22:28
        Po otwarciu linku jest w centralnym miejscu wybór języka,do wyboru włoski i angielski.
    • Gość: lawendowa Re: Bonus Sardo Vacanza IP: *.108.153.178.wlantech.pl 20.08.11, 20:36
      My przyjeżdżamy na Sardynię 2-ego września i będziemy do 18. Czy to nas też obejmuje?
    • Gość: lawendowa Re: Bonus Sardo Vacanza IP: *.108.153.178.wlantech.pl 23.08.11, 09:26
      Dzięki! Rzeczywiście jest wybór języka - nie zauważyłam wcześniej :) To jeszcze jedno pytanko: Czy to jest bonus po 30 euro na osobę (chyba coś takiego jest napisane po włosku w regulaminie, jeśli dobrze się doczytałam)? Bo tam jest rubryczka, żeby podać kwotę w euro... W wypadku 2 osób mam wpisać 60 euro? Czy może raczej trzeba podać kwotę wszystkich wydatków na noclegi i promy? I jeszcze jedno: Niektóre rachunki będę miała dopiero po przyjezdzie, czy mogę je wtedy dołączyć? Jezeli zamawiałam hotel przez booking.com, to czy mogę po prostu dołączyć mejl z potwierdzeniem rezerwacji i podanymi kosztami noclegu? Sorry, że się tak dopytuję, ale trochę mało jasny ten formularz... :)
      • yaranga Re: Bonus Sardo Vacanza 23.08.11, 16:41
        Tu jest origalny regulamin co prawda po włosku

www.sardegnaturismo.it/documenti/1_121_20110804135701.pdf
        przyznają po 30 euro na osobę,w formularzu nie piszesz ile ci się należy.
        Niestety formularz musisz wydrukować i wysłac listem poleconym w z oryginalnym biletem za prom i zakwaterowaniem. Liczy się data stempla pocztowego i niestety jak wracasz 18 września to musisz się pospieszyć bo bilet na prom powrotny jest ci potrzebny.

• yaranga Re: Bonus Sardo Vacanza 24.08.11, 08:03
          Pomyłka......... w formularzu piszesz kwotę jaka ci sie należy.
    • piotrek_w_trasie Re: Bonus Sardo Vacanza 23.08.11, 10:48
      Chyba już trochę za późno bo: "Jak ubiegać się o premię? Aby otrzymać bonus wakacje na Sardynii, należy wypełnić formularz zgłoszeniowy i przesłać je listem / R [b]nie później niż 30 lipca 2011 (decyduje data stempla pocztowego potwierdzi) wraz z biletem i oryginalny paragon lub fakturę, to powrót do pierwotnej struktury lub inne struktury, w którym przebywał. Formularz można wypełnić online (link w dziale Materiały) lub alternatywnie można wydrukować i wypełnić ręcznie."cytat ze strony www.sardegnaturismo.it/index.php?xsl=67&s=14524&v=2&c=39&gg=1&m=&y=&t=1&is=1
      • yaranga Re: Bonus Sardo Vacanza 23.08.11, 16:30
        piotrek_w_trasie....przeczytaj dobrze regulamin.
        Bonus wstępnie obowiązywał do lipca,ale zostal przedłużony do września.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka