Gość: kasia IP: *.torun.mm.pl 16.06.04, 17:56 wyieram sie w okolice Neapolu, czy kts może doradzić jak jechĆ? PRZEZ nIEMCY CZY SŁOWACJĘ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
audiquattroman Re: któredy do Neapolu 16.06.04, 18:59 Ja jechałem przez Czechy i Austrie Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: któredy do Neapolu 17.06.04, 09:13 To zależy z jakiego miasta wyjeżdzasz. My jadąc z Łodzi przekraczaliśmy granicę w Jędrzychowicach i jechaliśmy przez Niemcy na Drezno, Norymbergę, Monachium i Insbruck, gdzie mieliśmy nocleg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: któredy do Neapolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 01:02 Ja jechałem z Krakowa przez Słowację. Droga godna polecenia, niedaleko za Żyliną zaczyna się autostrada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: któredy do Neapolu IP: *.iel.wroc.pl 24.06.04, 09:02 Ja z Wrocławia jeżdżę z przez Boboszów (Międzylesie), Olomouc, Brno, Mikulov (powrót prze Znojmo-lepsza droga przez Wiedeń), Wiedeń,autostrdą do granicy, (na znakach najpierw Graz, Klagerfurt, miejscowość graniczna Villach), potem Wenecja w której zjechaliśmy na drogę lokalną do Ravenny, w Ravennie jest bezpłatna autostrada (właściwie droga szybkiego ruchu)do Terni (tam,dokładniej w Marmore, jest największy europejski wodospad- warto zobaczyć)potem kierowałam się do auostrady i dalej już nią jechałam. To znaczy ja jechałam do Teraciny 120 km przed Neapol, więc dojechałam autostradą do Rzymu i potem lokalną, bardzo dobrą drogą jechałam dalej do Neapolu też nią można dojechać. Jeśli chcesz pytaj o szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś