rocambolesca 30.09.12, 16:06 Witam! Czy ktoś, kto był na tym lotnisku może się wypowiedzieć na temat tamtejszych sklepów wolnocłowych? Głównie interesują mnie kosmetyki i perfumy. Czy asortyment i ceny są ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rocambolesca Re: Lotnisko Mediolan Bergamo 30.09.12, 16:14 Przepraszam za literówkę w tytule wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
maddalena81 Re: Lotnisko Mediolan Bergamo 01.10.12, 00:02 Bywam raz na 2 miesiace przynajmniej ;-) jest jeden sklep z kosmetykami i ma glownie perfumy. Bardzo malo kosmetykow kolorowych - mala puleczka marki PUPA. Jesli chodzi o pielegnacyjne to nie zwrocilam uwagi, ale chyba maja tylko troche zestawow podroznych. Ja kupuje zawsze re same perfumy - Chanel chance eau fraiche, we Wloszech w sklepie 100ml kosztuje 90€, na lotnisku w Bergamo 80€. Nie wiem ile kosztuja w Polsce, ale jak sprawdzisz bedziesz miec porownanie. Na inne ceny nie patrzylam. Znajomi narzekali, ze wybor perfum ograniczony ( nie znalezli tego czego szukali). Ja tez przyznam, ze widywalam lepiej zaopatrzone sklepy na lotnisku. Bergamo to male lotnisko i obsluguje glownie tanie linie, skleow nie ma za duzo. Acha, nawet do rayanaira mozesz w Bergamo miec zakupy ze sklepow na lotnisku poza jedna przepisowa sztuka bagazu. Odpowiedz Link Zgłoś
rocambolesca Re: Lotsko Mediolan Bergamo 02.10.12, 20:38 Bardzo dziękuję za wskazówki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kojak Re: Lotsko Mediolan Bergamo IP: *.tauron-dystrybucja.pl 25.10.12, 14:33 Hello. Jak to w takich sklepach na takich lotniskach. asortyment wporządku a ceny takie sobie. nic szczególnego. Wydaje mi sie że w Polsce kupisz taniej. A po drugie jesteś UE i wylatujesz do UE to inna jest taxa niz poze UE Odpowiedz Link Zgłoś
rocambolesca Re: Lotsko Mediolan Bergamo 26.10.12, 14:02 Byłam, więc uaktualnię. Spory wybór perfum, ale mam wrażenie, że praktycznie nie ma nowości. Ceny mało atrakcyjne, nie taniej niż 20% (czyli to, co od czasu do czasu daje Sephora jako obniżkę). Bardzo mały wybór kolorówki, tuszy do rzęs praktycznie nie było oprócz jednego Clinique, Collistara i Pupy. Generalnie jedna z najmniej ciekawych wolnocłówek, na jakich byłam. Odpowiedz Link Zgłoś