Dodaj do ulubionych

Apartament w Kampanii

21.12.12, 13:02
Poszukuję sprawdzonego adresu w Kampanii, apartament agroturystyczny dla dwóch dorosłych osób. Główne założenia to: położone bardzo na uboczu "z dala od szosy" i innych wytwornic dźwięków, nie nad morzem, stara substancja budowlana po remoncie; kuchnia, łazienka, ciepła woda. Pobyt 7 dniowy w maju.
Sam dla szukających pięknego miejsca w Toskanii prowadzonego przez przez życzliwych ludzi polecam Il Lebbio w okolicach miasteczka Montaione.
Obserwuj wątek
    • ital.iano Re: Apartament w Kampanii 21.12.12, 17:30
      Brzmi ciekawie. Co zamierzacie tam robic jak moge wiedziec? Ja nie doradze nic ale moge popytac znajomych.
      • werner_beinhart Re: Apartament w Kampanii 22.12.12, 12:41
        Odpoczywać. Urlop we Włoszech spędzamy objeżdżając okolicę wokół bazy - maks. 3h jazdy w jedną stronę. W wieczorem chcę mieć święty spokój, bez pubu, baru, dyskoteki żeby można sobie drzemnąć na leżaku przy basenie w zachodzącym słoneczku... :)
        • ital.iano Re: Apartament w Kampanii 22.12.12, 23:40
          Podoba mi sie taki sposob spedzania urlopu. Popytam swoich wloskich kumpli.
    • Gość: gunia Re: Apartament w Kampanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 22:59
      mam podobne upodobania co do odpoczynku...interesuje mnie polecana przez ciebie kwatera...może cos blizej o cenie ...okolicy...i wyposazeniu obiektu...a takze jak skontaktowac sie z włascicielami i w jakim języku [ włoskiego nie posiadam]...wypoczynek dla 2 bardzo doroslych osób...pozdrawiam gunia.vip@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka