Gość: Gosia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.04, 07:48 czy KTOŚ może wie na jakiej stronie mozna znależć dobra mape samochodową ewentualnie atlas z którą można by wyruszyć samochodem po Austrii i Włoszech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asik Re: Włochy na mapie IP: *.coig.katowice.pl 23.06.04, 10:13 Cześć !! Poniżej podaję link do strony z płatnymi autostradami we Włoszech www.autostrade.it/pagine_1/prehome.html Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Włochy na mapie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.04, 11:12 Wielkie dzięki,strona jest o.key ale mnie bardziej by interesowały drogi regionalne. Chcę troche pozwiedzać, nie zależy mi na szybkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Włochy na mapie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 11:39 Najlepsza będzie, chyba, papierowa, ale zbacz to mappe.virgilio.it/tc/mappa.jsp?cx=11.25083&cy=43.77515&lx=11.25083&ly=43.77515&lv=1&al=128031&rtg=C&com1=firenz e+(fi)&to1=&civ1=&type=1&z=8.0&ct=&st=&cs=&nm= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Włochy na mapie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 11:41 Krócej mappe.virgilio.it/tc/home.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyziu Re: Włochy na mapie IP: *.one.pl / *.one.pl 24.06.04, 20:31 Proponuję ci poszukać na stacjach Schella lub w księgarniach atlasu samochodowego europy. W 1999 roku kupiłem taki i służy mi do dziś. Jest tam mapa Polski tak dokładna że atlas Polski który Gazeta Wyborcza niedawno dodawała do gazety można nazwać krótko - bieda z nędzą. Oprócz tego mapy całej Europy również bardzo dokładne choć w nieco większej skali. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Włochy na mapie 27.06.04, 21:21 www3.mappy.com/ Na tej stronie są dość dokładne mapy wielu miast, a także krajów (np. Austra, Francja, Włochy, Niemcy, Czechy itp.), jest możliwość ustalania trasy przejazdu, no i wszystko jest w bodajże pięciu językach. Ja tą mapą posługuję się często, czasem nawet po to, żeby wyszukać dokładny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Włochy na mapie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.04, 07:47 dziękuje bardzo za link do mapy. Jest poprostu ekstra, o taka własnie mi chodzilo. Napewno bardzo mi pomoze w moich wojazach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathrin78 Re: Włochy na mapie IP: *.a.pppool.de 01.07.04, 12:30 Rozpiska trasy jest dokładna, jednak nie zawsze wybiera najkrótszą drogę. Np. trasa od Zirndorf (D) do Bolzano (Włochy) bez opłat ma wg www3.mappy.com 558 km i prowadzi zarówno przez Austrię jak i Szwajcarię, natomiast ta sama trasa wg www.viamichelin.com może wynosić 443 km i prowadzi jedynie przez Austrię. Tak więc najlepiej porównać drogę :) Odpowiedz Link Zgłoś